Η Xerox κλείνει το 2007 με περισσότερες από 190 βραβεύσεις και διακρίσεις παγκοσμίως Athens, 19, 2008 - Όταν η ικανοποίηση του πελάτη είναι ο νούμερο ένα στόχος σου, τα βραβεία από εκδόσεις του κλάδου και από εταιρείες έρευνας σε όλον τον κόσμο γίνονται το "κερασάκι στην τούρτα". " />

Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Τα προϊόντα Xerox αποσπούν τις μεγαλύτερες τιμητικές διακρίσεις του κλάδου από κορυφαίους οργανισμούς ελέγχου και έρευνας


Η Xerox κλείνει το 2007 με περισσότερες από 190 βραβεύσεις και διακρίσεις παγκοσμίως

Athens, 19, 2008 – Όταν η ικανοποίηση του πελάτη είναι ο νούμερο ένα στόχος σου, τα βραβεία από εκδόσεις του κλάδου και από εταιρείες έρευνας σε όλον τον κόσμο γίνονται το “κερασάκι στην τούρτα”. Όπως ακριβώς συνέβη και τα προηγούμενα χρόνια, η Xerox έκλεισε το 2007 έχοντας κερδίσει περισσότερα από 190 βραβεία και τιμητικές διακρίσεις από κλαδικά έντυπα και ανεξάρτητους οργανισμούς ελέγχου και έρευνας.

“Η Xerox παρουσίασε 102 νέα προϊόντα τα τελευταία τρία χρόνια, συμπεριλαμβανομένων 39 νέων προϊόντων το 2007, δημιουργώντας έτσι το μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο ψηφιακών συστημάτων εγγράφων στον κλάδο και στην ιστορία της εταιρείας”, ανέφερε ο Rogerio Fangueiro, Director και General Manager του τομέα Office της Xerox Ευρώπης. “Περισσότερο από τα δύο τρίτα των εσόδων της Xerox που προέρχονται από εξοπλισμό πηγάζουν από προϊόντα που παρουσιάστηκαν μόνο τα δύο τελευταία χρόνια, γεγονός που αντικατοπτρίζει την ικανότητά μας να μειώνουμε το χρόνο που απαιτείται μέχρι το προϊόν να δημιουργήσει έσοδα από πωλήσεις (“time to revenue”) και να δημιουργούμε ισχυρή απόδοση στις επενδύσεις μας στην έρευνα και την ανάπτυξη. Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο σταθερός ρυθμός με τον οποίο καινοτομούμε παρουσιάζοντας προϊόντα που κερδίζουν βραβεία θα συνεχιστεί το 2008 και μετά από αυτό”.

Ο οργανισμός Buyers Laboratory Inc. (BLI) τίμησε έξι έγχρωμους εκτυπωτές και πολυλειτουργικά συστήματα Xerox με τα φθινοπωρινά του βραβεία “Pick of the Year”. Ανάμεσα στα προϊόντα που διακρίθηκαν είναι ο έγχρωμος εκτυπωτής Xerox Phaser® 8860 και το έγχρωμο πολυλειτουργικό μηχάνημα Xerox Phaser® 8860, το προηγμένο πολυλειτουργικό μηχάνημα Xerox WorkCentre® 7328 και τα έγχρωμα εκτυπωτικά/ φωτοαντιγραφικά μηχανήματα DocuColor® 242/252/260. Ο οργανισμός BLI διεξάγει εκτεταμένους συγκριτικούς ελέγχους σε σχετικά με τα έγγραφα προϊόντα, λαμβάνοντας Ï…Ï€’ όψιν τη συνολική απόδοση, την παραγωγικότητα, την αξιοπιστία και την ευκολία χρήσης, ανάμεσα σε πολλούς άλλους κρίσιμους παράγοντες απόδοσης.

Τα συστήματα Xerox που απευθύνονται σε επαγγελματίες του χώρου των εκτυπώσεων συγκέντρωσαν επίσης πολλά βραβεία στην κλαδική έκθεση US Graph Expo 2007. Η ψηφιακή εκτυπωτική μηχανή Xerox DocuColor 8000AP απέσπασε το βραβείο “Must See ‘ems”, το ψηφιακό σύστημα παραγωγής εκτυπώσεων Xerox Nuvera® 100/120/144 EA έλαβε τον τίτλο “Worth-a-Look”, ενώ το Xerox Nuvera 288 Digital Perfecting System κέρδισε τη διάκριση “Encore Must See ‘ems”.

Ο οδηγός “Better Buys for Business”, μία αναγνωρισμένη από τον κλάδο αυθεντία του εξοπλισμού γραφείου, τίμησε το 2007 με το βραβείο “Editor’s Choice” 29 προϊόντα Xerox, 11 από τα οποία ήταν έγχρωμες συσκευές.

Περαιτέρω βραβεύσεις σε όλον τον κόσμο περιλαμβάνουν:
Ο έγχρωμος εκτυπωτής Xerox 6110 βραβεύτηκε με 9 στα 10 αστέρια από το περιοδικό Computer για Όλους στην Ελλάδα.
Ο οργανισμός BERTL Inc. βαθμολόγησε το προηγμένο πολυλειτουργικό σύστημα Xerox WorkCentre 7345 με πέντε αστέρια και το χαρακτηρισμό “Άριστο”.
Ο έγχρωμος laser εκτυπωτής Xerox Phaser 6180 χαρακτηρίστηκε ως “Best Buy” από το βρετανικό περιοδικό Computer Buyer.
Επιπλέον, η Xerox απέσπασε το National Medal of Technology, την υψηλότερη διάκριση που απονέμεται από τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών στους κορυφαίους νεωτεριστές της Αμερικής. Η εταιρεία αναγνωρίστηκε επίσης για την υπεροχή της στη διαχείριση της γνώσης, την καινοτομία, την απασχόληση ανθρώπων με διαφορετικά χαρακτηριστικά, την επιχειρησιακή ηθική, τις φιλικές προς την οικογένεια πολιτικές, τα περιβαλλοντικά προγράμματα και την ηγεσία.

ΤΕΛΟΣComments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases