Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Xerox Gartnerin raportin ykköspaikalla


Teknisen alan johtava tutkimus- ja konsulttiyritys Gartner on sijoittanut Xeroxin ’Magic Quadrant for MFP’s and Printers’ -raportissaan Leaders Quadrant -ryhmään. Xerox oli raportin Leaders Quadrant -ryhmän ykköspaikalla.

Gartnerin arvostettu Magic Quadrant on yhtiön kehittämä tutkimusmenetelmä, jolla arvioidaan kokonaisvaltaisesti yritysten visionäärisyyttä sekä niiden liiketoiminnallista suorituskykyä.

Gartnerin raportti: ”Johtajat ovat parhaita tuottamaan monitoimilaitteita, tulostimia sekä tulostamiseen liittyviä ratkaisuja ja palveluita. Johtavilla yrityksillä on laaja kumppaniverkosto, jolla varmistetaan, että asiakas voi ostaa tulostamiseen liittyvät laitteet ja tuotteet haluamassaan paikassa. Johtajilla on maailmanlaajuisesti vahva markkina-asema sekä tulostinten että monitoimilaitteiden osalta. Ne kykenevät myös toimittamaan lähes tasavertaista palvelua kaikilla markkinoilla, joissa Gartnerilla on asiakkaita. Johtajilla on erinomainen kyky operoida maailmanlaajuisesti sekä siihen riittävät resurssit, taitoa ja innovatiivisuutta. Ne pystyvät tuottamaan korkealuokkaisia tuki- ja ylläpitopalveluita nykyisille ja tuleville asiakkailleen globaalisti. Johtajat ovat pystyneet tutkimuksella ja tuotekehityksellä kehittämään asiakkaiden tarvitsemia tuotteita ja ratkaisuja.”

Gartnerin raportissa arvioitiin maailmanlaajuisesti tulostustoimialan palvelutarjoajia, jotka kehittävät tulostusteknologiaa, myyvät sitä, tuottavat siihen huolto- ja ylläpitopalveluita sekä tuottavat tulostus-ja asiakirjaratkaisuja.

”Tulokset osoittavat, että pystymme tuottamaan innovatiivisia tuotteita, palveluita ja ratkaisuja sekä suurten että pienten yritysten tarpeisiin”, kertoo johtaja Rick Dastin Xerox Office -liiketoimintayksiköstä. ”Xerox jatkaa toiminnan kehittämistä korkeimman mahdollisen vaatimustason mukaisesti, joilla asiakkaamme voivat tehostaa omia liiketoimintaprosessejaan sekä liiketoiminnan tuloksia.”

Xeroxilla on toimialansa laajin tarjonta sisältäen väri- ja mustavalkotulostimet, monittoimilaitteet ja palvelut. Xeroxin Extensible Interface Platform™ (EIP) -ohjelmistoalusta tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kehittää ohjelmistoja, joilla voidaan toteuttaa erilaisia personoituja toimintoja suoraan Xeroxin monitoimilaitteen kosketusnäytöltä.

Gartner sijoitti Xeroxin myös Leaders Quadrant -ryhmään syyskuussa ilmestyneessä ’Magic Quadrant for Managed Print Services Worldwide’ -raportissaan.

Lisätietoja:

Judith Schunke, Xerox Europe, puh. +44 (0) 1895 842 877, judith.schunke@xerox.com

Xerox on maailman kuudenneksi suurin tietotekniikkayritys. Xerox Oy markkinoi Xeroxin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita Suomessa. Yrityksellä on laaja valikoima tuotteita toimistoille ja graafiseen teollisuuteen. Xeroxin palvelut kattavat konsultoinnin, dokumenttien hallintaratkaisut ja ulkoistuksen. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa. Lisätietoja Xeroxista saat verkko-osoitteesta www.xerox.fi

Xerox®, the Xerox wordmark and the spherical connection symbol are trademarks of Xerox Corporation in the United States and/or other countries. Prices, features, specifications, capabilities, appearance and availability of Xerox products and services are subject to change without notice.Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases