Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Zijn samenwerking met Xerox levert Systemat Luxemburg een contract op bij het Hof van Justitie van de Europese Gemeenschappen

Zaventem, 2 July 2009 – Xerox kondigde vandaag aan dat Systemat Luxemburg een overeenkomst met het Hof van Justitie van de Europese Gemeenschappen (HvJ EG) heeft gesloten voor de levering en installatie van 178 multifunctionele systemen.

Xerox logo

Die apparatuur moet verouderde toestellen van de concurrentie vervangen. Het gaat om echte multifunctionele systemen waarmee verschillende taken tegelijk kunnen worden uitgevoerd. Ze kunnen tegelijk documenten printen of reproduceren, er andere digitaliseren en faxen verzenden. De intelligentie van de systemen, die als echte verwerkingseenheden fungeren, wordt ten dienste van de klanten gesteld via onder meer een waaier aan documentaire toepassingen, zoals digitalisering over het netwerk, die de productiviteit moeten verhogen. Naderhand zouden ze kunnen worden uitgerust met voorzieningen die de vertrouwelijkheid van de informatie waarborgen door het uitlezen van persoonlijke badges waardoor de documenten kunnen worden afgedrukt vanaf een server die op het netwerk aangesloten is.

Grégory Boël, Senior Office Account Executive European Union: “Dit nieuwe contract resulteert uit de synergie die voortvloeit uit de samenwerking tussen Xerox en Systemat Luxemburg, respectievelijk ten behoeve van de aankoop- en de IT-afdeling van het HvJ EG. Dankzij die synergie konden ze tot in de kleinste details inspelen op de bestaande en toekomstige behoeften van de klant.”

“De samenwerking tussen Xerox en Systemat Luxemburg had in het verleden al vruchten afgeworpen. Ze had geleid tot de toewijzing van een deal voor 2.190 solid ink kleurenprinters bij de Europese instellingen na een interinstitutionele aanbesteding. En tot de installatie van zo’n 2.000 zwart-witprinters van Xerox bij het Europees Parlement. Deze samenwerking is een mooi voorbeeld van de manier waarop Xerox en zijn partners de werkwerkplek herdefiniëren, met onder meer nieuwe documentaire toepassingen die beschikbaar zijn op krachtige multifunctionele systemen, om bedrijven en overheidsinstellingen bestaande en toekomstige uitdagingen te helpen aangaan”, voegt hij eraan toe.

-XXX-

Over Xerox Europe
Xerox Europe, dat belast is met de Europese activiteiten van Xerox Corporation, commercialiseert een compleet gamma van producten, oplossingen en diensten van Xerox met de bijhorende supplies en software. Zijn aanbod is met name gericht op een drietal marktsegmenten: kantooromgevingen van allerlei omvang, de markt voor productieprinten en de grafische sector, alsook diensten zoals advies, systeemontwerp en -beheer en documentuitbesteding.

Xerox Europe bezit ook logistieke en productie-eenheden in Ierland, Groot-Brittannië en Nederland, naast een research- en ontwikkelingscentrum (Xerox Research Centre Europe) in Grenoble. Bezoek de site www.xerox.com voor bijkomende informatie.

Xerox® is een handelsmerk van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van hun respectieve bedrijven.

Contacts pour les rédactions
Pierre Collette, Xerox Belgique-Luxembourg – Tél. 02 716 65 11
pierre.collette@xerox.com
Renato Jannone, Eurolife – Tél. 02 374 74 04 / 0495 26 12 03
renato.jannone@eurolife.beComments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases