Search engine friendly multilingual,
multi media news distribution

Xerox Phaser 7500 ja Phaser 6121 tuovat toimistoille väritulostamiseen lisää suorituskykyä

Xerox logoLehdistötiedote, 21 September 2009 – Xerox on esitellyt kaksi uutta toimistoympäristöön tarkoitettua suorituskykyistä värituotetta, Xerox Phaser 7500:n ja Xerox Phaser 6121:n.

Xerox Phaser® 7500 on A3-väritulostin, joka soveltuu toimistoihin, joissa pitää toteuttaa nopeasti suuria värillisiä tulostusmääriä. Phaser 7500 tulostaa jopa 35 sivua minuutissa, ja se tarjoaa yrityksille mahdollisuuden toteuttaa talon sisällä nopeasti ja kustannustehokkaasti laadultaan korkealuokkaisia väritulosteita. Laitteen automaattiset kaksipuoli- sekä vihkotulostusominaisuudet mahdollistavat ammattimaisten värillisten ohjekirjasten, uutiskirjeiden ja raporttien tuottamisen. Lisäksi sillä voidaan tulostaa SRA3-paperikoolle sekä julisteille ja käyntikorteille soveltuville paperilaaduille.

”Xerox jatkaa tiellään tuoda värien voimaa toimistoihin ympäri maailmaa. Phaser 7500 on riittävän järeä tulostin suorittamaan laadukkaita ja volyymiltään suuria väritulostemääriä nopeasti, ja on samalla tarpeeksi pienikokoinen soveltuen erinomaisesti toimistoympäristöön”, kertoo markkinointipäällikkö Ilpo Ahokas Xeroxilta.

Tulostimessa on ainutlaatuinen Colour by Words -värinkorjausominaisuus, jossa hyödynnetään sanoja määrittämään väriä. Patentoidulla Colour by Words -ominaisuudella voidaan helposti hienosäätää ja korjata tulostettavissa asiakirjoissa käytettyä väriä. Punaiseen väriin voidaan esimerkiksi lisätä enemmän tummaa sävyä, jolloin tulostettavaan kuvaan saadaan automaattisesti haluttu sävy.

EA-HG -väriaine, HiQ LED -teknologia ja jopa 1200 x 1200 dpi:n tulostustarkkuus takaavat terävän kuvalaadun. Phaser 7500 on yksi Xeroxin ensimmäisistä laitteista, jonka muoviosat on valmistettu biomuovista. Biomuovista valmistettavan tulostimen valmistuksesta syntyy 16 prosenttia vähemmän kasvihuonekaasuja kuin tavanomaisesta muovista valmistetusta tulostimesta.

Phaser 7500 -tulostimen hinta on Suomessa alkaen 3399 euroa.

Xerox Phaser 6121 -värimonitoimilaite tarjoaa uudenlaista joustavuutta monitoimilaitteiden edulliseen perusluokkaan. Phaser 6121 on kompakti ja edullinen värimonitoimilaite, josta löytyy kolme eri mallia erilaisiin käyttötarpeisiin. Laite on suunniteltu toteuttamaan päivittäisiä sekä mustavalko- että väritulostustöitä, ja sillä voidaan myös kopioida, skannata ja faksata. Laite soveltuu parhaiten 1-5 käyttäjän tarpeisiin. Laitteen hinta on Suomessa alkaen 319 €.

Helppokäyttöinen Phaser 6121 on Windows- ja Mac-yhteensopiva, ja sillä voidaan tulostaa jopa 5 A4-värisivua minuutissa tai jopa 20 mustavalkoista A4-sivua minuutissa. Automaattisella kaksipuolitulostuksella voidaan vähentää huomattavasti paperin kulutusta, kustannuksia ja ympäristövaikutuksia.

Xerox Phaser

Phaser 6121 tulostaa jopa 1200 x 600 dpi:n tarkkuudella, ja siinä on luokkansa suurin paperikapasiteetti. Ensimmäisen sivun laite tulostaa värillisenä 21 sekunnissa ja mustavalkoisena 11 sekunnissa, joka on luokkansa terävintä kärkeä. Laitteessa on monia edistyksellisiä ominaisuuksia mm. väriainetta säästävä toiminto, automaattinen kaksipuolitulostus¹, LAN-faksi¹, faksin edelleen lähetys sähköpostiin¹, skannaus tietokoneelle¹, LDAP-tuki¹ sekä USB-portti jolla voidaan skannata kuvia USB-muistille.

Laitteen mukana tulee useita hyödyllisiä ohjelmistoja. Xerox CenterWare Web -verkkoselainohjelmistolla voidaan tehokkaasti hallita verkkoyhteyksillä varustetun Phaser 6121 -monitoimilaitetteen lisäksi myös muiden valmistajien verkkoon kytkettyjä tulostimia ja monitoimilaitteita. Scan to PC Desktop® SE Personal Edition – ja Scan Dashboard -ohjelmistot tarjoavat laajan valikoiman erilaisia skannausominaisuuksia.

Phaser 7500 ja Phaser 6121 ovat ENERGY STAR® -määritysten mukaisia ja kuuluvat Xerox Green World Allianceen. Xerox Green World Alliance on Xeroxin maailmanlaajuinen kierrätysohjelma, jolla Xerox kannustaa asiakkaitaan kierrättämään tehokkaasti tulostustarvikkeitaan.

Lisätietoja:

Ilpo Ahokas, markkinointipäällikkö, Xerox Oy, puh. 040 586 9272, ilpo.ahokas@xerox.com

Xerox on maailman kuudenneksi suurin tietotekniikkayritys. Xerox Oy markkinoi Xeroxin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita Suomessa. Yrityksellä on laaja valikoima tuotteita toimistoille ja graafiseen teollisuuteen. Xeroxin palvelut kattavat konsultoinnin, dokumenttien hallintaratkaisut ja ulkoistuksen. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa. Lisätietoja Xeroxista saat verkko-osoitteesta www.xerox.fi

Xerox®, the Xerox wordmark and the spherical connection symbol are trademarks of Xerox Corporation in the United States and/or other countries. Prices, features, specifications, capabilities, appearance and availability of Xerox products and services are subject to change without notice.

¹ Tarjolla vain tietyissä konfiguraatioissa.Comments are closed.

Search
Select News Category
    
Select Email Alerts
PR Agencies
Apply to Join

Distribute your news release with newsCertain. Apply to become a member. Contact us for more information

Latest Releases