Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Xeroxilta tulossa 3D-mallinnus tulostimiin

 

Testivaiheen aikana asiakkailta kerätään kokemuksia

Xeroxin tutkimusryhmä on kehittänyt 3D-ohjelmiston, jonka avulla voi esikatsella painotöiden ilmettä ennen varsinaista painamista. Yksityiskohtaisten ja erikoispaperille painettujen esim. taitettujen esitteiden painaminen on aikaa vievää ja kallista, ellei ole tarkkaa tietoa lopputuloksesta.

Uusi teknologia nopeuttaa asiakirjojen valmistelua ja hyväksyttämistä. Tarkoituksena on vähentää painatusprosessin kalleinta tekijää, valmistelutyötä. Tutkimusyhtiö InfoTrendsin mukaan valmisteluprosessiin kuluu kuusinkertainen määrä kustannuksia verrattuna itse tulostustyöhön. Xeroxin 3D-ohjelmistolla käyttäjät voivat tarkastella etukäteen, miltä painotyöt tulevat näyttämään – painomateriaalin pinta ja kiilto, taitokset, sidonta jne. – jo ennen kuin mustetta tai väriä painetaan paperille.

”3D-mallinnus auttaa käyttäjiä vähentämään kalliita virheitä ja turhaa uudelleen käsittelyä. Kun voi tarkastella aidolta näyttävää viimeisteltyä painotyötä ennen painamista, voidaan välttää monia virheitä, joita tehdään esimerkiksi asettelussa, leikkauksissa ja jopa siinä, miten tietty kuva istuu sivulle. 3D-mallinnuksen avulla saadaan hyvä painotyö ensimmäisellä yrittämällä”, kertoo tutkimuspäällikkö Rob Rolleston Xerox Webster -tutkimuskeskuksesta.

Testivaiheessa olevan hankkeen tarkoituksena on antaa asiakkaille tietoa erilaisista tulostusmahdollisuuksista. 3D-ohjelmisto tarjoaa virtuaalisen tavan tarkastella kunkin käyttäjän yksittäistä tulostustyötä. Käyttäjä voi esimerkiksi katsoa, kun ohjelmisto selaa kirjan sivu sivulta tai taittaa ja avaa kutsukortin. Ohjelmiston avulla voidaan tuottaa uusia ja mielenkiintoisia painotöitä ilman, että tarvitsee opetella alan tekniikkaa ja sanastoa.

Testausvaiheen aikana Xerox kerää asiakkailta ideoita parhaista sovelluskohteista.

Xerox on maailman johtava yritys dokumenttien hallintateknologiassa ja palveluissa. Alan laajimpaan tarjontaan kuuluvat asiakirjojenhallintajärjestelmät sekä värillisinä että mustavalkoisina, asiakirjahallinnan konsultointipalvelut ja ulkoistamispalvelut. Xeroxin tuotteet, ratkaisut ja palvelut auttavat yrityksiä ja yksityisiä tiedonhallinnassa.

Lisätietoja:
Ilpo Ahokas, markkinointipäällikkö, Xerox Oy, puh. 040 586 9272 sähköposti: ilpo.ahokas@xerox.com

http://www.xerox.com/innovation

Xerox on maailman kuudenneksi suurin tietotekniikkayritys. Xerox Oy markkinoi Xeroxin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita Suomessa. Yrityksellä on laaja valikoima tuotteita toimistoille ja graafiseen teollisuuteen. Xeroxin palvelut kattavat konsultoinnin, dokumenttien hallintaratkaisut ja ulkoistuksen. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa. Lisätietoja Xeroxista saat verkko-osoitteesta www.xerox.fi

Xerox®, the Xerox wordmark and the spherical connection symbol are trademarks of Xerox Corporation in the United States and/or other countries. Prices, features, specifications, capabilities, appearance and availability of Xerox products and services are subject to change without notice.Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases