Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

IBM og Xerox inngår partnerskap

Dokumentleverandøren Xerox er valgt til å være foretrukket global bildebehandlingspartner for IBM Managed Business Process Services (MBPS), en del av IBM Global Technology Services. Xerox skal bildebehandle og skanne millioner av dokumenter for selskapet og deres kunder. Avtalen lanseres i dag.

IBM MBPS automatiserer og standardiserer back-office funksjoner innen områder som finans, HR, kundebehandling, lønn og utgiftsrapportering. Gjennom samarbeidet med Xerox vil selskapet benytte seg av Xerox globale dokumenthåndteringstjenester for å kunne gi kunder digital tilgang til informasjon som for tiden er lagret som papirdokumenter.

Løsningen øker effektiviteten, blant annet gjennom raskere dokumentsøk og tilgang, forbedret kvalitetskontroll og behov for mindre lagringsplass.

- Avtalen vil bedre vår service, støtte opp om økt kundevekst, redusere kostnader, og gjøre oss mer konkurransedyktige, sier Larry Huffman, vice president, Global Business Process Delivery for IBM MBPS.

Xerox har bildebehandlings- og skannersentre i hele verden.

- God dokumenthåndtering er avgjørende for å kunne forbedre effektiviteten i et selskap. Xerox bildebehandling og dokumenthåndteringstjenester og IBMs kompetanse på outsourcing av forretningsprosesser er en sterk miks, noe som gir kundene konkurransefortrinn og målbar return on investment, sier Stephen Cronin, president i Xerox Global Services.

Om Xerox
Xerox Europa markedsfører en rekke Xerox-produkter, løsninger og tjenester, samt assosierte produkter og programvare. Tilbudene konsentrerer seg om tre hovedområder: Små og mellomstore kontorer, produksjonstrykk og grafiske miljøer, og tjenester som konsulentvirksomhet, systemdesign og- styring, samt dokumentoutsourcing. www.xerox.com

Kontakt
Johnny Pettersen, Product Marketing Manager i Xerox Norge, johnny.pettersen@xerox.com, 91898459

Zpiker PR ved Ingalill Sandal, ingalill@zpiker.no, 22442486/ 92827559 eller Lene Kallum, lene@zpiker.no, 22442486/ 99107900.
IBM og Xerox inngår partnerskapComments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases