Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Op maat gemaakte logo’s voor uw bedrijf

VistaPrintWaarom zou ik over logo’s nadenken?
Hoe hebt u het logo voor uw bedrijf gekozen? En is het misschien tijd om het te moderniseren? VistaPrint, de digitale drukexpert, bespreekt het belang van aangepaste logo’s voor bedrijven.
Als eigenaar van een nieuw bedrijf lijkt het soms wel alsof u zich in een combinatie van een ouderwets dorp en een moderne kunstacademie bevindt. Wat betekent ‘branding’ in ‘s hemelsnaam? En waarom  zou u logo’s maken?

Voordat u in paniek raakt en weer vlucht naar het vertrouwde domein van de werknemers, u zult echt niet in de branding raken. ‘Branding’ betekent gewoon dat je een bedrijf herkenbaar maakt voor potentiële klanten.

VistaPrint

En uw logo vorm een belangrijk onderdeel van het branding-proces, aangezien het een afbeelding is die mensen snel en makkelijk kunnen herkennen.
VistaPrint maakt het u gemakkelijk om een logo voor uw bedrijf te creëren. U kunt het eenvoudigweg gebruiken op dingen die u via VistaPrint bestelt, of u kunt betalen voor het gebruik van het logo en het dan tevens gebruiken als merkteken op items die met uw bedrijf te maken hebben.

Kunt u zelf geen ontwerp bedenken? Het geeft niet als u geen ervaring met grafisch ontwerp hebt. Het creëren van uw eigen logo is kinderspel: het enige wat u hoeft te doen, is een paar opties selecteren en op de knop klikken om door te gaan.

Het resultaat is een eenvoudig logo dat er professioneel uitziet en makkelijk herkenbaar is.

Over VistaPrint
VistaPrint produceert hoogwaardig grafisch ontwerp en aangepast drukwerk voor iedereen. VistaPrint is handig en betaalbaar.
Met meer dan 17 miljoen klanten wereldwijd is VistaPrint de bron bij uitstek voor grafisch ontwerp van hoge kwaliteit, internet-drukwerk en superieure dienstverlening.

Wij bieden kleine bedrijven en de consument een handige, hoogkwalitatieve oplossing voor grafische ontwerpdiensten en full-colour drukwerk in kleine oplagen, zonder de hoge kosten die daar doorgaans mee geassocieerd worden.
VistaPrint garandeert dat u met onze gedrukte producten tevreden zult zijn. Bovendien bieden wij onze klanten de hoogste standaarden op het gebied van privacy en beveiliging.Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases