Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Kui te kulutate hotellitoa broneerimisele $200, siis mida te selle eest saate?

Rahvusvaheline hotellitubade broneerimise on-line veebileht www.hotels.com avaldab nende linnade nimed, kust saate luksuse odavamalt.

Turistide jaoks, kes soovivad peatuda viietärnilises luksushotellis kolmetärnilise hotelli hinnaga, omab sihtkoha őige valik otsustavat tähtsust. Hotels.com on koostanud pőhjaliku nimekirja linnadest terves maailmas, kus on vőimalik leida taskukohaseid luksushotelle, kus öö viietärnilises hotellis maksab vaid $200.

Makstes vaid $100 koha eest kaheinimese toas, vőimaldab veeta öö viietärnihotellis sellistes kaugetes paikades nagu Balis ja Buenos Aireses ning lähemal kodule nagu Kairos, Lissabonis ja müstilises Marrakechis. Ida-Euroopa linnad, mis on muutumas üha populaarsemaks sihtkohaks ameeriklastest ja lääne-eurooplastest turistide seas, pakuvad samuti luksuslikke vőimalusi soodsa hinna eest. $200 eest saate veeta öö viietärnihotellis Varssavis, Budapestis vői ülilahedas Berliinis.

Teistest sihtkohtadest rääkides, vőimaldab $200 veeta öö neljatärnihotellis Kapplinnas vői Beijingis. Sama summa eest saate veeta öö vaid kolmetärnihotellis sellistes Euroopa populaarsetes pealinnades nagu London, Pariis ja Veneetsia. Maailma kőige kallimas linnas Moskvas vőimaldab Ł100 saada toa vaid kahetärnihotellis. Kuid sellises moekas linnas nagu New York venitab see summa välja vaid 1,5 tärni.

www.hotels.com hotellihindade indeks pőhineb hotellitubade hindadel aastal 2007 ja on paljude arvates üheks pőhjalikumaks ning täpsemaks hotellihindade allikaks terves maailmas. Andmed pőhinevad 60000 hotelli hindadel üle 6500 koha kogu maailmas ja klientide poolt makstud tegelikel ning mitte lihtsalt väljareklaamitud hindadel.

Hotels.com suhetedirektor Alison Couper ütleb: “See on ülitore, et on selliseid linnu nagu Budapest ja Lissabon, kus saab viietärnihotelli lukustust nautida vaid Ł100 eest, vÅ‘rreldes maailma kÅ‘ige kallimate linnadega nagu New York, Moskva, Nice ja Veneetsia, kus selle hinna eest saab toa vaid kahetärnihotellis. Kui kliendid laiendavad oma horisonte ja reisivad vähem tuntud sihtpunktidesse nagu seda on Varssavi vÅ‘i Marrakech, saavad nad nautida kÅ‘rgemat klassi vähema raha eest.”

Mitme tärni hotellis kogu maailma mastaabis on võimalik veeta öö $200 eest?

Viietärnihotellid –
Bali, Buenos Aires, Kairo, Lissabon, Marrakech, Varssavi, Budapest
4.9 – Berliin
4.8 – Praha
4.5 – Bangkok ja Tallinn
4.4 – Viin
4.3 – Barcelona ja Dublin
4.2 – Kapplinn ja Beijing
4.1 – Las Vegas
3.9 – Amsterdam
3.8 – Kopenhagen
3.6 – Sydney ja Dubai
3.5 – Edinburgh
3.4 – London ja Hong Kong
3.3 Pariis ja Los Angeles
3.2 – Veneetsia
3 – Boston
2.8 – Tokio
2 – Moskva
1.7 – New YorkComments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases