Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Νέοι Εκτυπωτές και Πολυλειτουργικά Μηχανήματα από τη Xerox: Εύκολη στη Χρήση, Οικονομική και Αξιόπιστη Τεχνολογία για Μικρές Επιχειρήσεις

Με την παρουσίαση από τη Xerox οκτώ νέων ασπρόμαυρων εκτυπωτών και πολυλειτουργικών συσκευών, οι μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις μπορούν τώρα ευκολότερα και οικονομικότερα να διεκπεραιώνουν μεγαλύτερο μέρος των εργασιών τους ακόμα και με τον πλέον περιορισμένο προϋπολογισμό.

XeroxΤα νέα προϊόντα εκτείνονται σε μεγάλο εύρος, από το αξίας €155 πολυλειτουργικό μηχάνημα Xerox Phaser ® 3100 MFP, το οποίο ενσωματώνει λειτουργίες εκτύπωσης, φωτοαντιγραφής, σάρωσης και αποστολής fax, μέχρι τον αξίας €1.599 πολυλειτουργικό εκτυπωτή Xerox Phaser 3635 MFP, ο οποίος εκτυπώνει με ταχύτητα 33 σελίδων το λεπτό και περιλαμβάνει εξελιγμένες επιλογές ασφάλειας, όπως Image Overwrite. Για ακόμη πιο εξελιγμένα χαρακτηριστικά, ο πολυλειτουργικός εκτυπωτής WorkCentre 5225/ 5230, με τιμή που ξεκινά από τα €3190, παρέχει τη βασισμένη στο διαδίκτυο πλατφόρμα της Xerox, τη γνωστή Extensible Interface Platform, καθώς και μία ολοκληρωμένη γκάμα επιλογών ασφαλείας, όπως τα αρχεία PDF που προστατεύονται κατά τη σάρωση με κωδικό, hard disk overwrite, και απόκρυψη δεδομένων.

“Στο σημερινό ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον ο στόχος είναι να κάνουμε περισσότερα ξοδεύοντας λιγότερα”, ανέφερε ο Rog?rio Fangueiro, Senior Vice President, Office Group, Xerox Europe. “Αυτό είναι μια πρόκληση, ιδίως για τις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις που πρέπει να επενδύουν συνεχώς για να αναπτυχθούν. Το χαρτοφυλάκιο τεχνολογίας της Xerox προσφέρει σε αυτές τις επιχειρήσεις μια πληθώρα επιλογών που ταιριάζουν στον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν χωρίς αυτό να συνεπάγεται υπερβολικές δαπάνες”.

Οι νέοι ασπρόμαυροι εκτυπωτές και τα πολυλειτουργικά μηχανήματα Phaser έρχονται να προστεθούν στην επεκτεινόμενη συλλογή προϊόντων της εταιρείας (www.xerox.gr), η οποία έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες των ΜΜΕ και παίζει κρίσιμο ρόλο στη συνολική στρατηγική της Xerox που αφορά σε αυτού του είδους τις επιχειρήσεις. Εκτός από τη διεύρυνση του χαρτοφυλακίου προϊόντων της, η Xerox επεκτείνει το δίκτυο διανομής της, καθιστώντας ευκολότερο για τις ΜΜΕ να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα ποιότητας και κόστους που έχει η συνεργασία τους με τη Xerox. Οι σημαντικότερες πρωτοβουλίες επέκτασης του καναλιού της εταιρείας περιλαμβάνουν την περσινή εξαγορά της Global Imaging Systems Inc, στις ΗΠΑ, και την επερχόμενη εξαγορά της Veenman B.V., του κορυφαίου ανεξάρτητου μεταπωλητή εκτυπωτών, φωτοαντιγραφικών και πολυλειτουργικών συσκευών γραφείου στην Ολλανδία. Εκτός από αυτούς τους διανομείς, περισσότεροι από 7.000 αντιπρόσωποι πωλήσεων και 40.000 μεταπωλητές τεχνολογίας πωλούν προϊόντα με το σήμα της Xerox σε όλον τον κόσμο.

Αξιόπιστα, Οικονομικά

Η Xerox συνδύασε την ευκολία χρήσης, την αξιοπιστία και το χαμηλό κόστος για να δημιουργήσει τον Phaser 3100MFP, που ξεκινά από τα €155. Το εν λόγω μηχάνημα, το οικονομικότερο Α4 πολυλειτουργικό μηχάνημα της Xerox, καθιστά την εργασία γραφείου εύκολη με ταχύτητα εκτύπωσης ως και 20 σελίδες το λεπτό και χαρακτηριστικά όπως η σάρωση και απευθείας αποστολή με e-mail, ένα πλήρες πληκτρολόγιο για το ευρετήριο του fax και το λογισμικό “Οπτικής Αναγνώρισης Χαρακτήρων” (“Optical Character Recognition”), που μετατρέπει τα σκαναρισμένα έγγραφα σε αρχεία όπου μπορεί να γίνει αναζήτηση στο κείμενο. Ο Phaser 3100MFP διατίθεται επίσης με προσαρμογέα VoIP, ο οποίος δίνει τη δυνατότητα στις συσκευές fax να λειτουργούν μέσω δικτύου IP, με προσαρμογέα ασύρματου δικτύου USB, ο οποίος παρέχει ασύρματη συνδεσιμότητα, και με ψηφιακή ασύρματη συσκευή τηλεφώνου, που επιτρέπει την ταυτόχρονη χρήση τηλεφώνου και fax.

Ο Phaser 3635MFP είναι μια Α4 πολυλειτουργική συσκευή επιφάνειας γραφείου, που διαθέτει την τελευταία τεχνολογία σάρωσης, δυνατότητα δικτύωσης, ασφάλεια και έγχρωμο πίνακα ελέγχου με οθόνη αφής. Είναι η πρώτη φορά που η βραβευμένη επιφάνεια διασύνδεσης με το χρήστη της Xerox, που συνήθως συναντάται σε μεγαλύτερες Α3 συσκευές, εφαρμόζεται σε ένα Α4 σύστημα. Σημαίνει επίσης ότι ο Phaser 3635MFP υποστηρίζει μια ποικιλία εφαρμογών από τρίτους παρόχους λύσεων, όπως είναι η Equitrac στα λογιστικά, η Captaris και η Omtool στην τεχνολογία fax και η Nuance και η X-Solutions στη σάρωση. Με το Xerox Phaser ® 3635 MFP, αξίας €1.599, ομάδες εργασίας μπορούν να εκτυπώνουν και να αντιγράφουν ασπρόμαυρα στις 33 σελίδες το λεπτό, καθώς και να σκανάρουν και να στέλνουν ή να λαμβάνουν fax έγχρωμα.

Για το μεμονωμένο χρήστη ή μία μικρή ομάδα εργασίας, ο laser εκτυπωτής Xerox Phaser 3250, με τιμή που ξεκινάει από τα €229, είναι μικρός σε μέγεθος αλλά πλούσιος σε χαρακτηριστικά, καθώς διαθέτει δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψης και δυνατότητα εκτύπωσης ως και 28 σελίδων Α4 το λεπτό.

Με την τιμή του να ξεκινά στα €379, o laser εκτυπωτής Phaser 3600 τυπώνει μέχρι και 38 σελίδες το λεπτό. Ανταποκρινόμενος στις ανάγκες μικρών και μεσαίων ομάδων εργασίας, αυτός ο Α4 εκτυπωτής περιλαμβάνει προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και την τεχνολογία της Xerox CentreWare® Internet Service, κάνοντας τον εκτυπωτή εύκολο στη χρήση και στη συντήρηση.

Βασισμένος στη βραβευμένη πλατφόρμα Phaser 5500, ο laser εκτυπωτής Phaser 5550 διαθέτει αυτοματοποιημένα εργαλεία για εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση. Ο εκτυπωτής διατίθεται με την τεχνολογία Phaser SMART®, ένα online εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων, το οποίο βοηθάει στη διάγνωση και την επίλυση ζητημάτων που τυχόν θα προκύψουν κατά την εκτύπωση, ώστε να αποφεύγονται οι κλήσεις για συντήρηση και να αυξάνεται έτσι η αξιοπιστία. Με την τιμή του να ξεκινά από τα €2.239, ο Phaser 5550 παράγει εκτυπώσεις μεγέθους Α4 με ταχύτητα ως και 50 σελίδες το λεπτό τόσο στην εκτύπωση μονής όψης όσο και σε αυτήν της διπλής.

Το WorkCentre 5016 και το WorkCentre 5020 εκτυπώνουν και αντιγράφουν στις 16 και 20 σελίδες το λεπτό αντίστοιχα. Αυτοί οι πολυλειτουργικοί Α3 εκτυπωτές διαθέτουν έναν πανίσχυρο επεξεργαστή 400MHz και χωρητικότητα ως και 800 φύλλων χαρτιού, δίνοντας τη δυνατότητα για ισχυρή, διαρκή εκτύπωση και φωτοαντιγραφή. Το WorkCentre 5016 και το WorkCentre 5020 περιλαμβάνουν επίσης επιφάνεια διασύνδεσης με το χρήστη με βασισμένα σε εικονίδια πλήκτρα, που κάνουν την κατανόηση και το χειρισμό τους εύκολο σε κάθε γλώσσα. Άλλα χαρακτηριστικά των προϊόντων περιλαμβάνουν τις λειτουργίες Power Save και Toner Save, οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες να εξοικονομούν ενέργεια και να παρατείνουν τη χρήση του toner, και τη λειτουργία ID Card Copy, που επιτρέπει στους χρήστες να αντιγράφουν και τις δύο όψεις ενός εγγράφου σε μία σελίδα χαρτιού.

Το σύνολο των νέων προϊόντων ολοκληρώνεται με τον πολυλειτουργικό εκτυπωτή WorkCentre 5225/ 5230, ο οποίος προσφέρει ταχύτητες εκτύπωσης και αντιγραφής 25 και 30 σελίδων το λεπτό αντίστοιχα. Η συσκευή είναι γεμάτη με προηγμένα χαρακτηριστικά για να προσφέρει ένα επίπεδο παραγωγικότητας πάνω και πέρα από τον τυπικό πολυλειτουργικό εκτυπωτή γραφείου. Η βασική έκδοση του φωτοαντιγραφικού ξεκινά από τα €3.190, με τη δυνατότητα να προστεθούν σε αυτήν λειτουργίες εκτύπωσης, σάρωσης και fax. Το WorkCentre 5225/ 5230 προσφέρει ισχυρές δυνατότητες σάρωσης, μετατρέποντας τα τυπωμένα έγγραφα σε ψηφιακά αρχεία, που εύκολα μπορούν να τα μοιραστούν όλοι και να τα αρχειοθετήσουν, και επιτρέπει στις επιχειρήσεις να εισαγάγουν νέες ροές εργασίας στο πλαίσιο του περιβάλλοντος γραφείου τους, με στόχο τη βελτίωση της παραγωγικότητας. Η Α3 συσκευή διατίθεται με το λογισμικό Extensible Interface Platform (EIP) της Xerox, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλες τις βασισμένες στο Διαδίκτυο εφαρμογές να παρέχονται μέσω της προσαρμόσιμης στις ανάγκες του πελάτη επιφάνειας διασύνδεσης με οθόνη αφής. Πλήρη χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως τα αρχεία PDF που προστατεύονται κατά τη σάρωση με κωδικό, hard disk overwrite και η απόκρυψη δεδομένων διασφαλίζουν ότι τα απόρρητα στοιχεία θα παραμείνουν εμπιστευτικά μέσα στο δίκτυο ή τη συσκευή. Επιπλέον, η Xerox έχει υποβάλει το προϊόν για πιστοποίηση σύμφωνα με τα Common Criteria (ISO 15408).

Ανακύκλωση
Τα προϊόντα Phaser 3635MFP, Phaser 3100MFP, Phaser 5550, Phaser 3250 και Phaser 3600, WorkCentre 5016, WorkCentre 5020 και WorkCentre 5225/ 5230 είναι μέρος της “Συμμαχίας για έναν Πράσινο Κόσμο” της Xerox (Xerox Green World Alliance). Η “Συμμαχία για έναν Πράσινο Κόσμο” είναι μια παγκόσμια πρωτοβουλία με στόχο να ενθαρρύνει μικρούς και μεγάλους πελάτες να ανακυκλώνουν ή να απαλλάσσονται από τα αναλώσιμα που δε χρειάζονται πια με τρόπο που να ελαχιστοποιεί την επίδραση στο περιβάλλον. Αυτή η σύμπραξη με τους πελάτες είχε ως αποτέλεσμα πάνω από 1,2 εκατομμύρια κασέτες και δοχεία toner να έχουν επιστραφεί το 2006. Η Xerox επεξεργάστηκε προς επαναχρησιμοποίηση πάνω από 272.155 κιλά χρησιμοποιημένου toner, ενώ ανακυκλώθηκαν περίπου 100.000 από τα πλαστικά μπουκάλια που χρησιμοποιούσαν οι καταναλωτές για να μεταφέρουν το χρησιμοποιημένο toner στη Xerox.

Διαθεσιμότητα

Τα προϊόντα Phaser 3250, Phaser 3600, Phaser 5550 και WorkCentre 5225/ 5230 είναι άμεσα διαθέσιμα μέσω των Αποκλειστικών Αντιπροσώπων και των Μεταπωλητών της Xerox παγκοσμίως. O Phaser 3100MFP θα είναι διαθέσιμος από τέλος Μαΐου, ενώ τα μηχανήματα Phaser 3635MFP, WorkCentre 5016 και WorkCentre 5020 θα διατεθούν στην ελληνική αγορά από 16 Ιουνίου.Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases