Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

A Hotels.com helyi nyelvű oldalakat indít hat kelet-európai országban, köztük Magyarország

A Hotels.com, a leglátogatottabb szobafoglalási weboldal bejelentette, hogy tovább kíván terjeszkedni a kelet-európai piacon hat új helyi nyelvű oldal elindításával Lettországban, Észtországban, Litvániában, Ukrajnában, Szlovákiában és Horvátországban.
hotellobby
Horvát nyelvű szobafoglalási oldal: http://hrvatska.hotels.com
Észt weboldal: http://eesti.hotels.com
Szállodák keresőoldala Lettországban: http://latvija.hotels.com
Szlovák szobafoglalási oldal: http://slovensko.hotels.com
Litván nyelvű weboldal: http://lietuva.hotels.com
Ukrán szobafoglalási oldal: http://ukrayina.hotels.com

A lépés a www.hotels.com folyamatos bővítésének része az EMEA régióban (Európa, Közel-Kelet és Afrika). Mind a hat weboldal IP alapú országfelismeréssel, helyi nyelvű felhasználói felülettel és helyi pénznemben feltüntetett árakkal kezdte meg a működését.

Az új oldalak elindításával a www.hotels.com által az EMEA térségben működtetett oldalak száma 32-re emelkedett, beleértve az Egyesült Királyságban, Németországban, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, a skandináv országokban, Lengyelországban, Oroszországban és a Benelux államokban üzemeltetett oldalakat is. Minden oldal elérhető a www.hotels.com oldalról.

Az új oldalak elindítása szorosan követi a görögországi, törökországi, csehországi, magyarországi és izlandi lapok 2008. elején történő bevezetését.

„A hat új oldal elindítása a kelet felé való terjeszkedésünk folytatását jelzi. Ezek feltörekvő új piacok az internetes utazás szempontjából, és bár a Hotels.com termékei eddig is elérhetők voltak ezekben a térségekben az angol nyelvű weboldalon keresztül, tisztában vagyunk azzal, hogy a piacokban rejlő lehetőségek teljes kiaknázása a helyi nyelvű oldalak segítségével lehetséges”– nyilatkozta Patrik Oqvist, a Hotels.com marketingigazgatója az EMEA régióban – „Az internetes utazásszervezési iparág gyorsan növekszik az EMEA térségben, különösen azokon a piacokon, ahol még nem olyan fejlett, mint a főbb nyugat-európai területeinken. Biztosak vagyunk abban, hogy az új helyi nyelvű oldalak épp olyan sikeresek lesznek, mint a többi meglévő oldalunk.”

Minden új weboldal a www.hotels.com márka új pozicionálását követi a Wake up Happy – Ébredj vidáman szlogennel, amelyet az Egyesült Királyságban 2007-ben, Európában pedig 2008. elején vezettünk be.

A Hotels.com ismertetése

A www.hotels.com honlapon a legalacsonyabb árú szállásoktól a luxushotelekig mindent megtalál.

A www.hotels.com kínálja a legjobb kedvezményeket is bármely országban.
A minden jelentősebb piacon jelen lévő, elhivatott személyzettel rendelkező http://magyar.hotels.com/ több, mint 80 000 minőségi hotelt ajánl, s ezek felére árgaranciát is biztosít: ha vásárlónk megtalálja ugyanazt az ajánlatot máshol de olcsóbban, a Hotels.com kifizeti a különbözetet.

A http://magyar.hotels.com/ ezenkívül a legnagyobb független hotelcsoporttal rendelkezik, tehát a felhasználók megbízható értékelést olvashatnak a szállásokról. Az utazni vágyók online vagy a több nyelven is beszélő ügyfélszolgálatunk +44 (0)20 7492 0979 számon történő felhívásával foglalhatnak szállást
További információkért látogasson el honlapunkra: http://magyar.hotels.com/

Médiával kapcsolatos kérdésekkel forduljon munkatársunkhoz:

Jenny Simpson

Online News & PR Manager

WebCertain Europe Ltd

Blackthorn House

Northminster Business Park

Poppleton

York

YO26 6QW

Tel: 44 1904 780030

Email: pr@webcertain.comComments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases