Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Mamma Mia! Szobafoglalási lehetőségek görög hotelekben!

 

Hotels.comA világ vezető szobafoglalásokkal foglalkozó honlapja, a Hotels.com szerint a Mamma Mia! című film mozikba kerülése óta megnövekedett a Görögországban és a Görög szigeteken történő szobafoglalások száma.

A http://magyar.hotels.com honlapon a görög hotelszobákra történő keresések száma 70%-kal megugrott.

A Hotels.com kommunikációs vezetője, Alison Couper szerint: „Már régóta ismert tény, hogy egy film könnyedén ’elhelyezheti az üdülőhelyeket a térképen’. A Gyűrűk ura hihetetlenül feldobta az új-zélandi turizmust, és a Borat című film hatására a Kazahsztánra történő keresések száma 300%-kal ugrott meg.”

A híres ABBA musical alapján a Mamma Mia! című filmet Görögország számos különböző pontján forgatták Pelion környékétől kezdve Skiathos szigetén keresztül egészen Skopelos apró szigetéig. A filmben Meryl Streep, Julie Walters, Perce Brosnan és Colin Firth szerepel.

További információkért látogasson el honlapunkra: http://magyar.hotels.com/

A comScore Media Metrix 2007 decemberében és januárjában végzett felmérése alapján a www.hotels.com honlap a leglátogatottabb a hotel/szállásbiztosítás kategóriában.

A Hotels.com ismertetése

A www.hotels.com honlapon a legalacsonyabb árú szállásoktól a luxushotelekig mindent megtalál. A www.hotels.com kínálja a legjobb kedvezményeket is bármely országban.

A minden jelentősebb piacon jelen lévő, elhivatott személyzettel rendelkező http://magyar.hotels.com/ több, mint 80 000 minőségi hotelt ajánl, s ezek felére árgaranciát is biztosít: ha vásárlónk megtalálja ugyanazt az ajánlatot máshol de olcsóbban, a Hotels.com kifizeti a különbözetet. A www.hotels.com ezenkívül a legnagyobb független hotelcsoporttal rendelkezik, tehát a felhasználók megbízható értékelést olvashatnak a szállásokról. Az utazni vágyók online vagy a több nyelven is beszélő ügyfélszolgálatunk +44 (0)20 7492 0979 számon történő felhívásával foglalhatnak szállást

További információkért látogasson el honlapunkra: http://magyar.hotels.com/

Hotels.com

Médiával kapcsolatos kérdésekkel forduljon munkatársunkhoz:

Jenny Simpson
Online News & PR Manager
WebCertain Europe Ltd
Blackthorn House
Northminster Business Park
Poppleton
York
YO26 6QW
Tel: 44 1904 780030
Email: pr@webcertain.com

 Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases