Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Ο ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ 4595 ΤΗΣ XEROX ΦΕΡΝΕΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ


Νέο μονόχρωμο φωτοαντιγραφικό/ εκτυπωτής σπάει το όριο τιμής και απόδοσης, προσφέροντας κορυφαία λειτουργικότητα σε προσιτή τιμή

Athens, 14, 2008 – Ανταποκρινόμενη στο αίτημα της αγοράς για ασπρόμαυρη εκτύπωση υψηλής απόδοσης, η Xerox παρουσίασε το σύστημα της Xerox 4595, ένα μονόχρωμο A3 φωτοαντιγραφικό/ εκτυπωτή, που απευθύνεται σε πολυάσχολες ομάδες εργασίας περιβάλλοντος γραφείου καθώς και σε επαγγελματίες των εκτυπώσεων με μικρές απαιτήσεις όσον αφορά στον όγκο των εκτυπώσεων. Ο εκτυπωτής Xerox 4595 υπερτερεί του ανταγωνισμού σε έναν αριθμό σημείων-κλειδιών, παρέχοντας μεγαλύτερη ταχύτητα, καλύτερη ποιότητα εκτύπωσης, αξιοπιστία και σχέση τιμής-απόδοσης. Άλλα πλεονεκτήματα όπως η ευκολία χρήσης, οι στιβαρές επιλογές ολοκλήρωσης και μία γκάμα χαρακτηριστικών που βελτιώνουν την παραγωγικότητα συνδυάζονται αποτελεσματικά και καθιστούν τον 4595 τη σίγουρη επιλογή για τους πελάτες που χρειάζονται διαρκώς να παράγουν μεγάλους όγκους εγγράφων επαγγελματικής ποιότητας σε πρώτη ζήτηση.

Ο εκτυπωτής 4595 ενισχύει τις προτάσεις της Xerox στο χώρο της εκτύπωσης 90-95 σελίδων το λεπτό, διευρύνοντας το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της που είναι ήδη το μεγαλύτερο στην αγορά. Το 4595 είναι ένα από τα πλέον παραγωγικά μηχανήματα της κατηγορίας του, εκτυπώνοντας και αντιγράφοντας με ταχύτητα 95 σελίδων Α3 το λεπτό, απαιτώντας μόνο τρία δευτερόλεπτα χρόνο για την εκτύπωση/ αντιγραφή της πρώτης σελίδας και σαρώνοντας με ταχύτητα πολύ μεγαλύτερη από αυτήν του ανταγωνισμού, που ανέρχεται στις 100 εικόνες το λεπτό. Η σύγκριση με ανταγωνιστικά προϊόντα όσον αφορά στην ποιότητα της σαρωμένης και εκτυπωμένης εικόνας αποβαίνει προς όφελός του, καθώς δίνει σταθερή ποιότητα εικόνας κατά τη διάρκεια μεγάλων εκτυπωτικών εργασιών χάρη στο σύστημα Emulsion Aggregate (EA) Toner. Η ευέλικτη διαχείριση του χαρτιού ολοκληρώνει τα οφέλη παραγωγικότητας του 4595: οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μέχρι και οκτώ συρτάρια χαρτιού, που συνεπάγεται δυνατότητα εισροής μέχρι και 8.225 φύλλα.

“Η χρήση χρώματος αναπτύσσεται όλο και ταχύτερα, αλλά οι τάσεις της αγοράς δείχνουν ότι η ασπρόμαυρη εκτύπωση έχει ακόμα μεγάλη ζήτηση. Οι πελάτες μας μάς λένε ότι η αποδοτικότητα σε σχέση με την τιμή, η ευκολία χρήσης, η παραγωγικότητα στη φωτοαντιγραφή, τη σάρωση και την εκτύπωση και η ποιότητα της εκτύπωσης είναι οι παράγοντες που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία για αυτούς σε μία ασπρόμαυρη πρόταση. Με το μηχάνημα Xerox 4595 δεν ανταποκρινόμαστε μόνο στις ανάγκες των πελατών, αλλά τις ξεπερνάμε με ένα προϊόν που φέρει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του εξελιγμένου σχεδιασμού της Xerox – και όλα σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή”, ανέφερε ο Bertrand Cerisier, VP και Director of Marketing, Office Group, Xerox Europe.

Αυξημένη Παραγωγικότητα

Με το μικρό του όγκο και την υψηλή ταχύτητα εκτύπωσης, ο Xerox 4595 ταιριάζει απόλυτα σε πολυάσχολα περιβάλλοντα με μεγάλο όγκο εκτυπώσεων, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων γραφείων, καταστημάτων εκτύπωσης και κεντρικών τμημάτων εκτύπωσης και αναπαραγωγής σε κλάδους όπως η εκπαίδευση, δημόσιος τομέας, όπου απαιτείται μέγιστος χρόνος λειτουργίας της μηχανής και γρήγορος κύκλος εργασιών. Τα βασικά χαρακτηριστικά που διασφαλίζουν τη βέλτιστη αποδοτικότητα, ιδιαίτερα για μεγάλες ομάδες εργασίας περιλαμβάνουν:
512 MB ενσωματωμένη RAM και standard drive σκληρού δίσκου 40GB καθιστούν δυνατή τη διεκπεραίωση μεγάλων εργασιών.
Η δυνατότητα εκτέλεσης πολλαπλών εργασιών ταυτόχρονα σημαίνει ότι όλοι οι χρήστες μπορούν να αντιγράφουν, να τυπώνουν και να σαρώνουν ξεχωριστές εργασίες την ίδια στιγμή, αυξάνοντας σημαντικά την παραγωγικότητα.
Ένα σύστημα χειρισμού εγγράφων 250 φύλλων κάνει την εκτέλεση μεγάλων εργασιών σάρωσης ευκολότερη, ενώ η μεγάλη χωρητικότητα χαρτιού των οκτώ συρταριών (και 8.225 φύλλων) επιτρέπει τη λειτουργία χωρίς επίβλεψη για περισσότερο χρόνο, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να προχωρούν με την εργασία της εκτύπωσης, φωτοαντιγραφής και σάρωσης.
Η δυνατότητα φόρτωσης χαρτιού εν ώρα λειτουργίας και τα οκτώ σημεία συλλογής της εκτύπωσης καθιστούν τις εργασίες μεγάλου όγκου ευκολότερες και με ομαλότερη ροή.
Χαρακτηριστικά που βελτιώνουν τη ροή εργασίας όπως το Scan-to-Email, (με υποστήριξη LDAP και Ειδοποίηση Παράδοσης E-mail – Mail Delivery Notification, που επιτρέπουν την απευθείας σάρωση στο βιβλίο διευθύνσεων του MS Outlook ή του Lotus Notes), η δυνατότητα “σαρώστε μια φορά, ανατυπώστε πολλές”, καθώς και η δυνατότητα να δίνετε εντολή για την εκτέλεση εκτυπωτικών εργασιών από οπουδήποτε μέσω ενός Web browser.
Υποστηρίζοντας μια ευρεία γκάμα εφαρμογών

Ο εκτυπωτής Xerox 4595 μπορεί να εξυπηρετήσει μία ευρεία γκάμα εγγράφων και επιλογών φινιρίσματος, γεγονός που τον καθιστά κατάλληλο για ένα μεγάλο πλήθος εργασιακών εφαρμογών, από αναφορές, μηχανές ταξινόμησης αλληλογραφίας και φυλλάδια, μέχρι εκπαιδευτικό υλικό και σύνθετα έγγραφα με διαφορετικά μεγέθη, εξώφυλλα και ένθετα.

“Ο εκτυπωτής Xerox 4595 παρέχει στους χρήστες μία τεράστια γκάμα εγγράφων υψηλής ποιότητας τη στιγμή που το χρειάζονται, προσφέροντάς τους υψηλής απόδοσης λειτουργικότητα στο εσωτερικό της επιχείρησης και εξοικονομώντας τους το κόστος και την αναστάτωση της ανάθεσης σε εξωτερικό συνεργάτη. Οι πελάτες επωφελούνται από το μικρότερο χρόνο που απαιτείται για την ολοκλήρωση της εργασίας και από τη μεγαλύτερη ακρίβεια, καθώς και από τη μείωση των απορριμμάτων, η οποία ανταποκρίνεται στην προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος από τις επιχειρήσεις “, ανέφερε ο Cerisier.

Ο εκτυπωτής Xerox 4595 είναι εξοπλισμένος είτε με standard συσκευή ολοκλήρωσης, η οποία παρέχει τη δυνατότητα συρραφής 100 φύλλων, διάτρησης και ένθεσης, είτε με συσκευή φινιρίσματος που δημιουργεί φυλλάδια. Μια μονάδα διπλώματος μπορεί να προστεθεί σε οποιαδήποτε από τις δύο συσκευές, ενώ η προσθήκη μιας μονάδας παρεμβολής που τροφοδοτεί το μηχάνημα με ένθετα καθιστά δυνατή την αυτόματη προσθήκη έγχρωμων εγγράφων σε σύνολα εκτυπωμένων εγγράφων ή σε βιβλία.

Επιστροφή στην αρχή

Σχετικές πληροφορίες

Αρχείο τύπουTags:

Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases