Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Xeroxin johtoryhmä täydentyy: Anne Laukkanen Xeroxin huoltojohtajaksi

Lehdistötiedote, Jan. 02, 2008 Anne Laukkanen on nimitetty Xerox Oy:n laitehuollosta vastaavaksi johtajaksi. Samalla Laukkasesta tulee Xerox Oy:n johtoryhmän jäsen. Laukkasen yksikkö vastaa kaikkien Xerox-laitteiden huollosta Suomessa.

Laukkanen on työskennellyt Xeroxilla lähes kymmenen vuotta, joista jälkimmäiset Xerox Office -toimistolaitteista vastaavana huoltopäällikkönä.

”Koen tärkeimmäksi tavoitteekseni uudessa tehtävässäni asiakastyytyväisyyden kehittämisen sekä huollon statuksen nostamisen. Huolto-osaston työntekijöillä on erittäin suuri vastuu asiakastyytyväisyydestä, sillä he ovat eniten tekemisissä asiakkaan kanssa. Voidaan sanoa, että myyjä myy ensimmäisen laitteen, mutta huolto seuraavat laitteet. Haluan tehdä entistä proaktiivisempaa työtä asiakastyytyväisyyden eteen”, Laukkanen kertoo.

”Anne on tehnyt vuosia erinomaista työtä Xerox-huollon parissa. Uskon, että hänen määrätietoinen asenteensa, asiantuntemuksensa ja asiakaslähtöinen ajattelumallinsa tuovat lisäarvoa asiakkaillemme, Xerox Oy:n toimitusjohtaja Pete Brusi sanoo.

Xeroxilla on tuhansia tulostimia, monitoimilaitteita ja digitaalisia painokoneita ympäri Suomea. Yhä suurempi osa laitteista myydään palvelusopimuksilla, jotka sisältävät laitteiden päivittäistä ylläpitoa, huoltojen koordinointia ja toimistotulostuksen kokonaishallintapalvelun.

Lisätietoja:

Anne Laukkanen, huoltojohtaja, Xerox Oy, puh. 040 586 9235, sähköposti: anne.laukkanen@xerox.com

Kuva: http://loader.eurorscg.fi/partner/xerox/anne_laukkanen_xerox.jpg

Xerox on maailman kuudenneksi suurin tietotekniikkayritys. Xerox Oy markkinoi Xeroxin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita Suomessa. Yrityksellä on laaja valikoima tuotteita toimistoille ja graafiseen teollisuuteen. Xeroxin palvelut kattavat konsultoinnin, dokumenttien hallintaratkaisut ja ulkoistuksen. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa. Lisätietoja Xeroxista saat verkko-osoitteesta www.xerox.fi

Xerox® is a trademark of Xerox Corporation. All non-Xerox brands and product names are trademarks or registered trademarks of their respective companies. Prices, features, specifications, capabilities, appearance and availability of Xerox products and services are subject to change without notice.Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases