Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Xerox räätälöi Varmalle laajan tulostamisen palvelupaketin


Xerox Secure Access -ominaisuudella lisää tietoturvaa ja kustannustehokkuutta

Xerox on solminut työeläkevakuutusyhtiö Varman kanssa toimistotulostusympäristöön ja digitaaliseen asiakirjatuotantoon liittyvän yhteistyösopimuksen. Varmalle on toimitettu toimistotulostamiseen 35 Xerox WorkCentre® 7335 –värimonitoimilaitetta. Varman asiakirjakirjakeskukseen on toimitettu mustavalkoinen Xerox 4112 -tulostin sekä digitaalinen Xerox 700 -väripainokone. Palveluratkaisuun sisältyy Xerox Secure Access -käyttäjätunnistusominaisuus, joka tarjoaa toimistotulostusympäristölle suojatun tulostusmahdollisuuden.

Xerox on toteuttanut Varmalle palvelukokonaisuuden, jolla voidaan tuottaa käytännössä kaikki Varman tarvitsemat asiakirjat talon sisällä. ”Toimistotulostusympäristön ja täyden ylläpitotuen lisäksi sopimus sisältää Xeroxin asiakirjakeskuksen palvelut. Varma voi nyt toteuttaa myös kaikista vaativimpien painotöiden toteutuksen oman talon sisällä, sillä Varman asiakirjakeskuksen käytössä on järeä digitaalinen Xerox 700 -väripainokone sekä Xeroxin palveluasiantuntija”, kertoo Large Account Manager Tove Lutz XGS-liiketoimintayksiköstä.

Xeroxin tuottama toimistotulostuspalvelu sisältää Xerox Secure Access -käyttäjätunnistusominaisuuden, joka tehostaa tietoturvan tasoa sekä voi vähentää tulosteiden määrää jopa yli 15 prosenttia. Ominaisuus vapauttaa toimistotulostusympäristössä tulosteen vasta sitten kun tulosteen tilaaja on vapauttanut sen monitoimilaitteelta. ”Uskon, että tämä ominaisuus vähentää meillä turhien tulosteiden määrää, ja lisää tulostamisen tietoturvan tasoa kun tulosteita ei enää jää tulostimiin makaamaan”, kertoo Esa Rosendahl Varman tietohallinnosta.

”Päädyimme Xeroxiin kilpailutuksen kautta. Nämä tulostuspalvelut ovat luonteeltaan sellaisia, että emme halua käyttää niiden hallintaan kovin paljon omia resursseja. Päädyimme Xeroxiin, koska Xerox on meille jo entuudestaan tuttu toimittaja ja yhteistyömme on ollut aina vaivatonta ja sujunut hyvin”, kertoo Esa Rosendahl.

”Olemme rakentaneet Varmalle innovatiivisen ja hyvin monipuolisen tulostamisen palvelukokonaisuuden, joka mahdollistaa tulosteiden valmistamisen talon sisällä kustannustehokkaasti ja tietoturvallisesti”, kertoo Tove Lutz.

Laiteasennukset on jo tehty ja palvelukokonaisuus on myös kaikilta osin jo käytössä. Palveluilla on yli 600 käyttäjää. ”Yhteistyö on sujunut hyvin ja käyttäjät ovat tyytyväisiä”, jatkaa Esa Rosendahl.

Lisätietoja:

Tove Lutz, Large Account Manager, Xerox Oy, puh. 040 586 9062, tove.lutz@xerox.com

Ilpo Ahokas, markkinointipäällikkö, Xerox Oy, puh. 040 586 9272, ilpo.ahokas@xerox.com

Esa Rosendahl, osastopäällikkö, Varma, puh. 010 244 4766 Varma on Suomen suurin yksityisten alojen työeläkevakuuttaja. Vuonna 2007 yhtiön vakuutusmaksutulo oli 3,1 miljardia euroa. Varma vastaa yli 800.000 henkilön työeläketurvasta. Varma on lähes 27 miljardin euron sijoitusomaisuudellaan Suomen suurin yksityinen sijoittaja. Emoyhtiö työllistää yli 600 henkilöä.

Xerox on maailman kuudenneksi suurin tietotekniikkayritys. Xerox Oy markkinoi Xeroxin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita Suomessa. Yrityksellä on laaja valikoima tuotteita toimistoille ja graafiseen teollisuuteen. Xeroxin palvelut kattavat konsultoinnin, dokumenttien hallintaratkaisut ja ulkoistuksen. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa. Lisätietoja Xeroxista saat verkko-osoitteesta www.xerox.fi

Xerox®, the Xerox wordmark and the spherical connection symbol are trademarks of Xerox Corporation in the United States and/or other countries. Prices, features, specifications, capabilities, appearance and availability of Xerox products and services are subject to change without notice.Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases