Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Xeroxilta uusi edullinen väritulostin pk-yritysten tulostustarpeisiin

Xerox Phaser 6280® on suunniteltu tuottamaan yrityksille värillistä myynti- ja markkinointimateriaalia

Xerox on tuonut markkinoille uuden edullisen ja laadukkaan A4-värilasertulostimen. Uusi Phaser 6280® -värilasertulostin on suunniteltu erityisesti kustannustietoisten pk-yritysten tarpeisiin, jotka haluavat tulostaa edullisesti ja laadukkaasti erilaisia väritulosteita.

Xerox Phaser 6280® -tulostin soveltuu erinomaisesti yrityksille, jotka haluavat itse tuottaa ja tulostaa omaa markkinointi- ja asiakasmateriaaliaan. Väritulosteet lisäävät lukijoiden kiinnostumisen ja muistamisen tasoa, tutkimusten mukaan peräti 82 prosenttia verrattuna mustavalkotulosteisiin. Värien käyttäminen myynti- ja markkinointiesitteissä sekä muussa asiakasaineistossa lisää tutkimusten mukaan myyntiä jopa 80 prosenttia.

25 värisivua minuutissa tulostava Phaser 6280® -tulostimen listahinta on 499 euroa. Mustavalkosivuja voidaan tulostaa minuutissa 30. Phaser 6280®:n tulostusjälki on erittäin korkealaatuinen, sillä tulostustarkkuus on peräti 600 x 600 x 4 pistettä tuumaa kohden. Tulostin sisältää Pantone-värimaailman, Adobe Postscript 3 -tulostuskielen sekä väriainetta säästävän ympäristöystävällisen Xerox Emulsion Aggregation High-Grade Toner –väritekniikan. Tulostin sisältää 256 megabittiä muistia sekä 400MHz:n suorittimen, ja suoriutuu haastavienkin asiakirjojen tulostuksesta vaivattomasti. Laitteen kuukausittainen käyttömäärä on 70 000 sivua ja tulosteen ensimmäinen sivu on valmis 10 sekunnissa.

”Xerox haluaa jälleen kerran osoittaa, että laadukkaiden väritulosteiden tekeminen kustannustehokkaasti ei ole vain suurten yritysten etuoikeus”, sanoo Jukka Virtanen Xeroxin Office-liiketoimintayksiköstä. ”Phaser 6280® on tarkoitettu erityisesti asiakkaillemme, jotka haluavat hyödyntää väritulosteita ja värillistä markkinointiaineistoa sen niiden mukanaan tuomia etuja.

Phaser 6280® tarjoaa kiireisille toimistoympäristöille mahdollisuuden nopeuttaa tulosteiden, kuten esimerkiksi esitysten sekä erilaisia taulukoita ja kuvia sisältävien tulosteiden, valmistamista. Tulostimeen sisältyvä Printing Scout -ohjelma lähettää välittömästi käyttäjän tietokoneeseen ilmoituksen, jos tulostuksessa ilmenee ongelmia. Tulostimen ohjauspaneelista löytyy myös tieto kuinka paljon väriainetta on vielä jäljellä.

Tulostimeen sisältyy vakiovarusteena 250 arkin paperialusta. Tulostimella voidaan kätevästi tulostaa laaja kirjo erilaisia ja erikokoisia väritulosteita, kuten esimerkiksi tarroja, kortteja sekä kirjekuoria. Tulostimen tulostuskustannus sivua kohden on varsin matala, sillä tulostimen väriaine riittää 7 000 mustavalkosivun tai 5 900 värisivun tekoon, ja soveltuu siksi myös erinomaisesti suurten tulostusmäärien tekoon.

Xerox Green World Alliance -kierrätysohjelma takaa sen, että värikäsetit ja huoltoon käytettävät tarvikkeet ovat kierrätettäviä. Xerox kierrättää myös asiakkaidensa käytetyt värikasetit veloituksetta. Energy Star -merkillä varustettu tulostin auttaa myös säästämään energiaa kehittyneen virransäästötilan ansiosta. Se tulostaa automaattisesti kaksipuolisia tulosteita, joka auttaa asiakkaita pienentämään jätetteiden määrää sekä ympäristöä kuormittavia kasvihuonekaasuja.

Phaser 6280 -tulostin on Microsoft Vista-, Mac OS (versiot 10 tai yli)- ja Linux-yhteensopiva, ja saatavilla välittömästi Xerox-jälleenmyyjien kautta.

Tulostin voidaan tilata PagePack- ja eClick-huoltosopimuksella, jolloin asiakas maksaa vain tulostamistaan sivuista riippumatta värinkulutuksesta. PagePack- ja eClick-sopimus sisältää tulostusvärit, kulutustarvikkeet sekä tulostimen huollon varaosineen. Tämä tarjoaa yrityksille mahdollisuuden pitää tulostamiseen liittyvät kustannukset mahdollisimman matalina.

Lisätietoja:

Jukka Virtanen, Sales Support Manager, Xerox Oy, puh. 040 581 9256, sähköposti: jukka.virtanen@xerox.com

Xerox on maailman kuudenneksi suurin tietotekniikkayritys. Xerox Oy markkinoi Xeroxin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita Suomessa. Yrityksellä on laaja valikoima tuotteita toimistoille ja graafiseen teollisuuteen. Xeroxin palvelut kattavat konsultoinnin, dokumenttien hallintaratkaisut ja ulkoistuksen. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa. Lisätietoja Xeroxista saat verkko-osoitteesta www.xerox.fi

Xerox®, the Xerox wordmark and the spherical connection symbol are trademarks of Xerox Corporation in the United States and/or other countries. Prices, features, specifications, capabilities, appearance and availability of Xerox products and services are subject to change without notice.
Xeroxilta uusi edullinen väritulostin pk-yritysten tulostustarpeisiinComments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases