Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Strålfors hankki neljä Xeroxin 490/980 -täysvärirullapainokonetta personoituun digipainamiseen

Strålfors hankki neljä Xeroxin 490/980 -täysvärirullapainokonetta personoituun digipainamiseenXerox toimittaa johtavalle pohjoismaiselle informaatiologistiikan palveluyhtiölle Strålforsille neljä digitaalista Xerox 490/980 -täysvärirullapainokonetta. Sopimuksen hinta nousee miljooniin euroihin ja kyseessä on toistaiseksi suurin yksittäinen uusista Xerox 490/980 -täysvärirullapainokoneista tehty kauppa. Laitteet asennetaan Suomeen ja Ruotsiin.

Strålfors
kehittää, tuottaa ja toimittaa järjestelmiä, palveluita ja tuotteita yrityksille ydintärkeän tiedon liikkumisen ja kommunikaation kentässä. Yhtiö on hankkinut huippunopeat Xerox 490/980 -painokoneet suuria tulostusmääriä sisältävien tulosteiden painamiseen. Niitä käytetään esimerkiksi värillisten personoitujen tulosteiden kuten esimerkiksi tiliotteiden ja laskujen tulostamiseen.

”Jo vuosien ajan asiakkaamme ovat tiedostaneet personoitujen tulosteiden merkityksen asiakassuhdeviestinnässä. Jos haluat viestisi todella menevän perille, niin kirjoita viestisi asiakkaallesi kuukausittain menevään asiakirjaan kuten esimerkiksi tiliotteeseen tai laskuun”, kertoo Strålforsin tekninen johtaja Henrik Larsson.

”On kestänyt useita kuukausia vakuuttaa asiakkaamme personoidun viestinnän hyödyistä ja mahdollisuuksista. Olemme perehtyneet perusteellisesti asiakkaidemme tarpeisiin ja tavoitteisiin Xeroxin tuella. Tiiviin kumppanuutemme ja Xeroxin teknologian avulla olemme löytäneet erittäin kilpailukyisen ratkaisun liiketoimintamme kehittämiseen sekä tukemaan asiakkaidemme menestystä”, jatkaa Strålfors-konsernin toimitusjohtaja Per Samuelsson.

Xerox 490/890 -täysvärirullapainokone painaa 600 dpi:n tarkuudella ja säilyttää huippunopeuden myös täysvärillisten sekä mustavalkotulosteiden painamisessa värien määrästä tai paperilaadun painosta riippumatta. Koneen tulostuskapasiteetti on 69 metriä minuutissa ja se pystyy tulostamaan 986 A4-kuvaa minuutissa kaksipuoliversiona.

Kone käyttää kosketuksetonta kiinniitystekniikkaa (flash fusing) ja tätä varten kehitettyä uuden tyypistä värijauhetta. Uusi teknologia takaa erinomaisen painolaadun. Kiinnitysmekanismi ei kosketa paperia ja käyttää alhaista lämpöä, joka saavutetaan tehokkailla xenon-lampuilla. Tämä vähentää paperin kutistumista, säilyttää sen oikean kosteuspitoisuuden ja parantaa näin niin painamisen kuin jälkikäsittelynkin laatua ja luotettavuutta. Painaminen voidaan tehdä myös erikoismateriaaleihin kuten kortteihin, tarroihin, kartonkiin, liimautuviin materiaaleihin sekä RFID-pinnoitteisiin.

”Xeroxin innovatiivisuus mullistaa digitaalisen tulostamisen markkinaa ja tarjoaa yrityksille aivan uudenlaisia mahdollisuuksia personoidun asiakassuhdeviestinnän toteuttamiseen. Strålfors hyödyntää uuden teknologian mahdollistaman tilaisuuden etulinjassa tuottamalla merkittävää lisäarvoa asiakkailleen tehokkaan personoidun viestinnän kautta”, kertoo Xeroxin johtaja Ursula Burns.

Lisätietoja:

Ilpo Ahokas, markkinointipäällikkö, Xerox Oy, puh. 040 586 9272 sähköposti: ilpo.ahokas@xerox.com

Robert Corbishley, Xerox Europe, +44 (0) 1895 843 239, sähköposti: robert.corbishley@xerox.com

Xerox on maailman kuudenneksi suurin tietotekniikkayritys. Xerox Oy markkinoi Xeroxin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita Suomessa. Yrityksellä on laaja valikoima tuotteita toimistoille ja graafiseen teollisuuteen. Xeroxin palvelut kattavat konsultoinnin, dokumenttien hallintaratkaisut ja ulkoistuksen. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa. Lisätietoja Xeroxista saat verkko-osoitteesta www.xerox.fi

Xerox®, the Xerox wordmark and the spherical connection symbol are trademarks of Xerox Corporation in the United States and/or other countries. Prices, features, specifications, capabilities, appearance and availability of Xerox products and services are subject to change without notice.

Strålfors hankki neljä Xeroxin 490/980 -täysvärirullapainokonetta personoituun digipainamiseenTags:

Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases