Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Flere vil outsource i nedgangstider

Xerox melder om en økt etterspørsel etter outsourcing av dokumenttjenester, blant annet på grunn av nedgangstider.

Dokumentoutsourcing blir stadig mer populært. Xerox Global Services, er et voksende forretningsområde som har gjort selskapet mange assosierer med kopiering og skrivere, til en leverandør av tjenester og løsninger. I dag utgjør dette forretningsområdet over 25% av virksomheten globalt.

- Nå ser vi også en økt etterspørsel på grunn av nedgangstidene. Bedrifter søker fleksibilitet i et tøft forretningsmiljø, og outsourcing kan bidra til å hjelpe bedrifter gjennom vanskelige tider, sier Shaun Pantling, direktør og general manager i Xerox Global Services, Europa.

- En av hovedfordelene er fleksibiliteten til å nedbemanne eller oppbemanne i takt med endrede økonomiske forhold, forklarer han videre.

Ekspanderer
Selskapet har en rekke dokumentsentre rundt i verden, som nå skal ekspandere ytterligere. Her tilbys en fullt outsourcet og betjent tjeneste, hvor kostnadsreduksjoner, forenkling av forretningsprosesser og økt sikkerhet er noen av fordelene.

Noen av fordelene ved dokumentsentre:
· Støtter kritiske forretningsprosesser
· Forenkler prosesser og reduserer kostnader gjennom bruk av teknologi
· Tilbyr bedret sikkerhet gjennom risikostyring og gjenopprettelsesprosedyrer etter eventuelle kriser
· Bedre og raskere tilgang til dokumenter
· Øker produktiviteten, for eksempel ved å laste opp bilder og data direkte til kundens arbeidsflyt- og dokumentstyringssystemer

Om Xerox
Xerox Europa markedsfører en rekke Xerox-produkter, løsninger og tjenester, samt assosierte produkter og programvare. Tilbudene konsentrerer seg om tre hovedområder: Små og mellomstore kontorer, produksjonstrykk og grafiske miljøer, samt tjenester som konsulentvirksomhet, systemdesign og -styring, samt dokumentoutsourcing. www.xerox.com

Kontakt
Zpiker PR ved Ingalill Sandal, ingalill@zpiker.no, 22442486/ 92827559
Lene Kallum, lene@zpiker.no, 22442486/ 99107900.

Flere vil outsource i nedgangstiderComments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases