Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Met de PCTV Diversity Stick Solo hoeft U geen programma meer te missen!

 

Pinnacle Systems, de consumentendivisie van Avid Technology, Inc., levert oplossingen om waar dan ook naar TV-uitzendingen te kunnen kijken. Dit is ideaal voor Europese sportliefhebbers die graag overal ter wereld naar sportwedstrijden willen kijken, maar door hun tijdschema of door het tijdverschil niet op tijd voor de TV kunnen zitten om hun favoriete atleten in actie te zien. Met betaalbare oplossingen zoals de bekroonde Pinnacle PCTV Diversity Stick Solo en Pinnacle Video Transfer, hoeven gebruikers niet te kiezen tussen hun slaap of het kijken naar een wedstrijd (om 3 uur ‘s ochtends tijdens de werkweek); met Pinnacle’s producten zijn beide opties mogelijk zonder enige inspanning.

Dankzij de Pinnacle PCTV DVB-T Diversity Stick Solo, een ultracompacte USB 2.0 TV-tuner kunnen gebruikers digitale ether-TV (DVB-T) ontvangen op hun laptop en naar uitzendingen kijken waar ze ook zijn. Deze geavanceerde TV-tuner stick bevat twee tuners die gebruik maken van Antenna Diversity-technologie voor maximale ontvangstkwaliteit. Met Antenna Diversity worden de signalen van twee antennes gecombineerd voor een stabiele ontvangst zelfs wanneer het signaal erg zwak is, bijvoorbeeld buiten of terwijl men onderweg is. Daarnaast kunnen de twee ingebouwde tuners worden gebruikt in dual tuner-functie om tegelijkertijd twee uitzendingen te bekijken met Picture-in-Picture, of om een uitzending op te nemen terwijl men naar een andere uitzending kijkt.

Met dit apparaatje kunnen gebruikers niet alleen favoriete sportuitzendingen bekijken op hun laptop thuis of onderweg, maar tevens TV-programma’s opnemen terwijl ze slapen en de PC zelfs programmeren om na opname automatisch uit te schakelen. En met de timeshifting-technologie kan men met één druk op de knop pauzeren, terugspoelen en opnieuw live TV kijken.

Pinnacle System

Voor degenen die onderweg naar wedstrijden willen kijken, maakt Pinnacle Video Transfer dit heel eenvoudig. Met dit innovatieve apparaat kan men een wedstrijd gemakkelijk van TV rechtstreeks naar een PSP, video iPod® of andere portable mediaplayer opnemen zonder PC. Gebruikers kunnen Pinnacle Video Transfer aansluiten op hun TV, set-top box, VCR, DVD en met één druk op een knop zet het apparaat analoge video om in digitaal en brengt dit rechtstreeks over naar een iPod video, iPod nano (3e generatie), iPod classic, Sony PSP, Sony PSP slim en andere apparatuur. Op deze wijze kunnen sportliefhebbers de wedstrijd overbrengen naar hun favoriete portable mediaplayer en hier naar kijken terwijl ze op weg zijn naar hun werk.

Prijzen en beschikbaarheid

Pinnacle Video Transfer en Pinnacle PCTV Diversity Stick Solo zijn verkrijgbaar via de website www.pinnaclesys.com of bij een groot aantal bekende retailketens met een adviesverkoopprijs van 129€ voor Pinnacle Video Transfer en 39€ voor Pinnacle Diversity Stick Solo. Raadpleeg voor meer informatie www.pinnaclesys.com

Over Pinnacle Systems, Inc.

Pinnacle Systems, Inc., een volledige dochteronderneming van Avid Technology, Inc., is marktleider in het verschaffen van complete videomontage-oplossingen, TV tuners voor de PC en digitale media adapters voor de consumentenmarkt. De productlijnen van het bedrijf omvatten Pinnacle PCTV™, Dazzle®, Pinnacle ShowCenter™, Pinnacle Mobile Media™ en haar vlaggenschip, de Pinnacle Studio™ reeks. Raadpleeg voor meer informatie www.pinnaclesys.com

Over Avid Technology, Inc.

Avid Technology, Inc. is wereldwijd marktleider als fabrikant van oplossingen voor de film- , video-, audio-, 3D animatie- , gaming-industrie en broadcast professionals- alsmede voor thuismuzikanten en videohobbyisten. Avid voert professionele- en consumentenmerken waaronder Avid, Digidesign®, M-audio®, Pinnacle Systems®, Sibelius®, Softimage®, en Sundance Digital®. Een grote meerderheid van de primetime televisieshows, films, commercials en muziek uit de hitparade zijn gemaakt met producten van één of meer Avid-merken. Zowel doorgewinterde professionals als beginnende studenten, kunnen dankzij producten en services van Avid efficiënter, productiever en creatiever werken. Avid heeft in 1998 een Oscar® beeldje ontvangen op het onderdeel Scientific and Technical Award voor het concept, ontwerp en ontwikkeling van Avid Film Composer® , een systeem voor het monteren van bewegende beelden. Voor meer informatie over Oscar®, Grammy®, en Emmy® award-winnende producten en services van het bedrijf, breng een bezoek aan: http://www.avid.com/.

Pinnacle© 2008 Avid Technology, Inc. Alle rechten voorbehouden. Productfuncties, specificaties, systeemvereisten en beschikbaarheid kunnen zonder berichtgeving worden gewijzigd. Promoties en kortingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen zonder berichtgeving worden gewijzigd. U kunt contact opnemen met het lokale kantoor of wederverkoper voor de huidige prijzen. Avid, Digidesign, Film Composer, Pro Tools, Pinnacle Systems, Sibelius, Softimage, Sundance Digital, het Pinnacle Pinwheel logo, Pinnacle PCTV, Dazzle, Pinnacle ShowCenter, Pinnacle MobileMedia en Pinnacle Studio zijn geregistreerde handelsmerken en/of handelsmerken van Avid Technology, Inc of van haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en/of andere landen. Oscar is een geregistreerd handelsmerk van de Academy of Motion Picture Arts and Sciences. Emmy is een geregistreerd handelsmerk van ATAS/NATAS. Grammy is een handelsmerk van National Academy of Recording Arts and Sciences, Inc. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

Press contact: Yana Rogers, Com’Vitamine, +33 (0)1 55 21 01 54, yanac@comvitamine.fr

 Tags:

Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases