Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

ΝΕΟΣ ΕΓΧΡΩΜΟΣ ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ XEROX ΖΩΝΤΑΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΣΙΤΗ ΤΙΜΗ


Athens, 25, 2008 – Καθιστώντας την έγχρωμη εκτύπωση προσιτή σε γραφεία κάθε μεγέθους, η Xerox παρουσίασε έναν έγχρωμο laser εκτυπωτή δικτύου , ο οποίος φέρει προηγμένα χαρακτηριστικά και απευθύνεται σε μικρές επιχειρήσεις που έχουν ανάγκη να παράγουν ζωντανά, επαγγελματικά έγχρωμα έγγραφα σε προσιτό κόστος.

Ο έγχρωμος laser εκτυπωτής Xerox Phaser® 6130 παράγει υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις με ταχύτητα μέχρι 12 έγχρωμες σελίδες το λεπτό και 16 ασπρόμαυρες σελίδες το λεπτό, χρησιμοποιώντας το φιλικό προς το περιβάλλον Emulsion Aggregation High Grade Toner της Xerox, το οποίο παρέχει καθαρό κείμενο και ομοιόμορφο χρώμα.

“Οι υψηλής ποιότητας έγχρωμες εκτυπώσεις δεν είναι πια εκτός των δυνατοτήτων των ευαίσθητων απέναντι στο θέμα του κόστους μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων” ανέφερε ο Peter Ward, Director and General Manager Distribution Operations, Office Group, Xerox Europe. “Ο Phaser 6130 είναι ένας ιδανικός έγχρωμος εκτυπωτής για χρήστες με μικρές απαιτήσεις, καθώς είναι γρήγορος και αξιόπιστος, ενώ αποδίδει εντυπωσιακή ποιότητα σελίδα με τη σελίδα”.

Ο Phaser 6130 βοηθάει τα πολυάσχολα γραφεία να ολοκληρώνουν γρήγορα τις εκτυπωτικές εργασίες τους. Με γρηγορότερο επεξεργαστή των 333MHz και μεγαλύτερη διαθέσιμη μνήμη – μέχρι και 1 GB – από τους ανταγωνιστικούς έγχρωμους εκτυπωτές, ο Phaser 6130 μπορεί εύκολα να διαχειριστεί λογιστικά φύλλα, παρουσιάσεις PowerPoint και σύνθετα έγγραφα με γραφικά και διαγράμματα. Ο εκτυπωτής περιλαμβάνει επίσης δίσκο 250 φύλλων χαρτιού, ενώ τυπώνει σε μεγάλο εύρος μέσων και μεγεθών, όπως σε ετικέτες, πρώτη ύλη για κάρτες, επαγγελματικές κάρτες και φακέλους.

Ο Phaser 6130 προσφέρει ανάλυση 600x600x4 dpi και 16 αποχρώσεις χρώματος ανά pixel, καθώς και ένα βάθος χρώματος που δε συναντάται συχνά σε άλλους εκτυπωτές της κατηγορίας του, συνεπώς και μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων. Επιπλέον, το αυθεντικό πρόγραμμα Adobe PostScript3, το χρώμα με την έγκριση Pantone, το continuous tone και οι Πίνακες Διόρθωσης Χρώματος της Xerox επιτυγχάνουν χρώμα επαγγελματικής εμφάνισης.

Ο Phaser 6130 είναι απλός στη χρήση και περιλαμβάνει χαρακτηριστικά που βελτιώνουν την παραγωγικότητα των εργαζομένων. Παραδείγματος χάριν, οι προ-εγκατεστημένες κασέτες toner βοηθούν τους χρήστες να αρχίσουν να εργάζονται άμεσα, ενώ οι μετρητές στο μπροστινό ταμπλό δείχνουν αν το toner είναι αρκετό για να ολοκληρωθεί μια μεγάλη εκτυπωτική εργασία. Τα εργαλεία software CentreWare® IS και PrintingScout® επίσης βοηθούν στη διαχείριση των αναλωσίμων και ειδοποιούν τους χρήστες μέσω ενός μηνύματος που εμφανίζεται στον υπολογιστή τους, σε περίπτωση που προκύψει κάποιο σχετικό με την εκτύπωση ζήτημα. Το χαρακτηριστικό Run Black καθιστά τον εκτυπωτή ικανό να λειτουργεί με μαύρο toner, ακόμα και αν το έγχρωμο toner χρειάζεται ανανέωση. Ένα άλλο χαρακτηριστικό αναγνωρίζει και προσπερνά αυτόματα τις σελίδες ενός εγγράφου που δεν περιλαμβάνουν κείμενο ή εικόνες, ελαττώνοντας το χρόνο που απαιτείται για την εκτύπωση και μειώνοντας τη σπατάλη χαρτιού.

Ο Phaser 6130 είναι επίσης συμβατός με Microsoft Vista. Με την τιμή του να ξεκινά από τα €389, ο Phaser 6130 είναι άμεσα διαθέσιμος μέσω Δίκτυο επίσημων αντιπροσώπων και μεταπωλητών της Xerox. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την περίοδο αυτή ο Phaser 6130 πωλείται στην τιμή των 299€ (άνευ ΦΠΑ), καθιστώντας την πλέον συμφέρουσα αγορά έγχρωμου δικτυακού εκτυπωτή laser Α4. Σημειώνεται ότι η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων.

ΤΕΛΟΣTags:

Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases