Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Xerox auttaa kohdistamaan viestit oikealle kohderyhmälle

Drupa-messuilla Xerox esittelee digitaalisen tulostamisen 50 parasta sovellusta ja käytäntöä
Digitaalinen tulostustekniikka muuttaa maailmaa. Yrityksen nimi jää mieleen pienistäkin printeistä, joita kaikenkokoiset yritykset voivat nykytekniikalla painaa jopa purukumipaperille. Lomailijoille voi tarjota lokalisoituja matkaesitteitä, joissa on juuri tiettyjä kaupunkeja ja alueita. Drupa-messuilla Saksassa Xerox ja sen asiakkaat esittelevät viisikymmentä uusinta sovellusta ja parasta käytäntöä digitaalitulostusrintamalla.

Drupassa on esillä laadukkaita sovelluksia digitaalituotantoon, personoituihin printteihin, transpromo-tuotteisiin eli maksuliikennedokumentteihin liitettyyn mainontaan, suoramarkkinointiin sekä offsetin ja digitaalisten sovellusten yhdistelmiin. Esillä on myös innovatiivisia painotuotteita, jotka antavat kasvun mahdollisuuksia digitaalitulostamiseen. Näitä ovat pakkauksiin ja valokuviin erikoistuneet tuotteet kuten personoidut valokuva-albumit ja kalenterit.

”Sovellukset ovat asiakkaiden kieli”, kertoo myyntijohtaja Johanna Starck Xeroxilta. ”Asiakkaamme luovat hämmästyttäviä sovelluksia Xeroxin teknologialla. Messuvieraillamme on mahdollisuus nähdä parhaita käytäntöjä. Samalla vieraamme saavat oppia siitä, miten ratkaisuja voi soveltaa heidän omien asiakkaiden kanssa.”

Messuvieraat voivat keskustella Xeroxin ständillä sekä Xeroxin asiantuntijoiden että sovelluksia tehneiden asiakkaiden kanssa digitaalitulostamisen yhteyteen luotavista ratkaisuista. Kolmeenkymmeneen näytillä olevaan sovellukseen on laadittu opas, joka kertoo kunkin sovelluksen liiketoimintahyödyistä, Xeroxin ja sen yhteistyökumppaneista sekä tekniikasta.

Messuilla on esillä:
Kirjat ja ohjekirjat: Suosittuja, paikallisia matkaoppaita kirjamaiseen muotoon tulostettuina Xeroxin Nuvera® 288 -digitaalijärjestelmällä, värit tulostettu Xeroxin iGen3® 110 -tuotantotulostelmilla, kannet painettu Heidelberg Speedmaster SM 52 -laitteella.
Personointi: Vaillancourtin kansantaiteen esitteet käsinmaalatuista liituhahmoista, tuotettu Xeroxin uudella digitaalisella värijärjestelmällä, joka julkistetaan messuilla.
Transpromo eli maksuliikennedokumentteihin liitetty mainonta: Personoituja kirjeitä, jotka on painatettu Xeroxin iGen3 110 -tuotantotulostimella, telealan yhtiölle Debitel AG:lle. Kirjeiden avulla vahvistetaan asiakassuhdetta ja listätään liikevaihtoa myymällä entistä monipuolisemmin uusia tuotteita ja palveluja.
Suoramarkkkinointi: Xerox DocuColor® 5000 -digitaalitulostimella painatettuja postikortteja keramiikkatuotteita valmistavalle Polish Potterylle, joilla värikkäät tuotteet erottuvat ja lisätään kysyntää.
Offset- ja digitaalinen paino: Kirjojen hybridituotantoa saksalais-hollantilaiselle kustannusyhtiö Shaker Verlagille, joiden tulostus tehdään Xeroxin nopealla mustavalkorullapainokoneella 650/1300:lla.
Uusi liiketoiminta: Räätälöityjä ja personoituja purukumipakkauksia, jotka on valmistettu Xerox iGen3 110 -tuotantotulostimella.
Tulostinten hankkijat saavat tukea Xeroxin ProfitAccelerator® Digital Business Resources -tiedonlähteestä digitaalisten sovellusten luomiseen, tuottamiseen ja myymiseen. Lisätietoa digitaalisen tulostamisen avainsovelluksista osoitteessa http://www.xerox.com/digitalprofit Drupa-messuvieraat voivat rekisteröityä ennakkoon osoitteessa http://www.xerox.com/drupa

Lisätietoja:

Johanna Starck, myyntijohtaja, Xerox Oy puh. 040 586 9336, sähköposti: johanna.starck@xerox.com

Xerox on maailman kuudenneksi suurin tietotekniikkayritys. Xerox Oy markkinoi Xeroxin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita Suomessa. Yrityksellä on laaja valikoima tuotteita toimistoille ja graafiseen teollisuuteen. Xeroxin palvelut kattavat konsultoinnin, dokumenttien hallintaratkaisut ja ulkoistuksen. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa. Lisätietoja Xeroxista saat verkko-osoitteesta www.xerox.fi

Xerox®, the Xerox wordmark and the spherical connection symbol are trademarks of Xerox Corporation in the United States and/or other countries. Prices, features, specifications, capabilities, appearance and availability of Xerox products and services are subject to change without notice.Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases