Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Xeroxin 700 -väripainokoneella tuotantokykyä edullisemmin

Xeroxin 700 -väripainokoneella tuotantokykyä edullisemminXerox on julkistanut digitaalisen väripainokoneen, jossa yhdistyvät järeät tuotanto-ominaisuudet, syöttö- ja viimeistelymahdollisuudet ja edullinen hinta. Xeroxin 700 Digital Colour Press -väripainokone pystyy käsittelemään päällystettyä paperia ja suoriutuu myös järeämmistä tulostustöistä. 700 Digital Colour Press tarjoaa graafisen alan ammattilaisille tuottavuuden ja erinomaisen tulostusjäljen lisäksi joustavuutta edulliseen hintaan.

Xerox 700 Digital Colour -väripainokone tulostaa 70 sivua minuutissa väreinä tai mustavalkoisena. Painokone soveltuu erityisen hyvin niille, jotka ovat juuri ottamassa käyttöön digitaalista teknologiaa tai laajentavat nykyistä digitaalipainamisen liiketoimintaansa. Painokoneen tulostusjälki ja tuottavuus on high-end-tuotantotulostimen tasoinen. Uutuus soveltuu erinomaisesti valokuvakirjojen, esitteiden, suoramyyntimateriaalin, kuvastojen, kalentereiden ja postikorttien tekoon.

”Xerox 700 -väripainokone laajentaa jo ennestään laajaa väritulostinjärjestelmien valikoimaa ja sopii kasvavan markkinasegmentin tarpeisiin”, kertoo Riley McNulty globaalista markkinatiedon tutkimusyhtiöstä IDC:stä. ”Painatusalan palveluntarjoajat vaativat tuotteita, joilla voi tehdä tuottoisia täysväritulosteita. Xerox 700:ssa on runsaasti lisäarvoa tuottavia ominaisuuksia edulliseen hintaan.”

Yhä useammat yritykset hyötyvät digitaalitulostamisen laadusta ja arvosta. Samanaikaisesti perustasoisten digitaalipainokoneiden määrä jatkaa kasvuaan. Tutkimusyhtiö IDC:n tuoreen tutkimuksen mukaan yli 41 sivua minuutissa tulostavien ja 20 000–100 000 dollaria maksavien värilaitteiden tulostusmarkkina kasvoi viime vuonna edellisvuodesta 112 prosenttia Euroopassa ja 50 prosenttia Yhdysvalloissa.

Digitaalinen Xerox 700 -väripainokone hyödyntää patentoitua väriaineteknologiaa (Emulsion Aggregation (EA) Toner). Keksintö parantaa täysväritulosteiden kuvanlaatua nopeissakin painotöissä. Xeroxin patentoima EA Toner on kemiallinen väriaine, jonka avulla voi tulostaa huippulaadukkaita harmaasävyjä, tasaiset väriliu’ut ja tarkat varjojen yksityiskohdat. Ympäristöystävällinen EA Toner kuluttaa tavallista vähemmän energiaa valmistuksessa ja tulostuksessa vähentäen näin ympäristövaikutuksia.
Uusi väriaine, kuvantamisteknologia, monipuolisten paperilaatujen hyödyntämismahdollisuudet sekä mahdollisuus ladata väriaine järjestelmän ollessa päällä, tarjoavat paremman kuvanlaadun ja suuremman tuottavuuden kuin muilla tämän kokoluokan malleilla.

Painokone tulostaa päällystetylle ja päällystämättömälle paperille, jonka enimmäiskoko on SRA3. Tulostusmateriaali voi olla painoltaan 64-300 gsm. Automaattinen kaksipuolitulostus onnistuu papereilla, joiden paino voi olla jopa 220 gsm ja joiden pinnoite voi olla joko päällystettyä tai päällystämätöntä. Tulostustarkkuus on 2400×2400 dpi.

Xeroxin 700 -väripainokoneeseen on tarjolla runsaasti lisäominaisuuksia. Sisäänrakennetun Fiery –väritulostinpalvelimen lisäksi on saatavilla, EFI Splash RPX-iii -ohjelmisto, Fiery EX- tai Creo CX -tulostinpalvelimet sekä Xerox FreeFlow Print Server. Väripainokoneeseen saa myös lukuisia erilaisia viimeistelylaitteita. Paperinsyöttövalintoja on useita. Painokonetta voi näin hyödyntää niin tuotantokäytössä kuin painotöissä, jotka vaativat erikoisempaa tulostusmateriaalia.

Uudessa väripainokoneessa yhdistyy Xeroxin innovatiivisuus, kestävä kehitys sekä oikeanlaisen teknologian ja liiketoimintamallin tarjoaminen asiakkaille nyt ja tulevaisuudessa. Xerox 700 -väripainokone on nähtävillä Xeroxin osastolla graafisen alan Drupa-messuilla.

Xerox 700 -väripainokone tulee Suomessa saataville kesäkuun aikana.

Linkkejä:

Xerox 700, digitaalinen väripainokone

FreeFlow-ratkaisut

ProfitAccelerator (englanniksi)

Graafisen alan drupa-messut 2008
(englanniksi)

Lisätietoja:

Ilpo Ahokas, markkinointipäällikkö, Xerox Oy, puh. 040 586 9272 sähköposti: ilpo.ahokas@xerox.com

Seppo Valjakka, tuotepäällikkö, Xerox Oy p. 0400 473 210, sähköposti: seppo.valjakka@xerox.com

Xerox on maailman kuudenneksi suurin tietotekniikkayritys. Xerox Oy markkinoi Xeroxin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita Suomessa. Yrityksellä on laaja valikoima tuotteita toimistoille ja graafiseen teollisuuteen. Xeroxin palvelut kattavat konsultoinnin, dokumenttien hallintaratkaisut ja ulkoistuksen. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa. Lisätietoja Xeroxista saat verkko-osoitteesta www.xerox.fi

Xerox®, the Xerox wordmark and the spherical connection symbol are trademarks of Xerox Corporation in the United States and/or other countries. Prices, features, specifications, capabilities, appearance and availability of Xerox products and services are subject to change without notice.

<a href= ADD ARTICLE TITLE HERE“>Tags:

Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases