Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Xerox vælger ny dansk partner på bredformat

Copira A/S bliver ny Xerox-samarbejdspartner på forretningsområdet bredformat. Partnerskabet er en del af Xerox’ nordiske strategi for bredformat, og i den forbindelse har Xerox planlagt en række lanceringer af nye produkter og løsninger i år. Der vil i det hele taget være øget fokus på netop dette vækstområde.

“Vi er meget tilfredse med at kunne knytte en så respekteret, erfaren og kompetent spiller som Copira A/S til Xerox som partner, især fordi bredformat er et meget vigtigt forretningsområde for os. Bredformat er et hastigt voksende marked, og vi er overbeviste om, at vores valg af Copira A/S som partner vil blive en succes,” siger Scott Russell, som er direktør for Xerox Nordic PSG .

Copira A/S blev etableret i 2003 og er i dag en international anerkendt leverandør til bredformat markedet. I Danmark er Copira kendt som leverandør af bredformat hardware og RIP-løsninger til såvel den grafiske industri som til CAD- markedet. Janus Kyhl, som er adm. direktør for Copira A/S, har en lang salgsmæssig erfaring bag sig og har desuden stort kendskab til Xerox’ produkter. Hans erfaring med den grafiske branche og CAD-markedet er en stor fordel og har haft afgørende betydning for valget af Copira som Xerox-partner.

Om Xerox i Europa
Xerox Europa, der er den europæiske del af Xerox Corporation, markedsfører et omfattende program af Xerox-produkter, løsninger og services samt relateret tilbehør og software. Løsningerne fokuserer på tre hovedområder: kontorer, den grafiske branche og større interne printløsninger samt rådgivning, design og administration af systemer og dokument-outsourcing.

Xerox understøtter sin New Business Of Printing-strategi ved at tilbyde branchens største udvalg af state-of-the-art digitale produkter, løsninger og services. Disse integrerede og effektive workflow-løsninger og en række forretningsudviklingsværktøjer hjælper kunder til at opnå vedvarende langsigtet vækst. I den foranderlige printverden gør disse elementer kunder i stand til at forbedre performance og produktivitet til at skabe en profitabel virksomhed.

Xerox Graphic Arts Premier Partner Program er et Xerox-sponsoreret globalt partnerprogram for Xerox’ serviceudbydere i den grafiske branche. Xerox stiller værktøjer, ressourcer og viden til rådighed for medlemmerne. Målsætningen er at støtte Premier Partners til at opnå højere omsætning og overskud, udvikle deres evner og udvide deres forretningsområder.

Ved at arbejde med Premier Partners er kunder sikret print i høj kvalitet fra leverandører udstyret med den nyeste teknologi. For mere information om Xerox Premier Partner, besøg www.xerox.com/xpp

Xerox i Europa har produktion og logistikvirksomhed i Irland, Storbritannien og Holland samt forskning og udvikling på Xerox Research Centre Europe i Grenoble, Frankrig. For yderligere information, se www.xerox.dk

For yderligere information, kontakt venligst:

Nicolai Lund Paustian, Nordisk Marketingsdirektør, Xerox A/S,
tlf.: 88 17 80 76, E-mail: Nicolai.Lund@xerox.com

Synne Eriksen, PR-rådgiver, Discus Communications,
tlf.: 33 38 43 08, E-mail: s.eriksen@discus-communications.dk

Xerox und IORG trotzen der InformationsflutComments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases