Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Mamma Mia! Tubade broneerimine Kreeka hotellides kasvab jõudsalt!

 

Maailma juhtiva hotellitubade broneerimise veebilehe hotels.com andmetel on tubade otsimine Kreeka ja Kreeka saarte hotellides hoogsalt suurenemas ning seda pärast ülimenuka filmi Mamma Mia! väljatulekut.

Hotels.comTubade broneerimine Kreeka hotellides veebilehe http://eesti.hotels.com/ kaudu on kasvanud üle 70%.

Hotels.com-i suhtejuht Alison Couper ütles: „See, et filmidest saadakse mõtteid reisisihi valimiseks, on olnud juba ammu teada. „Sõrmuste isand“ mõjutas märkimisväärselt Uus-Meremaa turismi ning kultusfilm „Borat“ tõstis otsingud hotels.com-is Kasahstanis 300% võrra.”

Järgides ABBA hittmuusikali sündmustikku, salvestati Mamma Mia! filmiversioon erinevates Kreeka paikades Pelioni piirkonnast mandril kuni Skiathose saare ning väikese Skopelose saarekeseni. Peaosades astuvad üles Meryl Streep, Julie Walters, Pierce Brosnan ja Colin Firth.

Lisateavet leiate veebilehelt: http://eesti.hotels.com/

Tuginedes comScore Media Metrixi andmetele (dets.-jaan. 2007), on www.hotels.com enim külastatud võrguleht kategoorias „Hotellid/majutuse pakkujad“.

Hotels.com-i tutvustus

www.hotels.com Рleidke k̵ige madalamad majutushinnad alates luksushotellidest kuni odavate majutuskohtadeni. www.hotels.com-il on k̵ikjal parimad hinnad ja soodustused hotellitubadele.

Töötades pühendunud meeskonnaga kõigil suurematel turgudel, pakub hotels.com kõikjal maailmas üle 80 000 kvaliteethotelli ning annab hinnagarantii 40 000-le neist: kui klient leiab samasuguse pakkumise odavamalt, pakub hotels.com sama hinda. www.hotels.com-il on ka üks suurimaid sõltumatuid hotellimeeskondi sel tegevusalal, mis tähendab, et kliendid saavad ausa ülevaate majutuskohtadest. Turistid saavad broneeringu teha Internetis või helistada mõnda meie mitmekeelsest kõnekeskusest numbril +44 (0)20 7492 0979.

Lisateavet leiate veebilehelt: http://eesti.hotels.com

Hotels.com

Ajakirjandusel palume võtta ühendust aadressil -

Jenny Simpson
Online News & PR Manager
WebCertain Europe Ltd
Blackthorn House
Northminster Business Park
Poppleton
York
YO26 6QW
Tel: 44 1904 780030
Email: pr@webcertain.com

 Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases