Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

TWEEDE CONTINUOUS FEED 495 IN GEBRUIK BIJ GETRONICS PINKROCCADE

Breukelen, mart 17, 2008 – Na in 2007 gekozen te hebben voor de Xerox CF495 om vier non-Xerox hoog volume rotatieprinters te vervangen heeft Getronics PinkRoccade een tweede CF495 in gebruik genomen. Getronics PinkRoccade gebruikt de CF495 voor diverse doeleinden, in het bijzonder de functionaliteit van dubbelzijdig printen en unieke substraat configuratie. Vanwege een hoge afdrukkwaliteit en hoge duplex snelheid heeft Getronics PinkRoccade een tweede CF495 aangeschaft om in de printbehoeften te kunnen voorzien.

De CF495 zorgt ervoor dat door middel van het gebruik van een dubbele print engine binnen één apparaat, met een uitstekende registratie en absoluut foutloos printen de verspilling van papier afneemt.

Over Xerox

Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantoren van klein tot groot, de markt voor productieprinten en grafische omgevingen, alsmede dienstverlening, met inbegrip van advisering, systeemontwikkeling, content management en document outsourcing.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble, Frankrijk. Voor meer informatie, ga naar www.xerox.com

Xerox® is het handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Prijzen, kenmerken, specificaties, mogelijkheden, vormgeving en beschikbaarheid van Xerox producten en diensten kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases