Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Xeroxista IBM:n maailmanlaajuinen kuvantamisen ja asiakirjanhallinnan kumppani

Xerox ja IBM ovat solmineet maailmanlaajuisen yhteistyösopimuksen, jonka myötä Xerox tulee skannaamaan ja kuvantamaan miljoonia IBM:n sekä IBM:n asiakkaiden asiakirjoja. Xeroxista tulee IBM:n Managed Business Process Services (MBPS) -yksikön globaali kuvantamisen kumppani. IBM MBPS- yksikkö kuuluu yhtiön Global Technology Services -liiketoimintayksikköön.

IBM MBPS automatisoi ja standardisoi talous- ja henkilöstöhallintoon sekä asiakashallintaan liittyviä prosesseja. IBM hyödyntää Xeroxin globaaleja asiakirjanhallintapalveluja, jotta yhtiön asiakkaat pääsevät jatkossa nykyisiin paperiasiakirjoihin käsiksi digitaalisesti.

Tehokkuutta lisää nopeampi asiakirjojen haku, parantunut laadunhallinta sekä matalammat tiedon varastointiin, käsittelyyn ja inventointiin liittyvät kustannukset.

”Tämä kumppanuus parantaa huomattavasti palveluidemme tarjontaa, mahdollistaa asiakaskunnan kasvattamisen sekä vähentää kustannuksia kilpailukykymme säilyttämiseksi”, sanoo johtaja Larry Huffman IBM MBPS-yksiköstä. ”Yhteinen liiketoimintaprossien osaamisemme parantaa kustannustehokkuuttamme ja tarjoaa mahdollisuuden reagoida nopeammin asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämiseen”.

Xeroxilla on skannaukseen, kuvantamiseen sekä tiedon tallentamiseen suunniteltuja keskuksia ympäri maailmaa. Keskuksia on Hollannissa, Espanjassa, Englannissa, Romaniassa, Japanissa, Brasiliassa sekä Pohjois-Amerikassa.

”Tehokas asiakirjanhallinta on aivan keskeistä, jotta yritykset voivat tehostaa omaa toimintaansa”, kertoo Xerox Global Services-liiketoimintayksikön johtaja Stephen Cronin. ”Xeroxin tarjoamat globaalit kuvantamis- ja asiakirjanhallintapalvelut yhdistettynä IBM:n liiketoimintaprosessien ulkoistamisosaamiseen tuovat asiakkaille kilpailuetua sekä parempaa pääoman tuottoa”.

Lisätietoja:

Lassi Vihersaari, johtaja, Xerox Oy, puh. 040 586 9299, lassi.vihersaari@xerox.com

Judith Schunke, Xerox Europe, puh. +44 (0) 1895 842 877, judith.schunke@xerox.com

Xerox on maailman kuudenneksi suurin tietotekniikkayritys. Xerox Oy markkinoi Xeroxin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita Suomessa. Yrityksellä on laaja valikoima tuotteita toimistoille ja graafiseen teollisuuteen. Xeroxin palvelut kattavat konsultoinnin, dokumenttien hallintaratkaisut ja ulkoistuksen. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa. Lisätietoja Xeroxista saat verkko-osoitteesta www.xerox.fi

Xerox®, the Xerox wordmark and the spherical connection symbol are trademarks of Xerox Corporation in the United States and/or other countries. Prices, features, specifications, capabilities, appearance and availability of Xerox products and services are subject to change without notice.
Xeroxista IBM:n maailmanlaajuinen kuvantamisen ja asiakirjanhallinnan kumppaniComments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases