Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Xerox ja uusi X-Partner Lahti aloittavat yhteistyön toimistolaitteiden myynnissä

Lehdistötiedote, Jan. 21, 2008 Canncolor Group -konsernin uudesta tytäryhtiöstä X-Partner Lahdesta Xerox-jälleenmyyjä Lahden talousalueella

Xerox Oy ja toimistotuotteiden tarjoaja Canncolor Groupin tytäryhtiö X-Partner Lahti ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä X-Partner Lahti aloittaa Xeroxin toimistotuotteiden ja lisäarvopalveluiden jälleenmyyjänä Lahden talousalueella tammikuusta alkaen.

Canncolor Group on tarjonnut toimistotarvikkeita Lahden alueen yrityksille jo vuodesta 1987. Uudella tytäryhtiöllä X-Partner Lahdella on alan vahva asiantuntemus sekä kyky rakentaa asiakkailleen näiden tarpeita vastaavat toimistoratkaisujen ja -palveluiden kokonaisuudet. Solmitun sopimuksen myötä X-Partnerin valikoimaan tulevat muun muassa Xeroxin monitoimilaitteet. Yhtiön valikoima vastaa näin entistä paremmin sen asiakkaiden tarpeisiin – yhä useampi yritys hakee tehokkaampia, kaikenkattavia toimistoratkaisuja.

”Yhteistyö X-Partner Lahden kanssa tuo meille asiantuntevan jälleenmyyjäkumppanin Lahden alueelle. Yhtiöillämme on samankaltaiset asiakaslähtöiset palvelustrategiat, minkä vuoksi olemme varmoja, että asiakkaamme saavat parhainta asiantuntemusta, jonka pohjalta kehittyvät tehokkaimmat, asiakaskohtaisesti suunnittelut toimistoratkaisut”, sanoo Xerox Oy:n toimitusjohtaja Pete Brusi.

”Haluamme tarjota asiakkaillemme innovatiivisimmat ratkaisut perustaksi tehokkaalle toimistojen dokumenttiympäristön suunnittelulle ja käytölle. Xeroxin laadukkaat monitoimilaitteet sekä lisäarvopalvelut parantavat nykyaikaisten toimistojen tehokkuutta. Asiakkaamme saavat nyt kaikki toimistoratkaisut ja niihin liittyvän tuen saman katon alta”, sanoo Lahden Toimistotalon tiloissa tänään avajaisiaan viettävän X-Partner Lahden toimitusjohtaja Marko Kautiainen.

Kaikkiin X-Partner Lahden myymiin Xerox-laitteisiin tarjotaan Xeroxin laatusertifioitu ylläpitopalvelu ja asiakastuki.

Lisätietoja:

Ilpo Ahokas, Xerox Oy, puh. 040 5869272, sähköposti: ilpo.ahokas@xerox.com

Marko Kautiainen, toimitusjohtaja, X-Partner Lahti, puh. 040-506 1289, sähköposti: marko.kautiainen@canncolor.fi

Xerox on maailman kuudenneksi suurin tietotekniikkayritys. Xerox Oy markkinoi Xeroxin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita Suomessa. Yrityksellä on laaja valikoima tuotteita toimistoille ja graafiseen teollisuuteen. Xeroxin palvelut kattavat konsultoinnin, dokumenttien hallintaratkaisut ja ulkoistuksen. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa. Lisätietoja Xeroxista saat verkko-osoitteesta www.xerox.fiComments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases