Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Xeroxin uutuudet tehostavat tulostamista toimistoissa

Drupa-messuilla Xerox esittelee digitaalisen tulostamisen 50 parasta sovellusta ja käytäntöä
Arjen toimistoelämää: Työntekijä lähettää tulostimelle tiedoston täynnä kuvia, minkä seurauksena koko toimisto seisoo odottamassa tulostustyön valmistumista. Turhauttava rasite tuottavuudelle. Tällaisten rasitteiden poistamiseksi työpaikalta ja toimiston työn tehostamiseksi Xerox on julkistanut WorkCentre 7346-monitoimilaitteen.

WorkCentre 7346 on Xeroxin uusin A3-koon, värimonitoimilaite. Laite tulostaa nopeasti liike-elämän asiakirjat laskentataulukoista värikkäisiin esityksiin ja esitteisiin. Tulostusnopeus on 40 sivua minuutissa väreissä ja 45 sivua mustavalkoisena. Laitteessa on 667 MHz:n prosessori, 1,5 gigatavua keskusmuistia ja 40 gigatavun kovalevy.

Monia kuvia sisältävät asiakirjat tyypillisesti hidastavat tulostamista. WorkCentre 7300 -sarjan laitteille tarkoitettu uusi EFI Fiery -tulostinpalvelin nopeuttaa älykkäästi tulostusprosessia. WorkCentre 7346:n ja tulostinpalvelimen yhdistelmä soveltuu erityisesti toimistoihin, joissa on tarvetta monipuolisille väritulosteille, esimerkiksi markkinointi- ja viestintäyksiköihin. EFI Fieryssä on helppokäyttöinen työkalu värienhallintaan ja tarkkuuden asettamiseen.

”Kaikenkokoiset toimistot hyötyvät siitä, kun nopeus kasvaa”, sanoo markkinointipäällikkö Ilpo Ahokas Xeroxilta. ”Samanaikaisesti yritykset vaativat laatua ja edullisuutta. WorkCentre 7346 on suunniteltu leikkamaan tulostusjonoja siten, että työntekijät lähettävät työn tulostimelle, hakevat tulosteen ja voivat heti jatkaa töitään. Odotusajan lyhentäminen merkitsee sitä, että tuottavalle työlle jää enemmän aikaa.”

Turvallisuutta ja laajennettavuutta

WorkCentre 7346:n turvallisuusominaisuudet suojaavat käyttäjiä arkaluonteisen tiedon väärinkäytöltä. Haavoittuvuuksia torjutaan laitetasolla, kovalevyssä, verkossa ja itse asiakirjassa. Käyttäjät voivat olla myös varmoja luottamuksellisten asiakirjojen säilymisestä. Secure Print -ominaisuuden ollessa päällä käyttäjät kirjoittavat pin-koodin ennen kuin tulostus voi alkaa.

WorkCentre 7346 on varustettu Xeroxin EIP-alustalla (Extensible Interface Platform) EIP antaa ohjelmistojen myyjille ja kehittäjille mahdollisuuksia luoda monitoimilaitteisiin uusia sovelluksia, joilla yksinkertaistetaan asiakirjoihin perustuvan työn prosesseja. Kosketusnäyttöä voi muokata yksittäisen käyttäjän tai työryhmän työn tarpeita vastaaviksi.

WorkCentre 7346 -monitoimilaite ja EFI Fiery -tulostinpalvelin ovat saatavilla Suomessa kesäkun aikana.

Linkkejä:

Turvallisuusominaisuuksista
http://www.xerox.com/information-security/engb.html

EIP-alustasta
http://www.office.xerox.com/eip/engb.html

Lisätietoja:

Ilpo Ahokas, markkinointipäällikkö, Xerox Oy, puh. 040 586 9272 sähköposti: ilpo.ahokas@xerox.com

Seppo Valjakka, tuotepäällikkö, Xerox Oy, puh. 0400 473 210 sähköposti: seppo.valjakka@xerox.com

Xerox on maailman kuudenneksi suurin tietotekniikkayritys. Xerox Oy markkinoi Xeroxin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita Suomessa. Yrityksellä on laaja valikoima tuotteita toimistoille ja graafiseen teollisuuteen. Xeroxin palvelut kattavat konsultoinnin, dokumenttien hallintaratkaisut ja ulkoistuksen. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa. Lisätietoja Xeroxista saat verkko-osoitteesta www.xerox.fi

Xerox®, the Xerox wordmark and the spherical connection symbol are trademarks of Xerox Corporation in the United States and/or other countries. Prices, features, specifications, capabilities, appearance and availability of Xerox products and services are subject to change without notice.Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases