Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

IPEX gelooft in de toekomst en investeert in Xerox-apparatuur


IPEX werd opgericht in 1982 met de intrede van barcodes in België. De groep is gespecialiseerd in het beheer en drukken van variabele informatie op dragers gaande van zelfklevende barcodelabels tot volledig gepersonaliseerde full quadri marketing documenten.

Onlangs kocht IPEX, waarvan de activiteiten zich situeren tussen informatica en digitaal drukken, twee bijkomende digitale Xerox-persen aan voor zijn vestiging in Saintes: een zwart-wit Nuvera288 en een kleuren iGen4.

IPEX baat, als Belgische groep met Europese voetafdruk, 3 productie-eenheden uit in 3 verschillende landen. Terwijl de Franse vestiging zich toelegt op de digitale productie van full quadri labels, is de Nederlandse vestiging toegespitst op InMould- en RFID-labels, terwijl de Belgische vestiging uitgerust is met een gespecialiseerd machinepark voor het drukken van etiketten en marketing- en transactionele documenten.

De investering in de Nuvera288 en de iGen4 past in het kader van de ontwikkeling van IPEX in de transactionele en de one2one-marketingsector. Met 70 personeelsleden en een jaarlijkse omzet van 10 miljoen euro wilde IPEX zich immers verder uitrusten met moderne apparatuur waarmee het zijn ambities kan waarmaken. Kortere RIP- en afdruktijden, kwaliteitsvol kleurenmanagement, betrouwbaarheid en de technische en commerciële ondersteuning van Xerox waren doorslaggevend bij deze aankoop.

Xerox is een uitgelezen partner. Het bedrijf biedt de meest geschikte druktechnologie voor alle behoeften van de klant en beschikt over een snel reagerende en betrouwbare ondersteunende infrastructuur.

Over Xerox Europe
Xerox Europe, dat belast is met de Europese activiteiten van Xerox Corporation, commercialiseert een compleet gamma van producten, oplossingen en diensten van Xerox met de bijhorende supplies en software. Zijn aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantooromgevingen van allerlei omvang, de markt voor productieprinten en de grafische sector, alsook diensten zoals advies, systeemontwerp en -beheer en documentuitbesteding.

Xerox Europe bezit ook logistieke en productie-eenheden in Ierland, Groot-Brittannië en Nederland, naast een research- en ontwikkelingscentrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble. Bezoek de site www.xerox.com voor bijkomende informatie.

Xerox® is een handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van hun respectieve bedrijven.

Contacten voor de redacties:
Pierre Collette, Xerox België-Luxemburg – Tel. +32 2 716 65 11 pierre.collette@xerox.com

Renato Jannone, Eurolife – Tel. +32 2 374 74 04 / +32 495 26 12 03 renato.jannone@eurolife.beComments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases