Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Mamma Mia! Porast broja rezervacija u grčkim hotelima!

 

Hotels.comPrema Hotels.com, vodećem svjetskom web-mjestu za rezervaciju hotelskog smještaja putem Interneta, potražnja za hotelskim sobama u Grčkoj i na grčkim otocima je u porastu nakon premijere novog filmskog hita Mamma Mia!

Potražnja za smještajem u grčkim hotelima na http://hrvatska.hotels.com porasla je za više od 70%.

Alison Couper, direktorica komunikacija na Hotels.com kaže: „Zamisao da film može popularizirati određenu destinaciju odavno je poznata. Gospodar prstenova imao je dramatičan učinak na turizam Novog Zelanda, a kultni film Borat povećao je potražnju za Kazakhstanom na Hotels.com za 300%.”

Poput popularnog mjuzikla ABBA, filmska verzija Mamma Mia! snimljena je na različitim lokacijama u Grčkoj, od regije Pelion u unutrašnjosti do otoka Skiathos i otočića Skopelos. Zvijezde filma su Meryl Streep, Julie Walters, Pierce Brosnan i Colin Firth.

Više informacija potražite na http://hrvatska.hotels.com/

Web-mjesto www.hotels.com najposjećenije je web-mjesto u kategoriji “hoteli/smjeÅ¡taj” prema comScore Media Metrix (pro.-sij. 2007.).

O Hotels.com

Na www. hotels.com možete pronaći najniže cijene hotelskih soba od luksuznih hotela do pristupačnog smještaja. www.hotels.com ima najbolju ponudu i popuste za hotelske sobe bilo gdje u svijetu.

Prisutni na svim velikim tržištima s angažiranim osobljem, www.hotels.com nudi više od 80.000 kvalitetnih hotela širom svijeta i jamči cijenu u 40.000 objekata: ako klijent pronađe istu ponudu za nižu cijenu, Hotels.com će mu ponuditi istu cijenu. http://hrvatska.hotels.com ima i jedan od najvećih neovisnih hotelskih timova u industriji, što znači da korisnici mogu dobiti poštenu ocjenu nekretnina. Putnici mogu rezervirati putem Interneta ili se mogu obratiti jednom od naših višejezičnih pozivnih centara na +44 (0)20 7492 0979

Hotels.com

Više informacija potražite na www.hotels.com

Za medijske upite obratite se -

Jenny Simpson
Online News & PR Manager
WebCertain Europe Ltd
Blackthorn House
Northminster Business Park
Poppleton
York
YO26 6QW
Tel: 44 1904 780030
E-pošta: pr@webcertain.com

 Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases