Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Xerox legt pas-afgestudeerden in de watten op KLM Open

Xerox daagt geschikte kandidaten uit die in aanmerking willen komen voor de Xerox Young Executive Class zich aan te melden voor het speciale Xerox Golf Recruitment Challenge 2008 tijdens het KLM Open golftoernooi. Geschikte kandidaten zullen eerst een selectieronde in Breukelen moeten voltooien om zich voor de finale in Zandvoort te kunnen kwalificeren. De geselecteerde kandidaten zijn vervolgens welkom op 21 augustus in de VIP hospitality unit van Xerox op het terrein van de Kennemer Golf & Countryclub in Zandvoort. Zij zullen worden ontvangen door de General Manager van Xerox Nederland, Jo Van Onsem.
Na een goed verzorgde lunch zijn zij in de gelegenheid de verrichtingen van de internationale golf professionals ‘door de baan’ te volgen. Het aantal plaatsen is beperkt. Geïnteresseerden wordt aangeraden zich snel aan te melden via www.xerox.nl/recruitment

De Xerox Young Executive Class is bedoeld voor academici en HBO-ers die hun studie net hebben afgerond of dit op korte termijn gaan doen. Paul-Peter Feld, Director Group Resources van Xerox Nederland: “Wij komen graag in contact met slimme dames en heren die zich na hun studie willen verdiepen in hoe het is om te werken in een innovatieve omgeving. De Xerox Young Executive Class is een stoomcursus in B2B zakendoen en biedt een inspirerend en uitdagend programma voor young executives. Na afloop kunnen zij bij goed gevolg doorstromen naar een commerciële functie bij Xerox.” De Xerox Young Executive Class start op 1 oktober.

Om aan te melden voor het Xerox Golf Recruitment Challenge 2008 kunnen geïnteresseerde (ex) studenten hun CV inzenden op www.xerox.nl/recruitment

Over Xerox Europe
Xerox Europe, Europese tak van Xerox Corporation, brengt een uitgebreid assortiment Xerox-producten, -oplossingen en -diensten en de bijbehorende toebehoren en software op de markt. De producten en diensten richten zich op drie hoofdgebieden: kantoren van klein tot groot, productieomgevingen voor drukwerk en grafische vormgeving en diensten als consultancy, systeemdesign en -beheer en documentoutsourcing.

Xerox Europe heeft ook productie- en logistiekafdelingen in Ierland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland en een faciliteit voor onderzoek en ontwikkeling (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Ga voor meer informatie naar www.xerox.com

Xerox® is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.

Voor meer informatie, kijk op www.xerox.nl, of neem contact op met: Xerox (Nederland) B.V
PR & Communications Manager
Patty de Jong
+31 (0)346255770
patty.dejong@xerox.com Trimedia Benelux (voor Xerox)
Sara Meulenbroek
+31 (0)23 750 32 10
smeulenbroek@trimedia.nl

Xerox zoekt 'schitterende' applicaties voor PIXI AwardsComments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases