Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Xerox helpottaa pk-yritysten asiakirjahallintaa uudella edullisella sisällönhallintasovelluksella

Xerox helpottaa pk-yritysten asiakirjahallintaa uudella edullisella sisällönhallintasovelluksellaEIP Connector laajentaa sovelluksen mahdollisuuksia

Yritykset kohtaavat päivittäin yhä kasvavan määrän tietoa, kun niihin tulvii erilaista sisältöä niin paperiasiakirjoina kuin myös sähköisessä muodossa.

Xerox on kehittänyt erityisesti pk-yritysten tarpeisiin räätälöidyn sisällönhallintasovelluksen, jolla voi käsitellä epäjärjestyksessä sijaitsevia tietomassoja.

Xeroxin DocuShare Express auttaa hallitsemaan liiketoimintakriittisiä asiakirjoja helposti ja edullisesti. DocuShare Express on sähköinen arkistointijärjestelmä, joka helpottaa arkistointia, hakua ja tiedon jakamista.

Sen verkkopohjaisiin kansioihin voidaan säilöä digitaalista sisältöä eri lähteistä, niin skannatuista paperiasiakirjoista, taulukoista ja Word-asiakirjoista kuin blogeista ja wikeistä.

DocuShare Express on helppo ja nopea asentaa eikä vaadi paljoa teknistä tietämystä. “Pienet yritykset joutuvat suurten yritysten tavoin käsittelemään ja kohtaamaan yhä suuremman määrän tietoa.

DocuShare Express tarjoaa nyt myös pk-yritysten käyttöön tehokkaan työkalun tiedonhallintaan. Ratkaisu asettaa pk-yritykset tältä osin samalle viivalle suurten yhtiöiden kanssa”, sanoo Xeroxin markkinointipäällikkö Ilpo Ahokas.

Tiedon ja asiakirjojen tehokas hallinta on pk-yrityksille keskeistä, sillä niissä hallinnolliset resurssit ovat usein pienet. Esimerkiksi lääkärikeskus tarvitsee jatkuvasti päivitettyä materiaalia sairauksiin liittyvistä hoitotoimenpiteistä.

Päivitettyjen asiakirjojen tulostaminen, arkistointi ja hallinnointi voi tulla kalliiksi. DocuShare Expressin avulla työntekijät voivat selata kätevästi aineistoa verkossa milloin tahansa ja samalla edistää kommunikointia ja tiedon jakamista kustannustehokkaasti.

Ratkaisuun sisältyy myös aikaa säästävä skannausominaisuus, joka mahdollistaa paperidokumenttien siirtämisen DocuSharen kansioihin helposti erillisellä skannausetukannella.

Sovellus voidaan helposti päivittää DocuShareen tai DocuShare CPX:ään, mikäli tarvitaan vielä edistyneempiä ominaisuuksia sisällön ja liiketoiminnan prosessien hallintaan.

EIP täydentää DocuSharen tehokkuutta Xerox on lisännyt kaikkiin DocuShare -sisällönhallintaratkaisuihinsa edistyksellisiä skannaus – ja tietoturvaominaisuuksia Extensible Interface Platform (EIP) connnectorin kautta.

EIP connector on vahvasti intuitiivinen, verkkopohjainen ratkaisu, joka lisää tehokkuutta ja ympäristöhyötyjä vähentämällä paperin ja kulutustarvikkeiden käyttöä. Ainoastaan koskettamalla sisäänkirjautumisen jälkeen EIP-ohjelmistoalustalla toimivan Xerox monitoimilaitteen näyttöruutua, käyttäjät voivat skannata asiakirjoja suoraan DocuSharen kansioihin.

Asiakirjoja voi katsella ja jakaa verkon välityksellä ilman erillistä kopiointia tai jakelua.Käyttöoikeuden haltijat pääsevät tietoturvallisesti DocuSharen perustason sisällönhallintaominaisuuksiin. Asiakirjoja ja niiden uusia versioita voidaan lisätä, selata, hakea ja tulostaa. Lisäksi käyttäjät voivat tarkastella asiakirjan työvaiheita, kun dokumentti on skannattu ja lisätty asiakirjakokoelmaan.

Saatavuus

DocuShare Express on saatavilla Xerox DocuShare -jälleenmyyjien kautta.

EIP-connector on ladattavissa koko DocuShare-tuoteryhmälle, johon kuuluvat DocuShare Express, DocuShare ja DocuShare CPX versionumeroltaan 6.0 tai korkeampi.

Lisätietoja:

Tomi Lerto, myyntijohtaja, TKH Datasys Oy (DocuShare maahantuoja), puh. 040 527 2186, sähköposti: tomi.lerto@datasys.fi , www.datasys.fi

Ilpo Ahokas, markkinointipäällikkö, Xerox Oy, puh. 040 586 9272 sähköposti: lpo.ahokas@xerox.comi

Xerox on maailman kuudenneksi suurin tietotekniikkayritys. Xerox Oy markkinoi Xeroxin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita Suomessa. Yrityksellä on laaja valikoima tuotteita toimistoille ja graafiseen teollisuuteen. Xeroxin palvelut kattavat konsultoinnin, dokumenttien hallintaratkaisut ja ulkoistuksen. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa. Lisätietoja Xeroxista saat verkko-osoitteesta www.xerox.fi

Xerox®, the Xerox wordmark and the spherical connection symbol are trademarks of Xerox Corporation in the United States and/or other countries. Prices, features, specifications, capabilities, appearance and availability of Xerox products and services are subject to change without notice.

Xerox helpottaa pk-yritysten asiakirjahallintaa uudella edullisella sisällönhallintasovelluksellaComments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases