Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Profiteer van op maat gemaakte magneten

Moeten bedrijven investeren in op maat gemaakte magneten? En hoe worden die als marketinghulpmiddel gebruikt? VistaPrint, de digitale drukkerij, heeft de doeltreffendheid van op maat gemaakte magneten onderzocht.

Zijn op maat gemaakte magneten werkelijk een goed idee?
Op maat gemaakte magneten zijn een geweldige manier om uw bedrijf te adverteren, of om mensen te vertellen over een fantastische gebeurtenis in uw leven.

U kunt uw eigen visitekaartmagneten, fotolijsten, huwelijksaankondigingen of geboortekaarten maken, of kalenders met uw bedrijfsnaam erop, en zelfs magneten voor autoportieren.

De mogelijkheden zijn haast eindeloos, want u kunt van iedere foto en ieder document een magneet maken. Hier volgen enkele redenen waarom de veelzijdigheid van op maat gemaakte magneten u zou moeten inspireren:

  • Mensen plakken magneten vaak op hun koelkast. Aangezien een normale ansichtkaart of visitekaartje meestal direct in de prullenmand belandt, zijn magneten voor de meeste bedrijven een meer doeltreffende optie.
  • Trotse familieleden willen iedereen hun nieuwe baby of trouwfoto’s laten zien, maar hebben zelden tijd genoeg om ze in te lijsten. Deze gekoesterde foto’s zijn na een paar weken op de plank vaak bevlekt en gescheurd. Foto’s op magneten lossen dit hele probleem op, want ze hoeven niet te worden ingelijst en kunnen meteen op de koelkast worden opgehangen.
  • Automagneten maken van voertuigen een rijdende advertentie. En omdat de magneten in een handomdraai verwijderd en weer aangebracht kunnen worden, kunt u uw wagen zowel voor de zaak als particulier gebruiken.

Over VistaPrint

Over VistaPrint
VistaPrint produceert hoogwaardig grafisch ontwerp en aangepast drukwerk voor iedereen. VistaPrint is handig en betaalbaar.
Met meer dan 17 miljoen klanten wereldwijd is VistaPrint de bron bij uitstek voor grafisch ontwerp van hoge kwaliteit, internet-drukwerk en superieure dienstverlening.

Wij bieden kleine bedrijven en de consument een handige, hoogkwalitatieve oplossing voor grafische ontwerpdiensten en full-colour drukwerk in kleine oplagen, zonder de hoge kosten die daar doorgaans mee geassocieerd worden.
VistaPrint garandeert dat u met onze gedrukte producten tevreden zult zijn. Bovendien bieden wij onze klanten de hoogste standaarden op het gebied van privacy en beveiliging.Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases