Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Xeroxin brändi koki historiansa suurimman muutoksen

Uusi brändi heijastaa yhtiön sitoutumista asiakkaisiin ja innovaatioon

Lehdistötiedote, Jan. 07, 2008 – Xerox julkisti maanantaina 7.1. yhtiön historian suurimman brändi-identiteettimuutoksen. Uusi brändi on suunniteltu heijastamaan tämän päivän Xeroxia, asiakaskeskeistä yhtiötä, joka on rakentunut asiakkaiden tarpeet tyydyttävien innovatiivisten ideoiden, tuotteiden ja palvelujen varaan.

“Xerox on kehittynyt yritykseksi, joka toimii lähellä asiakkaitaan sisällöllisesti värikkäässä ja nopeasti kehittyvässä digitaalisessa markkinassa”, Xeroxin pääjohtaja Anne Mulcahy sanoo. ”Uusi brändimme heijastaa, keitä me olemme, markkinoita, joita palvelemme sekä innovaatiota, joka erottaa meidät kilpailijoistamme. Olemme laajentaneet toimintaamme uusille markkinoille, luoneet uusia liiketoimintoja, saavuttaneet uusia taitoja, kehittäneet uusia teknologioita, jotka ovat käynnistäneet kokonaan uusia toimialoja – kaikki tämä siksi, että asiakkaidemme olisi entistä helpompi, nopeampi ja edullisempi jakaa tietoa.”

Xeroxin uusi logo on punasävyinen pienikirjaiminen versio Xerox-nimestä, sekä ympyränmuotoinen symboli, jonka sisustan yhdistää X:n muotoon hahmotellut viivat. Tämä kuvaa Xeroxin läheistä yhteyttä asiakkaisiinsa, kumppaneihinsa, toimialaansa ja innovaatioon.

”Brändimme on yksi arvostetuimmista ominaisuuksistamme ja sen arvo liiketoiminnallemme on mittaamaton”, johtaja Ursula Burns Xeroxilta sanoo. ”Brändimme kuvastaa laatua, innovaatiota, asiakaslähtöisyyttä ja rikasta kulttuuriamme. Nyt vahvistamme kaikkia näitä ominaisuuksiamme ja annamme brändillemme ajanmukaisen ilmeen – tämä kuvastaa nykyistä liiketoimintaamme, joka on tänä päivänä vähemmän muodollista, paljon aiempaa elävämpää ja se paitsi heijastaa perinteitämme myös katsoo tulevaisuuteen.”

Sen lisäksi että Xerox on viimeisten viiden vuoden aikana nopealla aikataululla kehittänyt uusia edistyksellisiä tuotteita, yhtiö on laajentanut toimintaansa yli tulostuksen ja kopioinnin, sekä investoinut ohjelmistojen ja palvelujen kehittämiseen.

“Olen seurannut Xeroxin kehitystä kopiokone- ja tulostinyrityksestä todelliseksi kumppaniksi, joka auttaa asiakkaitaan hallitsemaan informaatiota entistä paremmin – oli kyse sitten digitaalisesta materiaalista tai paperista tai molemmista”, sanoi johtaja Angéle Boyd IDC:ltä. ”Samaan aikaan Xerox on vahvistunut kaikilla osa-alueilla ja houkuttelee asiakkaita kaikilta markkinoilta. Brändin muuttaminen on looginen seuraava askel. Nyt Xeroxin ilme vastaa Xeroxin teknologista ja innovatiivista ymmärrystä.”

Xeroxin kansainväliset internet-sivut osoitteessa www.xerox.com ovat jo uuden brändin mukaiset. Xerox alkaa uusia logojaan tuotteissaan, laitteissaan ja markkinointimateriaaleissaan ja muutoksen uskotaan vievän noin 18 kuukautta. Uusi logo poikkeaa merkittävästi vanhasta logosta, josta esiintyi erilaisia isokirjaimisia versioita. Uusi brändi perustuu kattavaan maailmanlaajuisen tutkimukseen, johon osallistui Xeroxin työntekijöitä, asiakkaita ja kumppaneita. Xeroxin uuteen brändi-identiteettiin kuuluu myös oma fontti. Yhtiön visuaalinen ilme koostuu kahdeksan värin paletista.

Uusi logo ladattavissa osoitteessa

Alkuperäinen englanninkielinen tiedote

Lisätietoja:

Judith Schunke, Xerox Europe, tel: +44 (0) 1895 842 877, email: judith.schunke@xerox.com

Kevin Perlmutter, Xerox Europe, tel: +44 (0) 1895 845 219, email: kevin.perlmutter@xerox.com

About Xerox Corporation

Xerox Corporation is the world’s leading document management enterprise, providing the industry’s broadest portfolio of colour and black-and-white document processing systems and related supplies as well as document management consulting and outsourcing services to businesses of any size.

Xerox®, the Xerox wordmark and the spherical connection symbol are trademarks of Xerox Corporation in the United States and/or other countries.

This release contains “forward-looking statements” as defined in the Private Securities Litigation Reform Act of 1995. The words “anticipate,” “believe,” “estimate,” “expect,” “intend,” “will,” “should” and similar expressions, as they relate to us, are intended to identify forward-looking statements. These statements reflect management’s current beliefs, assumptions and expectations and are subject to a number of factors that may cause actual results to differ materially. These factors include but are not limited to the risk that the future business operations of Global Imaging Systems (GIS) will not be successful; the risk that customer retention and revenue expansion goals for the GIS transaction will not be met and that disruptions from the GIS transaction will harm relationships with customers, employees, agents, distributors and suppliers; the risk that unexpected costs will be incurred; the outcome of litigation and regulatory proceedings to which we may be a party; actions of competitors; changes and developments affecting our industry; quarterly or cyclical variations in financial results; development of new products and services; interest rates and cost of borrowing; our ability to maintain and improve cost efficiency of operations; changes in foreign currency exchange rates; changes in economic conditions, political conditions, trade protection measures, licensing requirements and tax matters in the foreign countries in which we do business; reliance on third parties for manufacturing of products and provision of services; and other factors that are set forth in the “Risk Factors” section, the “Legal Proceedings” section, the “Management’s Discussion and Analysis of Results of Operations and Financial Condition” section and other sections of our Quarterly Reports on Form 10-Q for the quarters ended March 31, June 30, and September 30, 2007, as well as in our 2006 Form 10-K filed with the Securities and Exchange Commission. The company assumes no obligation to update any forward-looking statements as a result of new information or future events or developments, except as required by law.

For more information on Xerox, visit http://www.xerox.com or http://www.xerox.com/news. For open commentary and industry perspectives, visit http://www.xerox.com/blogs or http://www.xerox.com/podcasts.Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases