Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Xerox ja Green Print Technologies yhteistyöhön

Lehdistötiedote, April 22, 2008 – Xerox on solminut yhteistyösopimuksen ohjelmistoyhtiö Green Print Technologiesin kanssa. Green Print Technologies on räätälöinyt Xeroxin värivahateknologiaan perustuviin tulostimiin sekä monitoimilaitteisiin kehitellyn ohjelmiston, jolla voidaan vähentää tulostamiseen liittyviä ympäristövaikutuksia. Ohjelmistolla on mahdollista säästää tulostamiseen käytettävää paperia ja värivahaa sekä kustannuksia.

Xeroxin ja Green Print Technologiesin välinen tuore yhteistyösopimus tarjoaa Xeroxin värihateknologiatulostimia ja monitoimilaitteita käyttävien asiakkaiden käyttöön tulostamisen ympäristöystävällisyyttä tehostavan ohjelmiston. Ohjelmiston avulla voidaan säästää myös tulostamiskustannuksia. Green Print Technologiesien kehittämän ohjelmiston saavat ilmaiseksi käyttöön Xeroxin asiakkaat, jotka ovat hankkineet marraskuun jälkeen vähivahateknologiaan perustuvan Phaser® 8560, Phaser® 8860 -tulostimen tai monitoimilaitteen.

“Xerox on sitoutunut toimimaan ympäristöystävällisesti ja huomioi kestävän kehityksen mukaiset periaatteet kaikessa toiminnassaan. Yhteistyösopimus Green Printin kanssa tuo asiakkaidemme käyttöön ilmaiseksi ohjelmiston, jonka avulla voidaan säästää tulostamisen ympäristövaikutuksia. Ohjelmisto on jälleen yksi tehokas työkalu ympäristön ja kustannusten säästämiseksi”, kertoo Xeroxin markkinointipäällikkö Ilpo Ahokas.

Xeroxin ympäristöystävällinen värivahateknologia

Xeroxin värivahatulostimissa ja monitoimilaitteissa käytettävien värivahapalojen muotoilu ja koko on suunniteltu siten, että niistä kertyisi mahdollisimman vähän jätettä. Ohjelmisto käy läpi kaikki tulostettavat sisällöt ennen tulostamista ja toteuttaa tulostustyön mahdollisimman ympäristöystävällisesti. Tulostamisessa minimoidaan paperin ja värivahan käyttö.

”Osaamisemme ja ratkaisumme täydentävät toisiaan erinomaisella tavalla. Xeroxin värivahateknologian avulla on onnistuttu pienentämään tulostamisesta kertyvää jätteen määrää 20 kilosta 1,2 kiloon tulostinta kohden vuodessa. Green Printin ohjelmiston avulla värivahatulostinten käytöstä voidaan nyt lisäksi säästää noin 15-20 prosenttia tulostuskustannuksia ja ympäristövaikutuksia”, sanoo Green Printin toimitusjohtaja Hayden Hamilton.

Xeroxin kehittämä värivahateknologia mahdollistaa värivahapalojen käytön väritulostimissa ja monitoimilaitteissa värijauhe- tai mustekasettien sijaan. Värivahapalat ovat myrkyttömiä ja niiden käytöstä syntyy 90 prosenttia vähemmän jätteitä kuin värijauhe- tai mustekasettien käytöstä. Värivahatulostimiin on kehitetty myös teknologiaratkaisu, joka siirtää tulostimet automaattisesti vähemmän energiaa kuluttavaan tilaan sellaisina vuorokauden aikoina kun tulostimia käytetään vähän.

”Pyrimme jatkuvasti kehittämään teknologiaa ja ratkaisuja, joiden avulla asiakkaamme voivat toteuttaa tulostamisen ympäristöystävällisemmin”, jatkaa Ilpo Ahokas.

Xerox on kehittänyt jo yli 20 vuoden ajan ympäristöystävällisiä tuotteita ja teknologiaa. Yhtiö toimii kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti ja edellyttää sitä myös yhteistyökumppaneiltaan.

Ohjelmistoa tarjotaan 14 kielellä ja se on ladattavissa osoitteesta: www.printgreener.com/xerox

Lisätietoja:

Ilpo Ahokas, Xerox Oy, puh. 040 5869272, sähköposti: ilpo.ahokas@xerox.com

www.xerox.com/greenprint

Xerox on maailman kuudenneksi suurin tietotekniikkayritys. Xerox Oy markkinoi Xeroxin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita Suomessa. Yrityksellä on laaja valikoima tuotteita toimistoille ja graafiseen teollisuuteen. Xeroxin palvelut kattavat konsultoinnin, dokumenttien hallintaratkaisut ja ulkoistuksen. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa. Lisätietoja Xeroxista saat verkko-osoitteesta www.xerox.fi

Xerox® is a trademark of Xerox Corporation. All non-Xerox brands and product names are trademarks or registered trademarks of their respective companies. Prices, features, specifications, capabilities, appearance and availability of Xerox products and services are subject to change without notice.

This release contains “forward-looking statements” as defined in the Private Securities Litigation Reform Act of 1995. The words “anticipate,” “believe,” “estimate,” “expect,” “intend,” “will,” “should” and similar expressions, as they relate to us, are intended to identify forward-looking statements. These statements reflect management’s current beliefs, assumptions and expectations and are subject to a number of factors that may cause actual results to differ materially. These factors include but are not limited to the risk that the future business operations of Global Imaging Systems (GIS) will not be successful; the risk that customer retention and revenue expansion goals for the GIS transaction will not be met and that disruptions from the GIS transaction will harm relationships with customers, employees, agents, distributors and suppliers; the risk that unexpected costs will be incurred; the outcome of litigation and regulatory proceedings to which we may be a party; actions of competitors; changes and developments affecting our industry; quarterly or cyclical variations in financial results; development of new products and services; interest rates and cost of borrowing; our ability to maintain and improve cost efficiency of operations; changes in foreign currency exchange rates; changes in economic conditions, political conditions, trade protection measures, licensing requirements and tax matters in the foreign countries in which we do business; reliance on third parties for manufacturing of products and provision of services; and other factors that are set forth in the “Risk Factors” section, the “Legal Proceedings” section, the “Management’s Discussion and Analysis of Results of Operations and Financial Condition” section and other sections of our Quarterly Reports on Form 10-Q for the quarters ended March 31, June 30, and September 30, 2007, as well as in our 2006 Form 10-K filed with the Securities and Exchange Commission. The company assumes no obligation to update any forward-looking statements as a result of new information or future events or developments, except as required by law.

For more information on Xerox, visit www.xerox.com or www.xerox.com/news. For open commentary and industry perspectives, visit www.xerox.com/blogs or www.xerox.com/podcasts.

Green Print Technologies

Green Print Technologies on ymristöystävälliseen tulostamiseen keskittynyt ohjelmistoyhtiö. Yhtiön kehittämillä ohjelmistoilla voidaan pienentää tulostamiseen liittyviä ympäristövaikutuksia sekä koti- että työympäristössä. Lisätietoja: www.printgreener.comComments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases