Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Xerox ja Stora Enso esittelivät lääkepakkausten valmistukseen kehitetyn uuden teknologiaratkaisun

Xerox ja Stora Enso ovat kehittäneet integroidun digitaalisen ratkaisun, jonka avulla lääkealan yhtiöille voidaan valmistaa tehokkaasti uusia lääkepakkauksia. Ratkaisun avulla lääkepakkausten valmistus tehostuu, nopeutuu ja tulee entistä turvallisemmaksi.

Digitaalisesti tulostettavien pakkausten markkinan on arvioitu kasvavan erittäin voimakkaasti. Kansainvälisen konsulttiyhtiö Pira Internationalin mukaan digitaalisesti tulostettavien pakkausten maailmanlaajuinen markkina oli vuonna 2005 noin 580 miljoonaa euroa. Markkinan arvioidaan kasvavan vuoteen 2015 mennessä 6 miljardiin euroon, josta lääkepakkausten markkinaksi on arvioitu runsaat 1,3 miljardia euroa.

Uuden teknologiaratkaisun avulla lääkepakkauksiin voidaan merkitä käytön turvallisuutta lisääviä turvakoodeja sekä yksilöityjä ohjeita potilaiden hoitotarpeen mukaan.

”Tämän uuden integroidun ratkaisun avulla pakkausteollisuus pystyy merkittävästi parantamaan pakkausten valmistusprosessin tuottavuutta sekä vähentämään pakkausten valmistukseen liittyviä kustannuksia. Uudet tuotteet saadaan nyt markkinoille huomattavasti nopeammin kuin aikaisemmin. Esimerkiksi uusien lääkepakkausten markkinoille tulo voidaan toteuttaa muutamassa päivässä, kun siihen on tähän mennessä kulunut viikkoja”, kertoo Quincy Allen, president, Xerox Production Systems Group.

Xeroxin ja maailman johtavan kartonki- ja paperipakkausten valmistajan Stora Enson yhteistyössä kehittämää ratkaisua ohjataan Xeroxin iGen3 110 –digitaalisella tuotantopainokoneella. Xerox on lisännyt iGen3 110 -laitteeseen ominaisuuden, joka mahdollistaa jälkikäsittelynä vesipohjaisen pinnotteen UV-pinnoitteiden lisäksi. Vesipohjaisten pinnoitteiden mahdollistava teknologia edistää väriaineen nopeaa kuivumista sekä lisää pakkauksen kestävyyttä ja estää likaantumista.

Integroidun ratkaisun kehitystyössä on kiinnitetty erityistä huomiota ympäristönäkökulmien sekä kestävän kehityksen periaatteiden huomioimiseen. Xerox esittelee ratkaisun painoalan tapahtumassa Drupassa 29.5. alkaen.

Lisätietoja:

Ilpo Ahokas, markkinointipäällikkö, Xerox Oy p. 040 586 9272, sähköposti: ilpo.ahokas@xerox.com

Xerox on maailman kuudenneksi suurin tietotekniikkayritys. Xerox Oy markkinoi Xeroxin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita Suomessa. Yrityksellä on laaja valikoima tuotteita toimistoille ja graafiseen teollisuuteen. Xeroxin palvelut kattavat konsultoinnin, dokumenttien hallintaratkaisut ja ulkoistuksen. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa. Lisätietoja Xeroxista saat verkko-osoitteesta www.xerox.fiComments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases