Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Snertne skrivere til SMB

Xerox satser videre på løsninger mot SMB, og lanserer to nye sort-hvitt multifunksjonsskrivere.

Dette er A4 desktop-skrivere som gir høykvalitets utskrifter, kopier, skanning og faks. I tillegg lanseres en fargelaserskriver med svært god bildekvalitet, skreddersydd for fargerikt salgs- og markedsmateriell. Prisen starter på kr. 4.100,-

Skriverne, Xerox Phaser 3300MFP, Xerox Work Centre 4260MFP og Xerox Phaser 6280 er tilpasset SMB-markedet, som ofte har behov for god kvalitet og raske løsninger til en overkommelig pris.

1. Xerox Phaser 3300MFP – avanserte skannerfunksjoner
Xerox Phaser 3300MFP tilbyr utskrift, kopi, fargeskanning og fargefaks. Den skriver og kopierer opptil 28 sider i minuttet. Videre er det mulig å slå på en tonerbesparende modus, slik at man sparer kostnader og reduserer negativ miljøpåvirkning.

Maskinen har avanserte skannerfunksjoner. Direkte utskrift og skanning via USB lar brukere ta utskrifter fra eller lagre til en USB-minnepinne, uten å bruke datamaskinen. Man kan velge mellom sort-hvitt og fargeskanning, og skanne direkte til e-post eller et nettverk, slik at dokumenter lett kan lagres deles med kollegaer. Den er utstyrt med Xerox Scan to PC Desktop software, som gjør det mulig å sende dokumenter rett fra maskinen til sin PC desktop for lagring og redigering.

Andre egenskaper er tosidig utskrift, papirkapasitet på opptil 550 ark, og sterke sikkerhetsfunksjoner som hindrer uautorisert tilgang til maskinen.

2. Xerox WorkCentre 4260 – raskeste desktop multifunksjon på markedet
Maskinen har en rekke avanserte egenskaper, som normalt er å finne på større A3-maskiner. Den skal også være markedets raskeste desktop multifunksjonssystem.

Multitasking er blant maskinens fremste egenskaper, noe som tillater at flere arbeidere skriver ut, kopierer, skanner og fakser samtidig. ”Print Around” sørger for at utskriftsjobbene fortsetter uten avbrytelser, slik at man slipper nedetid. ”Fax Forward” sender automatisk alle fakser til e-post for å spare tid og papir. Videre har maskinen en brukervennlig touch screen, hvor brukere kan trykke inn kommandoer direkte.

Også denne maskinen er utstyrt med sterke sikkerhetsfunksjoner, for å unngå at sensitiv informasjon havner i feil hender. ”Image Overwrite” sletter bilder fra harddisken med én gang jobben er utført, mens sikker utskrift og faks beholder dokumentene i maskinen til man trykker en kode.

3. Xerox Phaser 6280 – farger og høy bildekvalitet til rimelig pris
Dette er en A4 fargelaserskriver designet for å kunne produsere fargerikt kommunikasjonsmateriell for salg og markedsføring. Skriveren er rettet mot budsjettbevisste små og mellomstore bedrifter som ønsker å produsere proffe fargedokumenter selv. Bildekvaliteten er svært god, med en oppløsning på 600 x 600 x 4 dpi. Utskriftene har Pantone fargegodkjenning.

Bruk av farger øker lesernes oppmerksomhet og hukommelse med over 80%. I tillegg kan bruk av farger i salgsbrosjyrer og annet kommunikasjonsmateriell bidra til å øke salget med opptil 80%.

Phaser 6280 leverer høykvalitets utskrifter, og skriver opptil 25 fargesider og 30 sort-hvitt sider i minuttet, med første side ute på 10 sekunder og en månedlig kapasitet på 70.000 sider. Videre sørger Xerox energibesparende Emulsion Aggregation High-Grade Toner for at skriveren trenger mindre toner.

Skriveren gjør at travle kontorer raskt kan skrive ut jobber som PowerPoint-presentasjoner, spreadsheets og detaljerte dokumenter med grafikk og tabeller. Det er mulig å ta utskrifter på en rekke papirtyper i forskjellige størrelser, for eksempel visittkort og konvolutter.

Pris og tilgjengelighet
Xerox Work Centre 3300MFP starter på kr. 4.255,-, Xerox WorkCentre 4260 koster kr. 24.120,- og Xerox Phaser 6280 koster fra kr. 4.100,- Alle prisene er eks mva. Produktene er tilgjengelige gjennom Xerox salgsapparat.

Om Xerox
Xerox Europa markedsfører en rekke Xerox-produkter, løsninger og tjenester, samt assosierte produkter og programvare. Tilbudene konsentrerer seg om tre hovedområder: Små og mellomstore kontorer, produksjonstrykk og grafiske miljøer, og tjenester som konsulentvirksomhet, systemdesign og- styring, samt dokumentoutsourcing. www.xerox.com

Kontakt
Johnny Pettersen, Product Marketing Manager i Xerox Norge, johnny.pettersen@xerox.com, 91898459

Zpiker PR ved Ingalill Sandal, ingalill@zpiker.no, 22442486/ 92827559 eller Lene Kallum, lene@zpiker.no, 22442486/ 99107900.

Snertne skrivere til SMBComments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases