Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Xeroxin mustavalkoisten raina- ja jatkolomaketulostinten menestys jatkuu

 

Flash fusing -kiinnitystekniikalla toimiva tulostin nostanut Xeroxin markkinajohtajaksi kuudessa Euroopan maassa

InfoSource-tutkimusyhtiön tekemän raportin mukaan Xerox on noussut vuoden 2008 ensimmäisen puoliskon aikana mustavalkoisten raina- ja jatkotulostinten markkinajohtajaksi Suomessa, Italiassa, Norjassa, Portugalissa, Sveitsissä ja Englannissa.

InfoSourcen tekemän selvityksen mukaan Xerox 650/1300™ oli vuoden 2008 ensimmäisellä puoliskolla markkinoiden eniten myyty mustavalkoinen raina- ja jatkolomaketulostin.

“InfoSourcen puolueeton raportti osoittaa selvästi, että Xeroxista on tullut kolmen viime vuoden aikana raskaan sarjan peluri mustavalkoisten raina- ja jatkolomaketulostinten markkinoilla. Raportti vahvistaa meille nyt saman mitä asiakkaamme ovat viestineet. Xerox on noussut Euroopassa toiseksi suurimmaksi mustavalkoisten raina- ja jatkolomaketulostinten toimittajaksi”, sanoo johtaja Valentin Govaerts Xerox Europesta.

Xeroxin mustavalkoisia raina- ja jatkolomaketulostimia ovat tämän vuoden aikana hankkineet muun muassa englantilainen Multisets (Xerox 650), hollantilainen Redmail (Xerox 650) sekä saksalaiset GM Consult IT (Xerox 650) ja AMB Generali Informatik Services (Xerox 1300). Suomessa Strålfors on hankkinut mustavalkoisen raina- ja jatkolomaketulostimen tänä vuonna. Tulostimia käytetään monipuolisiin painatustarkoituksiin, kuten esimerkiksi laskujen, tiliotteiden, kirjojen ja käyttöoppaiden valmistukseen.

“Xeroxin ainutlaatuiset työnkulkuratkaisut yhdistettynä nykyaikaiseen tulostusteknogiaan tarjoavat asiakkaillemme erittäin kilpailukykyisen kokonaisuuden. Xeroxin ratkaisuilla asiakkaamme suoriutuvat haastavimmistakin painatustehtävistä, joista eivät muilla markkinoilla tarjolla olevilla ratkaisuilla välttämättä suoriudu”, kertoo myyntijohtaja Johanna Starck Xeroxilta.

Xerox 650/1300™ raina- ja jatkolomaketulostin on markkinoiden nopein mustavalkotulostin. Se tulostaa 1232 A4-painopintaa minuutissa (91,44 metriä minuutissa). Laite käyttää kuivaa väriainetta ja xerografista painomenetelmää sekä Flash fusing -kiinnitystekniikkaa, jossa ei tarvita kuumuutta tai puristusta tai muutenkaan käsitellä itse painomateriaalia. Tämän vuoksi laitteen käytössä oleva materiaalivalikoima on laajempi kuin kilpailevien laitteiden.

Lisätietoja:

Johanna Starck, myyntijohtaja, Xerox Oy, puh. 040 586 9336, johanna.starck@xerox.com

Ilpo Ahokas, markkinointipäällikkö, Xerox Oy, puh. 040 586 9272, ilpo.ahokas@xerox.com

Xerox on maailman kuudenneksi suurin tietotekniikkayritys. Xerox Oy markkinoi Xeroxin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita Suomessa. Yrityksellä on laaja valikoima tuotteita toimistoille ja graafiseen teollisuuteen. Xeroxin palvelut kattavat konsultoinnin, dokumenttien hallintaratkaisut ja ulkoistuksen. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa. Lisätietoja Xeroxista saat verkko-osoitteesta www.xerox.fi

Xerox®, the Xerox wordmark and the spherical connection symbol are trademarks of Xerox Corporation in the United States and/or other countries. Prices, features, specifications, capabilities, appearance and availability of Xerox products and services are subject to change without notice.

 Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases