Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Otava-Kuvalehdet ulkoisti koko tulostusympäristönsä Xeroxille

Xerox ja kustannusalan konserni Otava-Kuvalehdet ovat solmineet mittavan yhteistyösopimuksen, jolla Otava-Kuvalehtien toimistotulostusympäristö siirtyy kokonaisuudessaan Xerox Global Servicen (XGS) tuottaman Xerox Office Service (XOS) palvelun alle. Xerox toimittaa Otava-Kuvalehdille yli 60 monitoimilaitetta ja tulostimia sekä laitteiden ylläpitoon ja huoltoon liittyvän kokonaispalvelun.

Xerox valittiin tarjouskilpailun perusteella huolehtimaan koko Otava-Kuvalehtien toimistotulostusympäristöstä. Viisivuotinen sopimus sisältää uuden tulostusympäristön laitetoimitukset, projektin hallinnan, dokumentoinnin, etähallinnan, jatkuvan optimoinnin, koulutukset sekä kattavan palvelunhallinnan. Otava-Kuvalehtien tulostusympäristöllä on noin 1 000 käyttäjää eri paikkakunnilla ympäri Suomea.

”Päätimme ulkoistaa koko tulostusympäristömme Xeroxille, sillä Xeroxin palvelukokonaisuus on mielestämme meille sopivin. Xeroxilla on aito ja vahva tahtotila saada tulostusympäristömme toimimaan tehokkaimmalla mahdollisella tavalla. Halusimme kumppanin, joka pystyy rakentamaan meille luotettavan ja tehokkaan tulostusympäristön ja tarjoamaan siihen myös toimivan ja selkeän palvelukonseptin. Arvostamme Xeroxin ammattitaitoa, teknologiaa sekä heidän tarjoamaa kokonaispalvelua”, kertoo Otava-Kuvalehtien IT-palvelupäällikkö Ilkka Kemppainen.

Xeroxin ohjelmisto seuraa, ohjaa sekä raportoi kaikkia Otava-Kuvalehdtien toimistotulostusympäristöön tulevia sekä jääviä laitteita, valmistajasta riippumatta. Jatkuvaan seurantaan perustuvat ennakoivat huollot takaavat sen, että tulostaminen sujuu mahdollisimman joustavasti ilman mahdollisia häiriötiloja. Ohjelmisto ilmoittaa myös automaattisesti laitteiden pääkäyttäjille kun väriainetta pitää lisätä.

”Pitkäkestoinen yhteistyösopimus Otava-Kuvalehtien kaltaisen edelläkävijän kanssa on jälleen hieno osoitus Xeroxin palvelukonseptin erinomaisuudesta”, kertoo Large Account Manager Mika Hänninen Xeroxin XGS-liiketoimintayksiköstä.

Xerox toimittaa Otava-Kuvalehtien käyttämät vanhat tulostimet ja monitoimilaitteet kierrätykseen. Xerox on parhaillaan viimeistelemässä Otava-Kuvalehtien tulostusympäristöä ja sen pitäisi olla kaikilta osin käyttövalmis kesäkuun alussa.

”Meille Xerox on tuonut myös paljon ekologista lisäarvoa. Xeroxin palvelu mahdollistaa tulostamiseen liittyvien kustannusten säännöllisen seuraamisen. Xerox rakentaa meille mahdollisimman ekologisen tulostusympäristön, ja sen raportointityökalut ovat myös erittäin monipuoliset”, jatkaa Ilkka Kemppainen.

Xeroxin Global Services (XGS) on yksi Xeroxin kolmesta liiketoimintayksiköstä. XGS tarjoaa yrityksille laajan valikoiman palveluja kuten konsultointia, järjestelmien integrointia, skannaus- ja arkistointipalvelua, sisällönhallintaa ja ulkoistamispalveluja.

Lisätietoja:

Ilkka Kemppainen, IT-päällikkö, Otava-Kuvalehdet Oy, p. 040 766 0011, sähköposti: ilkka.kemppainen@otava-kuvalehdet.fi

Mika Hänninen, Large Account Manager, Xerox Oy, p. 040 586 9063, sähköposti: mika.hanninen@xerox.com

Ilpo Ahokas, markkinointipäällikkö, Xerox Oy p. 040 586 9272, sähköposti: ilpo.ahokas@xerox.com

Otava-Kuvalehdet Oy

Otava-Kuvalehdet-koserni on neljänneksi suurin graafisen viestinnän kustantaja Suomessa. Konsernin päätoiminnot ovat kirjojen kustantaminen (Otava-kirjaryhmä) ja aikakauslehtien kustantaminen (Yhtyneet Kuvalehdet-lehtiryhmä). Konserni on yksityinen, itsenäinen, riippumaton ja vakavarainen mediatalo. Konserni työllistää noin 1 000 henkilöä. www.otava-kuvalehdet.fi

Xerox on maailman kuudenneksi suurin tietotekniikkayritys. Xerox Oy markkinoi Xeroxin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita Suomessa. Yrityksellä on laaja valikoima tuotteita toimistoille ja graafiseen teollisuuteen. Xeroxin palvelut kattavat konsultoinnin, dokumenttien hallintaratkaisut ja ulkoistuksen. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa. Lisätietoja Xeroxista saat verkko-osoitteesta www.xerox.fiComments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases