Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Xeroxilta useita tuoteuutuuksia pk-yritysten tulostustarpeisiin

XeroxXerox tuo markkinoille seitsemän uutta mustavalkotulostinta ja monitoimilaitetta, jotka on suunniteltu erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin. Uudet tulostimet ja monitoimilaitteet perustuvat helppokäyttöiseen ja luotettavaan teknologiaan. Edullinen hinnoittelu tarjoaa myös kaikkein pienimmille yrityksille mahdollisuuden tulostusympäristönsä tehostamiseen.

Uusista monitoimitulostimista edullisin on Xerox Phaser® 3100, jonka hinnoittelu alkaa 155 eurosta. Laitetta voi käyttää tulostamiseen, kopiointiin, skannaamiseen sekä faksaamiseen. Xerox Phaser 3635 -monitoimitulostimella voidaan tulostaa 33 paperiarkkia minuutissa ja sen hinta on alkaen 1599 euroa. Vaativampaan tulostusympäristöön tarkoitetuissa WorkCentre 5225/5230 -monitoimilaitteissa on yleisiin webstandardeihin perustuva Xeroxin EIP-alusta sekä monipuoliset suojausominaisuudet. Laitteiden hinnoittelu alkaa 4490 eurosta.

“Menestyminen nykypäivän liike-elämässä edellyttää prosessien optimointia ja tehostamista samalla kun kuluja on karsittava. Tämä on suuri haaste erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille, joille kasvu edellyttää investointeja. Xeroxin monipuoliset teknologiaratkaisut ja tuoteportfolio tarjoavat yrityksille laajan ja kilpailukyisen kokonaisuuden tulostusprosessin optimointiin. Xeroxin esittelemien uusien laitteiden avulla myös pienet yritykset voivat toteuttaa entistä kustannustehokkaammin tulostusympäristönsä”, kertoo markkinointipäällikkö Ilpo Ahokas Xeroxilta.

Luotettavaa teknologiaa edullisesti

Xerox Phaser 3100 -monitoimitulostimessa yhdistyvät helppokäyttöisyys, luotettavuus sekä edullisuus. 20 sivua minuutissa tulostava Phaser 3100 on Xeroxin edullisin monitoimilaite, ja sen hinta alkaa 155 eurosta. Laitteella voidaan skannata kuvat suoraan sähköpostiin ja siihen saadaan USB-verkkoadapteri, joka mahdollistaa langattoman yhteyden.

Phaser 3635 -monitoimitulostimessa on monipuoliset skannaus- ja tietoturvaominaisuudet. 1599 euroa maksava tulostin tulostaa 33 mustavalkoista sivua minuutissa ja pystyy skannaamaan sekä faksaamaan väreissä.

Henkilökohtaiseen tai pienten työryhmien käyttöön tarkoitettu Xerox Phaser 3250 -lasertulostimen hinnat alkavat 229 eurosta. 28 A4-sivua minuutissa tekevässä laitteessa on vakiona automaattinen kaksipuolitulostus. Pienille ja keskikokoisille työryhmille suunnatun Phaser 3600 -lasertulostimen nopeus on 38 A4-sivua minuutissa ja hinnat alkavat 379 eurosta.

Phaser 5550 -lasertulostin sisältää automatisoidut työkalut helppoa asennusta, hallintaa ja huoltotoimenpiteitä varten. Uuden Phaser 5550:n hinta on alkaen 2239 euroa. Laite tulostaa A4-koon papereita jopa 50 sivun minuuttivauhdilla yksi- ja kaksipuolisena.

WorkCentre 5020 A3-monitoimilaite tulostaa ja kopioi 20 sivun minuuttivauhdilla. WorkCentre 5020 sisältää ikonipohjaisen käyttöliittymän, mikä tekee järjestelmän ohjauksesta kieliriippumattoman. Erityisillä säästöominaisuuksilla voi vähentää virrankäyttöä ja väriaineen kulutusta.

Julkistettavissa WorkCentre 5225- ja 5230 A3-monitoimilaitteissa on huippuluokan ominaisuudet. Ne tulostavat ja kopioivat 25 tai 30 sivun minuuttivauhdilla. Peruslaitekokoonpanon hinta on alkaen 4490 euroa. Tarjolla on uusia tapoja tuottavuuden parantamiseen. Monitoimilaitteessa on Xeroxin kehittämä EIP-ohjelmistoalusta, joka yksinkertaistaa monimutkaiset työnkulut ja tekee monitoimilaitteesta helppokäyttöisen, mm. verkkopohjaisia sovelluksia voidaan käyttää muokattavalta kosketusnäytöltä. Kattavat turvaominaisuudet sisältävät mahdollisuuden skannata salasanasuojattuun PDF-dokumenttiin, kovalevyn päällekirjoituksen ja tiedon salauksen.

Xerox kierrättää tehokkaasti

Kaikki Xeroxin uutuustuotteet kuuluvat Xeroxin maailmanlaajuiseen Green World Alliance -kierrätysohjelmaan. Xerox kannustaa ohjelmalla kaikkia asiakkaitaan kierrättämään tulostustarvikkeet sekä edistämään kestävää kehitystä. Xeroxin asiakkaat toimittivat esimerkiksi vuonna 2006 noin 1,2 miljoonaa väriainekasettia kierrätykseen.

Phaser 3635, Phaser 5550, Phaser 3250, Phaser 3600 sekä WorkCentre 5225/5230 ovat heti tilattavissa. Phaser 3100 on saatavissa kesäkuun alussa. WorkCentre 5020 -monitoimilaite tulee myyntiin kesäkuun puolivälissä.

Lisätietoja:

Ilpo Ahokas, markkinointipäällikkö, Xerox Oy p. 040 586 9272, sähköposti: ilpo.ahokas@xerox.com

Seppo Valjakka, tuotepäällikkö, Xerox Oy p. 0400 473 210, sähköposti: seppo.valjakka@xerox.com

Xerox on maailman kuudenneksi suurin tietotekniikkayritys. Xerox Oy markkinoi Xeroxin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita Suomessa. Yrityksellä on laaja valikoima tuotteita toimistoille ja graafiseen teollisuuteen. Xeroxin palvelut kattavat konsultoinnin, dokumenttien hallintaratkaisut ja ulkoistuksen. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa. Lisätietoja Xeroxista saat verkko-osoitteesta www.xerox.fiComments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases