Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Xerox lanserar sin mest prisvärda färglaserprinter

Phaser 6125 – en högkvalitetsskrivare för små och medelstora företag till en låg kostnad

Stockholm, April 23, 2008 Xerox lanserar en liten färglaserskrivare för budgetmedvetna små och medelstora företag som är i behov av utskrifter med professionell färgåtergivning och kvalitet.

Med ett pris som börjar vid SEK 2 720:- (exkl. moms), levererar Phaser 6125 högkvalitativa utskrifter med upp till 12 sidor/minut för färgutskrift och 16 utskrifter/minut för svart/vitt. Genom att använda Xerox’s energieffektiva ”Emulsion Aggregation High Gloss Toner” är toneråtgången mindre än för traditionella skrivare. Detta gör Phaser 6125 till det ideala alternativet för försäkrings- och marknadskontor samt övriga som är beroende av högkvalitativ färgåtergivning.

”Xerox fortsätter krossa myten att högkvalitativa färgutskrifter är en lyx som enbart stora företag har råd med” säger Peter Ward, VP och general manager för distribution- och volymkanaler, Office Group Xerox Europe. ”Phaser 6125 är utformad för kunder som behöver en färgskrivare som hanterar allt från offerter till marknadsmaterial med hög kvalitet och till en låg kostnad”.

Phaser 6125 är lätt att använda. Den levereras med en förinstallerad toner som gör att användaren kan börja skriva ut direkt. Med den snabba 333MHz processorn, nätverksmöjlighet, och mer tillgängligt minne – upp till 1 GB – än konkurrerande skrivare, gör Xerox skrivare det möjligt för belastade kontor att snabbt skriva ut kalkylblad, PowerPoint-presentationer och komplexa dokument med grafik och diagram.

Genom Xerox’s mjukvara CentreWare® IS varnar skrivaren för utskriftsproblem via pop-up meddelanden på användarens dator. Dessutom varnar mätaren på skrivarens frontpanel om det exempelvis behövs mer toner för att slutföra en stor utskrift. Skrivaren levereras med ett 250-sidors pappersmagasin och kan skriva ut på en mängd olika format och storlekar som etiketter, visitkort och kuvert.

Som en del av Xerox Green World Alliance program är alla färgpatroner och underhållstillbehör återvinningsbara. Phaser 6125 är kompatibel med Microsoft Vista och finns tillgänglig från Xerox återförsäljare i Sverige.

Om Xerox Europa

Xerox Europa, den europeiska delen av Xerox Corporation, marknadsför ett omfattande sortiment av så väl hårdvara och mjukvara som lösningar och tjänster. Verksamheten fokuserar på ett flertal områden; små och stora kontorsmiljöer, produktions- och grafiska miljöer samt tjänster som omfattar konsultverksamhet, systemdesign och projektstyrning, samt dokumentoutsourcing. Xerox har fabriker och logistikverksamhet på Irland, i England och Nederländerna samt ett forsknings och utvecklingscenter i Grenoble, Frankrike. För mer information besök www.xerox.se

För mer information, vänligen kontakta:

Judith Schunke, Xerox Europe, tel: +44 (0) 1895 842 877, e-post: judith.schunke@xerox.com

Helena Sandström, TurbolinPR, tel 08-660 25 25, e-post: helena@turbolinpr.seComments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases