Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Xeroxilta uusia monitoimitulostimia pk-yritysten tarpeisiin

Xerox on esitellyt kaksi uutta mustavalko A4-monitoimitulostinta, joissa on korkealuokkaisia skannaus- ja faksausominaisuuksia houkuttelevaan hintaan. Phaser® 3300MFP – ja WorkCentre® 4260 -monitoimitulostinten avulla yritykset voivat tehostaa asiakirjojen käsittelyyn ja hallintaan käyttämäänsä aikaa.

Xerox Phaser® 3300MFP tulostaa ja kopioi ja lisäksi siinä on väriskannaus- ja faksausominaisuus. Tulostus- ja kopiointinopeus on 28 A4-sivua minuutissa sekä Postscript:nä että PCL:nä. Tulostimessa on pitkäkestoinen värijauhekasetti sekä väriainetta säästävä tulostusominaisuus, jolla yritykset voivat vähentää tulostamisesta aiheutuvia kustannuksia ja ympäristövaikutuksia. Laitteen listahinta alkaa 529 eurosta.

Edistykselliset skannausominaisuudet tehostavat työntekijöiden asiakirjojen käsittelyyn ja tiedon hallintaan käytettävää aikaa. Laitteella voidaan skannata väreissä tai mustavalkoisina suoraan USB-muistitikulle, sähköpostiin tai verkkoon, jolloin dokumentit voidaan helposti jakaa työyhteisöissä tai arkistoida myöhempää ajankohtaa varten. Phaser® 3300MFP:llä voi myös lähettää dokumentteja suoraan tietokoneen työpöydälle esimerkiksi katselua, muokkausta tai arkistointia varten.

Phaser® 3300MFP on varustettu 330 MHz:n prosessorilla ja sillä voidaan tulostaa automaattisesti kaksipuolisia sivuja. Muistitikulle tallennetut dokumentit voidaan tulostaa kätevästi liittämällä muistitikku USB-porttiin.

WorkCentre® 4260 –monitoimitulostin järeään käyttöön

Xerox WorkCentre® 4260 -monitoimitulostimen listahinta alkaa 2 999 eurosta. Uutuus sisältää runsaasti edistyksellisiä ominaisuuksia, joita löytyy yleensä suuremmista A3- laitteista. WorkCentre 4260 on markkinoiden suorituskykyisin A4-monitoimitulostin. Tulostusnopeus on jopa 53 A4-sivua minutissa.

Laitteen monikäyttötoiminnot ja Print Around -ominaisuus mahdollistavat useiden henkilöiden töiden samanaikaisen tulostamisen, monistamisen, skannauksen ja faksaamisen. Fax Forward -ominaisuudella faksit voidaan ohjata suoraan sähköpostiosoitteisiin, joilloin säästyy aikaa ja paperia. WorkCentre 4260:n värillinen kosketusnäyttö on helppokäyttöinen. Laite sisältää myös runsaasti edistyksellisiä turvaominaisuuksia.

Xerox on vahvistanut myös WorkCentre 5200 -sarjan monitoimilaitteitaan uudella 22 sivua minuutissa tulostavalla WorkCentre 5222 perusversiolla, johon voidaan päivittää haluttaessa samat tulostus-, skannaus- ja viimeistelyominaisuudet kuin aikaisemmin tänä vuonna markkinoille tuoduissa WorkCentre 5225- sekä Work Centre 5230 -malleissa.

WorkCentre 5225- ja 5230 -monitoimilaitteista on lisäksi saatavilla versiot, joissa on uutena ominaisuutena väriskannaus. Näin yrityksissä olevia väriasiakirjoja voidaan hyödyntää laajemmin. Extensible Interface Platform (EIP) -ohjelmistoalustan kautta ulkopuoliset ohjelmistotoimittajat voivat tarjota laitteisiin monipuolisia sovelluksia. Tulostinten kosketusnäyttöjen sisältöä voidaan myös muokata. Sovellukset auttavat yrityksiä tehostamaan työprosessejaan.

Uudet monitoimitulostimet ovat heti tilattavissa Xerox-jälleenmyyjien kautta.

Lisätietoja:

Ilpo Ahokas, markkinointipäällikkö, Xerox Oy, puh. 040 586 9272 sähköposti: ilpo.ahokas@xerox.com

Xerox on maailman kuudenneksi suurin tietotekniikkayritys. Xerox Oy markkinoi Xeroxin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita Suomessa. Yrityksellä on laaja valikoima tuotteita toimistoille ja graafiseen teollisuuteen. Xeroxin palvelut kattavat konsultoinnin, dokumenttien hallintaratkaisut ja ulkoistuksen. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa. Lisätietoja Xeroxista saat verkko-osoitteesta www.xerox.fi

Xerox®, the Xerox wordmark and the spherical connection symbol are trademarks of Xerox Corporation in the United States and/or other countries. Prices, features, specifications, capabilities, appearance and availability of Xerox products and services are subject to change without notice.Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases