Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Maak visitekaartjes die mensen willen houden

Maak visitekaartjes die mensen willen houden

Advies van VistaPrint over hoe u het meeste uit uw visitekaartjes kunt halen
U maakt nieuwe visitekaartjes en geeft die met dat elegante gebaar dat u geoefend hebt aan iedereen die u ontmoet. U bent er zo goed in om uw kaartje als een pistool te voorschijn te trekken, dat u zich een beetje als een moderne revolverheld voelt.

Maar hebt u zich wel eens afgevraagd hoe lang mensen uw visitekaartje bewaren? Wat kunt u doen om te zorgen dat mensen uw visitekaartjes bewaren?

U kunt uw visitekaartjes zo ontwerpen, dat mensen ze willen bewaren. Kijk bijvoorbeeld eens naar die waardevolle lege ruimte op de achterkant. Dat is de ruimte die slimme zakenmensen gebruiken om ervoor te zorgen dat hun visitekaartjes niet in de prullenbak belanden: ze zetten iets interessants op de blanco achterkant. Kunt u niets bedenken? Wat dacht u van de volgende ideeën?

  • Het omrekenen van maateenheden is iets waar de meeste mensen moeite mee hebben. Heeft uw bedrijf iets te maken met huishoudelijke taken, zet dan een boodschap van uw bedrijf en een conversietabel op de achterkant van uw visitekaartjes.
  • Kleine kalenders zijn altijd handig voor mensen die willen controleren welke dag het is. VistaPrint biedt u een kalender die reeds is ontworpen voor gebruik op de achterkant van visitekaartjes.
  • Een smakelijk maar eenvoudig recept dat op de achterkant van het visitekaartje past, is altijd een leuk extraatje voor moeders en kinderen.
  • Logische puzzels zijn geschikt voor praktisch ieder bedrijf en kunnen ervoor zorgen dat uw visitekaartje aan andere medewerkers op het kantoor worden doorgegeven wanneer iedereen probeert om de puzzel op te lossen.

Over VistaPrint
VistaPrint produceert hoogwaardig grafisch ontwerp en aangepast drukwerk voor iedereen. VistaPrint is handig en betaalbaar.
Met meer dan 17 miljoen klanten wereldwijd is VistaPrint de bron bij uitstek voor grafisch ontwerp van hoge kwaliteit, internet-drukwerk en superieure dienstverlening.

Wij bieden kleine bedrijven en de consument een handige, hoogkwalitatieve oplossing voor grafische ontwerpdiensten en full-colour drukwerk in kleine oplagen, zonder de hoge kosten die daar doorgaans mee geassocieerd worden.
VistaPrint garandeert dat u met onze gedrukte producten tevreden zult zijn. Bovendien bieden wij onze klanten de hoogste standaarden op het gebied van privacy en beveiliging.Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases