Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Mit kap a pénzéért, ha 200 dollárt költ szobafoglalásra?

A www.hotels.com, a nemzetközi internetes szállodafoglalási weboldal megmutatja, mely városokban lehet olcsóbban hozzájutni a luxushoz

Azoknak az utazóknak, akik ötcsillagos luxusszállodában szeretnének megszállni egy háromcsillagos szálloda áráért, alapvetően fontos a megfelelő úti cél megválasztása. A Hotels.com összeállította világszerte azon városok listáját, ahol megfizethető luxusszállodák találhatók, és ahol egy éjszakára mindössze 200 dollárért ötcsillagos kényeztetést nyújtanak a vendégeknek.

Ha két fő osztja el a költségeket, csupán 100 dollárért ötcsillagos szobákban szállhat meg olyan egzotikus távoli helyszíneken, mint Bali vagy Buenos Aires, vagy közelebb Kairó, Lisszabon és a misztikus Marrakesh. A kelet-európai városok, amelyek egyre divatosabbak az amerikai és nyugat-európai utazók körében, jó célpontnak bizonyulnak, ha luxuskörülményeket keres kedvező áron. 200 dollárért ötcsillagos szobát bérelhet egy éjszakára Varsóban, Budapesten vagy a leglazább városban, Berlinben.

Más helyeken, például Fokvárosban vagy Pekingben 200 dollárból négycsillagos szobában szállhat meg. Ugyanez az összeg a népszerű európai fővárosokban, Londonban és Párizsban vagy például Velencében csupán egy háromcsillagos szállodára elegendő. Moszkvában, a világ legdrágább városában, 100 fontból csak egy kétcsillagos szállodában lehet megszállni, a divatos New Yorkban pedig ezen az összegen csak másfél csillaggal felérő kényelemben részesülhet.

A www.hotels.com szállodaárindexe (Hotel Price Index) a szállodák 2007-ben érvényes árain alapul, és sokak szerint a nemzetközi szállodaár-információk legátfogóbb és legpontosabb forrása. Világszerte 6500 helyszín 60 000 szállodájának áraiból van összeállítva, és a vendégek által ténylegesen fizetett árakon alapul, nem pedig egyszerűen a hirdetésekben szereplő összegeken.

Alison Couper, a Hotels.com kommunikációs igazgatója szerint: „Nagyszerű, hogy vannak olyan városok is, mint Budapest vagy Lisszabon, ahol ötcsillagos luxust élvezhetünk mindössze 100 fontért, ellentétben a világ legdrágább városaival, például New Yorkkal, Moszkvával, Nizzával vagy Velencével, ahol ezért az összegért csak kétcsillagos minőséget kapunk. Ha az ügyfeleink szélesítik a látókörüket, és ellátogatnak olyan kevésbé ismert városokba is, mint Varsó vagy Marrakesh, az előkelő életstílust jóval olcsóbban élvezhetik.”

Hány csillagos szállodában lehet eltölteni egy éjszakát 200 dollárért a világ különböző pontjain?

Ötcsillagos minősítésű szálloda –

Bali, Buenos Aires, Kairó, Lisszabon, Marrakesh, Varsó, Budapest

4,9 – Berlin
4,8 – Prága
4,5 – Bangkok és Tallinn
4,4 – Bécs
4,3 – Barcelona és Dublin
4,2 – Fokváros és Peking
4,1 – Las Vegas
3,9 – Amszterdam
3,8 – Koppenhága
3,6 – Sydney és Dubai
3,5 – Edinburgh
3,4 – London és Hong Kong
3,3 – Párizs és Los Angeles
3,2 – Velence
3 – Boston
2,8 – Tokió
2 – Moszkva
1,7 – New York

A Hotels.com ismertetése

A www.hotels.com honlapon a legalacsonyabb árú szállásoktól a luxushotelekig mindent megtalál. A www.hotels.com kínálja a legjobb kedvezményeket is bármely országban.

A minden jelentősebb piacon jelen lévő, elhivatott személyzettel rendelkező www.hotels.com több, mint 80 000 minőségi hotelt ajánl, s ezek felére árgaranciát is biztosít: ha vásárlónk megtalálja ugyanazt az ajánlatot máshol de olcsóbban, a Hotels.com kifizeti a különbözetet. A www.hotels.com ezenkívül a legnagyobb független hotelcsoporttal rendelkezik, tehát a felhasználók megbízható értékelést olvashatnak a szállásokról. Az utazni vágyók online vagy a több nyelven is beszélő ügyfélszolgálatunk +44 (0)20 7492 0979 számon történő felhívásával foglalhatnak szállást

További információkért látogasson el honlapunkra: www.hotels.com

Médiával kapcsolatos kérdésekkel forduljon munkatársunkhoz:
Jenny Simpson
Online News & PR Manager
WebCertain Europe Ltd
Blackthorn House
Northminster Business Park
Poppleton
York
YO26 6QW
Tel: 44 1904 780030
Email: pr@webcertain.comComments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases