Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Xeroxilta Photo Kiosk-ratkaisu valokuvien tulostamiseen

- Digitaalisesti painettujen valokuvatuotteiden suosio kovassa kasvussa

XeroxXerox on tuonut markkinoille valokuvatuotteiden tekoon kehitetyn Photo Kiosk -ratkaisun, jolla digikuvista voidaan tulostaa laadukkaasti ja nopeasti esimerkiksi valokuva-albumeja. Photo Kiosk tuo Xeroxin asiakkaille uuden ulottuvuuden laajentaa omaa palvelutarjontaansa valokuvatuotteisiin. Photo Kiosk – ratkaisu on kehitetty yhteistyössä ohjelmistoyhtiö Imaxelin kanssa, joka on erikoistunut valokuvausalan ohjelmistoihin.

Ratkaisun avulla digikuvat saa ikuistettua mm. perinteiseen valokuva-albumimuotoon. Kuvista voi luoda myös oman näköisiä kalentereita, kirjoja, julisteita ja kortteja. Valmiita mallipohjia ratkaisussa on yli kuusikymmentä.

“Kotitaloudet kamppailevat kasvavien digisisältöjen kanssa. Digikuvauksen suosio kasvaa jatkuvasti ja samalla kuvien määrä lisääntyy. Monet haluavat nähdä kuvansa myös väripaperilla, ja siksi me uskomme ratkaisun kovaan kysyntään. Photo Kioskilla kuvien tulostaminen on vaivatonta ja jälki laadukasta. Ratkaisu antaa valokuvausliikkeille mahdollisuuden tarjota asiakkailleen entistä monipuolisempaa palvelua. Painatusalan ammattilaisille ratkaisu tarjoaa myös mahdollisuuden laajentaa toimintaansa kiehtovaan valokuvatuotteiden maailmaan”, kertoo myyntijohtaja Johanna Starck Xeroxilta.

Photo Kiosk on yhteensopiva kaikkiin Xeroxin digitaalisiin painokoneisiin. Sitä voidaan käyttää Xerox DocuColor 242 -laitteesta aina järeimpiin Xerox iGen3® -digitaalisiin painokoneisiin.

Xeroxin Photo Kiosk on saatavilla Suomessa välittömästi.

Lisätietoja:

Johanna Starck, myyntijohtaja, Xerox Oy puh. 040 586 9336, sähköposti: johanna.starck@xerox.com

Ilpo Ahokas, markkinointipäällikkö, Xerox Oy p. 040 586 9272, sähköposti: ilpo.ahokas@xerox.com

Xerox on maailman kuudenneksi suurin tietotekniikkayritys. Xerox Oy markkinoi Xeroxin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita Suomessa. Yrityksellä on laaja valikoima tuotteita toimistoille ja graafiseen teollisuuteen. Xeroxin palvelut kattavat konsultoinnin, dokumenttien hallintaratkaisut ja ulkoistuksen. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa. Lisätietoja Xeroxista saat verkko-osoitteesta www.xerox.fiComments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases