Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Strålfors parantaa tuottavuuttaan Xerox 650/1300 -digitaalitulostimen avulla

Strålfors parantaa tuottavuuttaan Xerox 650/1300 -digitaalitulostimen avulla

HELSINKI, April 21, 2008 – Xerox toimitti johtavalle informaatiologistiikan palvelukeskukselle Strålfors Information Logistics Oy:lle Xerox 650/1300 -digitaalitulostimen. Kyseessä on ensimmäinen uuden Xerox 650/1300 -tulostimen toimitus Suomeen.

”Odotamme tuottavuuden parantuvan merkittävästi tämän tulostininvestoinnin myötä. Toimimme kolmessa vuorossa asiakkaidemme liiketoimintakriittisiä aineistoja tulostaen ja postittaen, joten nopeat ja tehokkaat koneet ovat edellytys aikataulujen pitävyydelle. Xerox 650/1300 -digitaalitulostimella pystymme tuottamaan nopeasti suuren volyymin musta-valkotulostustöitä”, kertoo Strålforsin toimitusjohtaja Tommi Hänninen.

Tulostinta käytetään AFP-tulostukseen. Toimitus sisältää myös Xerox DocuSP -ohjainyksikön, jolla AFP-tulostuksen lisäksi tuodaan PDP/Postscript/VIPP-tulostus digitaalitulostimeen. Strålfors ja Xerox ovat solmineet täyshuoltosopimuksen, jonka myötä Xerox on ottanut vastuun tulostimen ylläpidosta ja tarvittavien varaosien toimituksista.

Xerox 650/1300 -digitaalitulostin tuottaa jopa 1 232 kaksipuolista A4-sivua minuutissa. Korkea tulostusnopeus mahdollistaa sen, että asiakkaiden töitä saadaan nopeammin kuoritukseen ja sitä myötä myös vastaanottajille nopeammalla syklillä. Laitteen tarkka tulostusjälki takaa myös entistä laadukkaammat tulosteet.

”Suurin hyöty saadaan nopeudesta ja teknisestä laadusta. Tulostimen ympärille rakennetulla tuotannonohjausohjelmistolla (DocuSP) pystymme ajamaan tuotantoa myös merkittävästi joustavammin kuin aikaisemmin”, Tommi Hänninen jatkaa.

Toimituksen sisältämä DocuSP-ohjainyksikkö mahdollistaa sen, että samoja tuotantotöitä, joita tähän mennessä on tuotettu pelkästään arkkipainokoneilla, voidaan esimerkiksi äkkinäisen suuren tulostustarpeen tilanteissa siirtää helposti digitaalitulostimelle.

”Korkean painolaadun myötä tulosteen mukana olevien ohjausmerkkien lukemisen luotettavuus paranee kuoritusvaiheessa, mikä vähentää virheitä. Lisäksi Xerox 650/1300 -digitaalitulostinta käytettäessä loppuasiakas voi hyväksyä digitaalitulostimen painolaadun niissäkin sovelluksissa, joissa se ei aiemmilla laitteilla ole ollut mahdollista. Laite tekee esimerkiksi kirjojen, ohjekirjojen ja laskunväliliitteiden painamisen entistä helpommaksi”, kertoo Xeroxin tuoteryhmäpäällikkö Martti Honkakoski.

Strålfors on toimialansa Pohjoismaiden markkinajohtaja, ja investoi parhaillaan voimakkaasti tuotantoprosessiensa kehittämiseen.

Lisätietoja:
Tommi Hänninen, toimitusjohtaja, Strålfors Information Logistics Oy, p. 040 900 5115, sähköposti: tommi.hanninen@stralfors.fi

Martti Honkakoski, tuoteryhmäpäällikkö, Xerox Oy, p. 040 586 9242, sähköposti: martti.honkakoski@xerox.com

Ilpo Ahokas, markkinointipäällikkö, Xerox Oy p. 040 586 9272, sähköposti: ilpo.ahokas@xerox.com

Strålfors Information Logistics Oy on tiedonvälityksen alueella toimiva kokonaisratkaisujen toimittaja. Strålfors kehittää, tuottaa ja toimittaa järjestelmiä, palveluita ja tuotteita yrityksille ydintärkeän tiedon liikkumisen/kommunikaation kentässä. Yhtiö on Ruotsin Ljungbyssä pääkonttoria pitävän Strålfors-yhtiön tytäryhtiö, joka on alan markkinajohtaja Pohjoismaissa. Strålfors Information Logistics Oy:n liikevaihto oli vuonna 2007 noin 8,8 miljoonaa euroa ja henkilökunnan määrä noin 55. www.stralfors.fi

Xerox on maailman kuudenneksi suurin tietotekniikkayritys. Xerox Oy markkinoi Xeroxin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita Suomessa. Yrityksellä on laaja valikoima tuotteita toimistoille ja graafiseen teollisuuteen. Xeroxin palvelut kattavat konsultoinnin, dokumenttien hallintaratkaisut ja ulkoistuksen. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa. Lisätietoja Xeroxista saat verkko-osoitteesta www.xerox.fi

Xerox® is a trademark of Xerox Corporation. All non-Xerox brands and product names are trademarks or registered trademarks of their respective companies. Prices, features, specifications, capabilities, appearance and availability of Xerox products and services are subject to change without notice.Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases