Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Apple iPhone + Xerox = Sant

Apple iPhone-brukere kan nå få tilgang til alle viktige dokumenter mens de er på farten, og kommentere og redigere disse fortløpende. Dette ved hjelp av Xerox samarbeidspartner tribonì’s løsning for mobil arbeidsflyt.

tribonìs programvare gjør det mulig å integrere alle Xerox multifunksjonsmaskiner som har EIP (Extensible Interface Platform) med forskjellige forretningsprosesser og IT infrastrukturer (ERP, CRM, ECM), slik at man enklere kan samarbeide, være fleksibel og dele dokumenter når man er utenfor kontoret.

”Vær” på kontoret gjennom mobilen

Nå utvikles tilbudet ytterligere gjennom samarbeidspartneren tribonì. Apple iPhone-brukere får dermed følge forretningsprosessene via sin telefon mens de er på farten, noe som gir en ny, mobil dimensjon til arbeidsflyt. Det betyr at de i praksis kan legge igjen laptopen hjemme. Praktisk når man befinner seg på en flyplass, et tog eller hytta.

Apple iPhone-brukere kan motta, redigere og redistribuere dokumenter uten å trenge tilgang til en PC eller notebook. Slik kan selv svært mobile arbeidere delta fullt og helt i arbeidsflyten, uavhengig av hvor de befinner seg.

For eksempel, hvis en bedrift har en godkjenningsprosess for fakturaer, kan de ansatte velge faktureringsgodkjenning på en Xerox MFP skjerm og skanne fakturaen. Deretter vil tribonìs arbeidsflytsystem sende den digitale kopien av fakturaen til e-post og varsle alle som er involvert i prosessen. Apple iPhone-brukere får dermed tilgang til prosessen når de ikke er på kontoret, og kan åpne fakturaen, godkjenne den, og lagre den for eksempel i bedriftens SAP-system.

Reduserer manuell kontroll, feil og forsinkelser

Ved hjelp av tribonìs programvare kan brukere skanne mengder av dokumenter på en Xerox MFP, og sende disse direkte til et annet sted, en annen person eller arbeidsflytløsning, og deretter lagre dem i et innholdsstyringssystem som Xerox Docushare. Programvaren reduserer behovet for manuell kontroll, samt forsinkelser grunnet filfeil og feilplasserte dokumenter. Videre går arbeidsflyten raskere ved at informasjonen automatisk formidles til de rette mottakerne.

Ansatte kan skanne dokumenter fra en multifunksjonsmaskin direkte til selskapets IT infrastruktursystemer, som ERP (Enterprise Resource Planning), CRM (Customer Relationship Management) eller ECM (Enterprise Content Management).

Øker produktiviteten

- Systemet hjelper bedrifter til å øke produktiviteten, samt redusere feil og kostnader, sier Johnny Pettersen, Product Marketing Manager, Office Group, Xerox Norge.

- Med denne nye løsningen får mobile arbeidere tilgang til bedriftens forretningsprosesser og arbeidsflyt uavhengig av hvor de befinner seg, sier Perry Penders, Partner og Channel Manager i tribonì.

Last ned bilde av Xerox MFP med EIP her

Om Xerox
Xerox Europa markedsfører en rekke Xerox-produkter, løsninger og tjenester, samt assosierte produkter og programvare. Tilbudene konsentrerer seg om tre hovedområder: Små og mellomstore kontorer, produksjonstrykk og grafiske miljøer, og tjenester som konsulentvirksomhet, systemdesign og- styring, samt dokumentoutsourcing. www.xerox.com

Kontakt
Johnny Pettersen, Product Marketing Manager, Xerox Norge, johnny.pettersen@xerox.com, 91898459
Zpiker PR ved Ingalill Sandal, ingalill@zpiker.no, 22442486/ 92827559, Lene Kallum, lene@zpiker.no, 22442486/ 99107900.

Xerox sluit wereldwijde deal met IBM voor Global Imaging en Document Management ServicesComments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases