Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Xerox laajentaa rullapainokonevalikoimaansa huippunopealla mustavalkolaitteella

Xerox esittelee drupa 2008 -messuilla uutta teknologiaa, palveluita ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja

Lehdistötiedote, Jan. 24, 2008 – Painoalan suurimpaan ammattitapahtumaan, drupa-messuihin, valmistautuva Xerox julkisti tähän mennessä nopeimman rullapainokoneensa. Uusi Xerox 650/1300 -rullapainokone vastaa nopeiden ja suurten volyymien musta-valkotulostusmarkkinoiden kysyntään. Nyt julkistettu erittäin nopea rullapainokone tekee esimerkiksi kirjojen, ohjekirjojen ja laskunväliliitteiden painamisen entistä helpommaksi. Laite sopii erityisesti datakeskusten ja painopalveluja tarjoavien yritysten käyttöön. Xerox 650/1300 -rullapainokone on yksi Xeroxin uusista ratkaisuista, jotka yhtiö esittelee drupa 2008 -messuilla Düsseldorfissa touko-kesäkuussa.

Xerox 650/1300 -rullapainokone tulostaa jopa 1 232 kaksipuolista A4-sivua minuutissa. Laite käyttää kuivaa väriainetta ja xerografista painoteknologiaa – prosessia, jossa ei käytetä kuumuutta tai puristusta tai muutenkaan käsitellä itse painomateriaalia. Tämän vuoksi laitteen käytössä oleva materiaalivalikoima on laajempi kuin kilpailevien laitteiden.

Xerox 650/1300 -rullapainokoneen nopeus ja virtaviivaistettu työnkulku tuovat täysin uudenlaista tehokkuutta digitaaliseen painamiseen, ja tarkka tulostusjälki takaa painotuotteiden ammattimaisen ulkonäön. Laitteen maksimitulostusresoluutio on 1200 x 600 dpi.

Xeroxin patentoitu tulostuslinjan hallinta, Print Line Management, auttaa käyttäjiä hallitsemaan painojärjestelmän toimintaa kummankin painolaitteen kosketusnäytön avulla. Laitteeseen on saatavissa Xerox FreeFlow® DocuSP® -ohjain. Lisäksi järjestelmä sisältää monipuoliset tulostusmäärittelyt, joiden avulla arkkiasemointi on tehokasta. Tämä ominaisuus kasvattaa tehokkuutta sekä vähentää paperinkulutusta ja tätä kautta painotöiden kokonaiskustannuksia.

“Mustavalkomarkkinat ovat edelleen tärkeä liikevaihdonlähde asiakkaillemme ja Xeroxin panostus rullapainokoneeseen auttaa asiakkaitamme saavuttamaan entistäkin tuottavampaa kasvua”, Xerox Production Systems Groupin johtaja Quincy Allen sanoo.

Xerox Xerox 650/1300 -rullapainokone on tilattavissa Euroopassa saman tien.

Katsaus drupaan

Xerox keskittyy seuraaviin kolmeen painopistealueeseen drupa 2008 -messuilla:
Uudet innovaatiot teknologiassa, työnkulkuratkaisuissa ja liiketoiminnankehityspalveluissa. Uudet innovaatiot mahdollistavat räätälöityjen esitteiden, katalogien, kirjojen ja pakkausten tuottamisen juuri oikeaan aikaan – kustannustehokkaasti painomäärästä riippumatta.
Alan johtavat kumppanuudet ja tuottavat sovellukset, kuten suoramarkkinointikirjeet, valokuvakirjat, pakkaukset ja turvatulosteet.
Ympäristöystävälliset teknologiat ja ratkaisut
”Liiketoiminnallamme on väistämättä ympäristövaikutuksia. On kuitenkin olemassa keinoja minimoida ympäristövaikutuksemme uusien teknologisten innovaatioiden sekä entistä tehokkaampien työprosessien avulla. Jatkuvan asiakkaidemme kanssa yhteistyössä tehtävän tutkimustoiminnan avulla autamme yrityksiä toimimaan tavalla, joka kuormittaa ympäristöä mahdollisimman vähän ja samalla takaamme asiakkaillemme parhaan mahdollisen tuottavuuden”, Quincy Allen sanoo.

- XXX –

Lisätietoa

Ilpo Ahokas, markkinointipäällikkö, Xerox Oy, p. 040 586 9272, 0204 68 511, ilpo.ahokas@xerox.com

www.xerox.com/drupa

Xerox

Xerox on maailman kuudenneksi suurin tietotekniikkayritys. Xerox Oy markkinoi Xeroxin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita Suomessa. Yrityksellä on laaja valikoima tuotteita toimistoille ja graafiseen teollisuuteen. Xeroxin palvelut kattavat konsultoinnin, dokumenttien hallintaratkaisut ja ulkoistuksen. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa. Lisätietoja Xeroxista saat verkko-osoitteesta www.xerox.fiComments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases