Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Firebrand Training fortsætter sin Europæiske ekspansion med etablering i Sverige, Danmark og Norge.

Frank Højgaard – ex-Global Knowledge chef – er ansat til at lede virksomheden.firebrand logo

Firebrand Training tilbyder nu accelereret IT- og projektlederuddannelse til proffer fra nyåbnede kontorer i Sverige, Danmark og Norge.

Frank Højgaard, tidligere administrerende direktør for Global Knowledge i Storbritannien, skal lede de nye nordiske kontorer, som vil komplementere de allerede succesfulde virksomheder i Storbritannien og Tyskland. Firebrand Training har påbegyndt sin aggressive vækst i Europa, hvilket rekruteringen af Frank Højgaard markere næste skridt i.

Firebrand Training Nordic vil anvende de fremgangsrige uddannelsestekniker som Firebrand Training har anvendt siden etableringen i 2001, og som hjælper personer at lære sig IT og IT relaterede kundskaber på et par dage i stedet for uger.

Firebrand Training er blevet udnævnt til vindere af titlen ”Årets Uddannelsesvirksomhed” 2006, 2007 og 2008 i Storbritannien og blev grundlagt for syv år siden af Robert Chapman og Stefano Capaldo. Ekspansionen ind på det nordiske marked kommer efter kontinuerlig vækst i Storbritannien og Tyskland.

Virksomheden har haft en enestående fremgang med en årlig omsætning på nu over 100 MDKK, og fortsætter sin aggressive rekruttering af de bedste talenter i branchen til andre europæiske lande, på vej mod sit globale omsætningsmål på 1 milliard kroner.

“At komme til en virksomhed som årligt vokser med 35% føles rigtigt spændende”, siger
Frank Højgaard, administrerende direktør i Norden for Firebrand Training. ”Som nordbo er det en sand fornøjelse at komme hjem og få ansvaret for en helt ny division i en så succesfuld virksomhed”.

Det nordiske marked har været karakteriseret af traditionelle leverandører som alle tilbyder næsten det samme. Det er uddannelser som ofte kræver mange måneder med kurser, selvstudier og eksamener, hvilket koster både individet og virksomheden værdifuld arbejdstid og desuden forsinker udnyttelsen af nye teknologiske kundskaber. Accelereret uddannelse derimod, tilbyder en intensiv, fokuseret og praktisk uddannelse på vældig kort tid, som desuden både inkluderer og garanterer at deltageren bliver certificeret. Det er helt enkelt den absolut hurtigste og mest omkostningseffektive måde at opnå certificering på.

David Pardo, chef på IT Skills Research, siger ‘“Frank er en rigtig professional med en omfattende analytisk evne og dybtgående forståelse for vores branche, som har været Global Knowledge til helt fantastisk hjælp de seneste 5 år. Rekruteringen af Frank til Firebrand Training kan kun forstærke virksomhedens aggressive ekspansion i Europa.”

“Lanceringen af Firebrand Training i Norden er en vigtig udvikling for os” siger Robert Chapman, administrerende direktør for Firebrand Training. Det er en model som vi vil anvende i mange andre lande som en del af en aggressiv vækststrategi med målsætningen om at tilbyde accelereret uddannelse på alle markeder. Vi er fantastisk glade for at have Frank ombord, og han skal ikke bare lede virksomheden i regionen men bliver også partner i virksomheden. Vi søger stadig efter andre succesfulde entreprenører som kan hjælpe os at vokse til en +1 milliard kroners virksomhed, som vi ved findes derude og bare venter på at blive opbygget.

Om Firebrand Training (www.firebrandtraining.dk)

Firebrand Training udfordrer den måde hvorpå professional uddannelse gennemføres.

Firebrand Training er pioner indenfor accelereret uddannelse til IT-proffs. Organisationens innovative måde at angribe leverancen af deres kurser på har ført til udmærkelsen som ”Årets Uddannelsevirksomhed” af institute of IT Training de seneste 3 år.

Kursusdeltagerne er helt fokuserede på deres emne og får i gennemsnit 12 timers intensiv uddannelse, hver dag, på et dedikeret uddannelsescenter. Vores instruktører anvender et antal forskellige uddannelsesmetoder designet og tilpasset til hvordan vi bedst forstår og tager information til os på forskellige tidspunkter af dagen. Accelereret uddannelse er en attraktiv mulighed for personer hvis tid er dyrebar og arbejdsgivere som behøver mindre fravær. Accelereret uddannelse giver også resultat – hos Firebrand Training klarer 85% alle deres certificeringer.

Firebrand Training blev grundlagt af Robert Chapman og Stefano Capaldo sommeren 2001. Stefano deltog på et kursus i USA og syntes så godt om virksomhedens produkt at han besluttede sig for at lancere et antal kurser i Storbritannien. Organisationen er siden blevet anerkendt af Microsoft som Guldpartner indenfor uddannelse og har uddannet mere end 15.000 personer til dato. Firmaet fokuserer nu på at tilbyde kurser specifikt designede til det europæiske marked.

Firebrand Training tilbyder en række kurser indenfor områder som Microsoft, Cisco, (ISC)2, Ethical Hacking, Oracle, Sun, og Novell, ligesom specialist certificeringer indenfor sikkerhed og projektledelse.

For PR spørgsmål kontakt venligst Frank Højgaard

Tel: +45 36 91 54 20
Fax: +45 69 80 27 41
Email: info@firebrandtraining.dk
Hjemmeside: http://www.firebrandtraining.dkComments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases