Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Firebrand Training reducerer Prince2 certificeringstid

 

Firebrand TrainingFirebrand Training, den accelererede uddannelsesekspert, har reduceret certificeringstiden for Prince2. Det nye Prince2 kursus er det hurtigste i Europa og ekstra kurser er planlagt for at håndtere den store efterspørgsel.

Projektlederkurset indenfor IT tager nu bare 5 dage for både Foundation og Practitioner niveauet. Denne konsolidering har også betydet at Firebrand Training har været nødt til at planlægge flere Prince2 kurser for at kunne håndtere efterspørgslen.

En Prince2 certificering er et højt værdsat bevis, anerkendt af branchen, som beviser et vist niveau af kundskaber og færdigheder. Hos Firebrand Training kan kursusdeltagerne lære sig de kunskaber og færdigheder som kræves for at kunne adskille sig fra konkurrenterne.

Kvalificerede Prince2 projektledere kan i gennemsnit forvente at tjene 28 procent mere end ikke certificerede proffs.

“Dette her Prince2 kursus har blivet populær hos ansatte som vil tage et skridt op ad karrierestigen” siger Frank Højgaard, administrerende direktør på Firebrand Training. ”Muligheden for at kunne gennemføre kurset på en uge gør den vældigt attraktiv for både ansatte og arbejdsgivere.”

“Med tanke på den kunskabskrise vi er på vej ind i, så jo hurtigere medarbejdere kan blive kvalificeret og certificeret og komme tilbage til arbejdet, jo bedre. Det faktum at det her kursus har blivet så populært er et tegn på at tiderne er ved at forandres” fortsätter Frank.

Om PRINCE2 Programmet:

PRINCE2 blev først udviklet af the Central Computer and Telecommunications Agency (CCTA) nu en del af the Office of Government Commerce (OGC). Programmet anvendes som en standard for projektledelse indenfor IT.

Firebrand Trainings accelererede kursus:

• Hjælper kursusdeltagerne at forstå komplekse projektledelseskoncepter på en enklere måde ved at identificere og tilbyde individuelle indlæringstile igennem en blanding af forelæsninger, øvelser og diskussioner.
• Forbedrer forudsætningerne for at bevare kundskaberne igennem anvendelsen af accelererede uddannelsestekniker.
• Er ikke som andre boot camps hvor man bare lærer at klare eksamen. Vores PRINCE2 uddannelse tilbyder et mere case baseret scenario end andre traditionelle kurser.

Firebrand TrainingOm Firebrand Training (www.firebrandtraining.dk)

Firebrand Training udfordrer den måde hvorpå professional uddannelse gennemføres.

Firebrand Training er pioner indenfor accelereret uddannelse til IT-proffs. Organisationens innovative måde at angribe leverancen af deres kurser på har ført til udmærkelsen som ”Årets Uddannelsevirksomhed” af institute of IT Training de seneste 3 år.

Kursusdeltagerne er helt fokuserede på deres emne og får i gennemsnit 12 timers intensiv uddannelse, hver dag, på et dedikeret uddannelsescenter. Vores instruktører anvender et antal forskellige uddannelsesmetoder designet og tilpasset til hvordan vi bedst forstår og tager information til os på forskellige tidspunkter af dagen. Accelereret uddannelse er en attraktiv mulighed for personer hvis tid er dyrebar og arbejdsgivere som behøver mindre fravær. Accelereret uddannelse giver også resultat – hos Firebrand Training klarer 85% alle deres certificeringer.

Firebrand Training blev grundlagt af Robert Chapman og Stefano Capaldo sommeren 2001. Stefano deltog på et kursus i USA og syntes så godt om virksomhedens produkt at han besluttede sig for at lancere et antal kurser i Storbritannien. Organisationen er siden blevet anerkendt af Microsoft som Guldpartner indenfor uddannelse og har uddannet mere end 15.000 personer til dato. Firmaet fokuserer nu på at tilbyde kurser specifikt designede til det europæiske marked.

Firebrand Training tilbyder en række kurser indenfor områder som Microsoft, Cisco, (ISC)2, Ethical Hacking, Oracle, Sun, og Novell, ligesom specialist certificeringer indenfor sikkerhed og projektledelse.

For PR spørgsmål kontakt venligst Frank Højgaard

Tel: +45 36 91 54 20
Fax: +45 69 80 27 41
Email: info@firebrandtraining.dk
Hjemmeside: http://www.firebrandtraining.dk

 Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases