Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

International Rail nimesi Web Certainin monikielisen hakukonemarkkinointi kampanjan vetäjäksi

WebCertain
Maailmanlaajuinen junaliikenne spesialisti, International Rail, ilmoitti nimenneensä monikielisen hakukonemarkkinointi yhtiön WebCertainin hoitamaan online markkinointikampanjansa.

WebCertain käyttää osaamistaan linkkien rakentamisessa (link building) laajentaakseen International Railin näkyvyyttä internetissä. Yhtiö aikoo käyttää Link Fluency palveluaan tuodakseen International Railin paremmin esille hakukoneiden tuloksissa.

Kampanja kohdistuu aluksi englanninkielisiin maihin, mutta monikielinen kampanja lanseerataan myöhemmin tänä vuonna.

Monikielistä kampanjaa johtaa WebCertainin World Language Hub- Britannian ensimmäinen monikielinen tiimi, jossa hakukone spesialistit yhdistävät osaamisensa eri aloilta työskennelläkseen yhteistä päämäärää kohti.

Omid Golshan – toimitusjohtaja, International Rail
“Meidän Port-foliomme on laaja. Se sisältää yli 66 000 kaupunkien välistä reittiä ja pitää sisällään sellaiset junayhtiöt kuin Eurostar, French TGV, German ICE, Amtrak USA ja European InterCity. Tarjoamme myös laajan valikoiman alueellisia junalippuja joka maanosalle sekä maakohtaisia lippuja Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Australiassa ja Aasiassa.

“Aiomme laajentaa sivujemme saavutettavuutta maailmanjaajuisesti ja uskomme, että Web Certainilla on ainutlaatuinen asema tarjota paikallista osaamista ja tietoa, jota tarvitsemme.
Heidän paikkallinen tuntemuksensa joka alueella antaa oleellisen näkökohdan, joka tulee auttamaan meitä ajamaan yritystä eteenpäin.”

Andy Atkins-Krüger – toimitusjohtaja, WebCertain:
“Yhtiömme laaja monikielinen hakukonemarkkinointi osaaminen, sekä tietämyksemme matkailualasta takaa onnistuneen kampanjan.”

WebCertain:
WebCertain tarjoaa täyden useita hakukonemarkkinointi palveluita kaikilla tärkeillä internet kielillä. Palveluihin kuuluu maksu per klikkaus (Pay Per Click), hakukoneoptimointi (search engine optimisation, SEO), ja internet sivujen kehitys.

Hakukoneoptimointi ja maksu per klikkaus tiimeihin WebCertainilla kuuluu spesialisteja jotka hallitsevat kaikki tärkeät internetin kielet, sekä ovat eksperttejä paikallisten hakukoneiden käyttäytymisessä.

World language hub koostuu monista eri kielisistä hakukonemarkkinointispesialisteista, jotka työskentelevät yhdessä hakukoneoptimoinnin ja maksu per klikkaus kampanjoiden parissa. WebCertainilla on myös paikallisia yhteistyökumppaneita, taatakseen paikallisen osaamisen.
Lisätietoja osoitteessa www.webcertain.com

International Rail:
International Raililla on vuosien kokemus junaliikenteestä ja vankka tuntemus uusimmasta teknologiasta. Yhtiö tarjoaa matkustusalalle (www.railagent.co.uk) sekä kuluttajille (www.internationalrail.com) ainutlaatuisen online varausjärjestelmän, joka pitää sisällään yli 35 erilaista junalippua 30 eri maahan, sekä 66 000 kaupunkien välistä reittiä ympäri maailmaa.

Järjestelmällä voi tarkistaa saatavuuden ja tehdä varauksia reaaliajassa. Niin yksityisasiakkaita kuin matkayhtiötä tukee International Railin tuki Englannissa.
Lisätietoja: www.internationalrail.comTags:

Leave a Reply

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases